Jerzysio 12.11.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 .... a w Lublinie to KTO wygrał ?????? J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.11.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 byyyylam na " Pania Makę " zaglosowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 12.11.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 ... Kobiety górą !J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 12.11.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 a czemu wynikow sondazowych Gdanska nie podaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.11.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 o fuj ... w Wwie wygrałbył pod podobno Kaziu no Nefer rusz w miasto agitować bo wam /na szczęscie/ II tura została coby sie zrehabilitować Ta prawa strona to wiesz.... Praga, te sprawy... tam proste ludzie mieszkają. Jak mają wiadukt to kochają Kazka ........ a jak im obieca Most Północny - też będą go kochać. Szkoda, że ekolodzy zablokują.... Teraz Hania sie będzie wyginać Ja wiem jedno : wróg naszego wroga jest naszym przyjacielem. Borowski udzieli poparcia i będzie git :) A w lubelskiem Godziszów znowu na czołówce frekwencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.11.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 nie moge sie do Lubelskich dosurfowac ...ale cus czarno widze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 12.11.2006 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Frekwencja nie najgorsza. Partie skrajne cienko wypadly. Wniosek : trzeba chodzic do wyborow!!! Zobaczycie , ze teraz PiS stanie sie bardziej znosny. No chyba , ze nie wyciagna zadnych wnioskow z porazki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 12.11.2006 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Ta prawa strona to wiesz.... Praga, te sprawy... tam proste ludzie mieszkają. Jak mają wiadukt to kochają Kazka ........ a jak im obieca Most Północny - też będą go kochać. o, przepraszam. Poczułem się obrażony... urodziłem się na Pradze, mieszkam na Pradze, buduję się na Pradze... za jakiegoś prostego leśnego ludka się nie uważam... cieszę się, że Warszawa wygrana (mam na myśli Radę Warszawy).. Pozdr. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.11.2006 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Ta prawa strona to wiesz.... Praga, te sprawy... tam proste ludzie mieszkają. Jak mają wiadukt to kochają Kazka ........ a jak im obieca Most Północny - też będą go kochać. o, przepraszam. Poczułem się obrażony... urodziłem się na Pradze, mieszkam na Pradze, buduję się na Pradze... za jakiegoś prostego leśnego ludka się nie uważam... cieszę się, że Warszawa wygrana (mam na myśli Radę Warszawy).. Pozdr. M Maciek - stara Praga - te kawałki. Wiesz jaki tam jest rozkład populacji....Mnie Marcinkiewicz jednym wiaduktem nie przekabaci - Ciebie pewnie też nie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 12.11.2006 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Szmulki też mają swój urok... Ale wiem, co masz na myśli i w zasadzie zgadzam się z Twoją opinią. Kazio spaprał szansę którą miał, aby mnie przekonać, gdyby zachował się jak facet z kręgosłupem i podziękował za współpracę (a PO pewnie go do tego namawiała...), kiedy go zdjęli ze stołka. Pozdr. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.11.2006 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Szmulki też mają swój urok... Ale wiem, co masz na myśli i w zasadzie zgadzam się z Twoją opinią. Kazio spaprał szansę którą miał, aby mnie przekonać, gdyby zachował się jak facet z kręgosłupem i podziękował za współpracę (a PO pewnie go do tego namawiała...), kiedy go zdjęli ze stołka. Pozdr. M Dokładnie - ale dobrze się ustawił i że niby nie z PiS - widziałeś - w sztabie wyborczym w tle za nim stali.... wolontariusze :) Dobreeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.11.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 No i w Lubelskim Sierakowska... PAWSON - widać że byłeś !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 13.11.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Nie wiedziałam, że mieszkam w takim małym mieście (mąż już na wsi zameldowany). Oboje (rękoma dziecka) głosowaliśmy na sąsiadów. Bo ich znamy (wbrew dowcipowi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 13.11.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 I oczywiście odpowiednią opcję reprezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 13.11.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Ja także zagłosowałam. Moja metoda jest taka,że głosuję na tego kogo znam. A jeśli nikogo nie znam na liście, to głosuję na kobietę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.11.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 No i w Lubelskim Sierakowska... PAWSON - widać że byłeś !!!!! masz linka .. bo ja szukam i szukam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 13.11.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 A jeśli nikogo nie znam na liście, to głosuję na kobietę. To tak jak ja Na kobietę zagłosował tym razem mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.11.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Byłam. Trochę na wariackich papierach, bo pomiedzy próba generalną a koncertem na którym spiewał z chórem syn. I całe szczęscie, że byłam - zneutralizowałam glos mojej babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 13.11.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Byłem, zagłosowałem, ale nie we wszystkich kolorach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irreality 13.11.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Melduję, że we Wrocławiu wybory udane... http://wiadomosci.onet.pl/samorzady/6504,1432421,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts