Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przerwijcie krucjatę głupoty.IDŹCIE NA WYBORY!

Tedii

Recommended Posts

• Odpowiedzi 54
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

o fuj ... w Wwie wygrałbył pod podobno Kaziu

:-? :-? :-?

no Nefer rusz w miasto agitować bo wam /na szczęscie/ II tura została coby sie zrehabilitować :roll: :roll: :roll:

Ta prawa strona to wiesz.... Praga, te sprawy... tam proste ludzie mieszkają. Jak mają wiadukt to kochają Kazka ........ a jak im obieca Most Północny - też będą go kochać. Szkoda, że ekolodzy zablokują....

Teraz Hania sie będzie wyginać :)

Ja wiem jedno : wróg naszego wroga jest naszym przyjacielem.

Borowski udzieli poparcia i będzie git :):)

A w lubelskiem Godziszów znowu na czołówce frekwencji :)

Ta prawa strona to wiesz.... Praga, te sprawy... tam proste ludzie mieszkają. Jak mają wiadukt to kochają Kazka ........ a jak im obieca Most Północny - też będą go kochać.

o, przepraszam. Poczułem się obrażony... urodziłem się na Pradze, mieszkam na Pradze, buduję się na Pradze... za jakiegoś prostego leśnego ludka się nie uważam...

cieszę się, że Warszawa wygrana (mam na myśli Radę Warszawy)..

Pozdr.

M

Ta prawa strona to wiesz.... Praga, te sprawy... tam proste ludzie mieszkają. Jak mają wiadukt to kochają Kazka ........ a jak im obieca Most Północny - też będą go kochać.

o, przepraszam. Poczułem się obrażony... urodziłem się na Pradze, mieszkam na Pradze, buduję się na Pradze... za jakiegoś prostego leśnego ludka się nie uważam...

cieszę się, że Warszawa wygrana (mam na myśli Radę Warszawy)..

Pozdr.

M

Maciek - stara Praga - te kawałki. Wiesz jaki tam jest rozkład populacji....Mnie Marcinkiewicz jednym wiaduktem nie przekabaci - Ciebie pewnie też nie :):)

Szmulki też mają swój urok... ;)

Ale wiem, co masz na myśli i w zasadzie zgadzam się z Twoją opinią.

Kazio spaprał szansę którą miał, aby mnie przekonać, gdyby zachował się jak facet z kręgosłupem i podziękował za współpracę (a PO pewnie go do tego namawiała...), kiedy go zdjęli ze stołka.

Pozdr.

M

Szmulki też mają swój urok... ;)

Ale wiem, co masz na myśli i w zasadzie zgadzam się z Twoją opinią.

Kazio spaprał szansę którą miał, aby mnie przekonać, gdyby zachował się jak facet z kręgosłupem i podziękował za współpracę (a PO pewnie go do tego namawiała...), kiedy go zdjęli ze stołka.

Pozdr.

M

Dokładnie - ale dobrze się ustawił i że niby nie z PiS - widziałeś - w sztabie wyborczym w tle za nim stali.... wolontariusze :):) Dobreeeeee :)