ewa6 12.11.2006 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 jestem z gdyni,mam nadzieje ,ze bede sie budowac w kielnie.Jestescie wszyscy nieoceniona skarbnica wiedzy.Wielkie dzieki Wam wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.11.2006 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 A witaj Ewa, witaj - pisz i dziel się wiedzą :) Wszystkiego dobrego w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 12.11.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 jestem z gdyni,mam nadzieje ,ze bede sie budowac w kielnie. Jestescie wszyscy nieoceniona skarbnica wiedzy. Wielkie dzieki Wam wszystkim Witaj na pokładzie. Czytaj, pisz, szukaj, pytaj. Wszyscy tu kiedyś zaczynali i stąd czerpali większość wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gieno 12.11.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Witam wszystkich. Jestem z slaska. Wasze cenne uwagi sa skarbnica wiedzy praktycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 12.11.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Ewcia ? ... ta Ewcia ! WITAM, WITAM ... i powodzonka J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts