shatterhand 26.04.2003 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2003 Przymierzam sie do remontu łazieki;podobają mi się wanny o kształcie'ćwiartki'z akrylu.Chciałbym wiedzieć jakie są doświadczenia innych z tego typu materiałem.Jaka jest jakośc,wykonanie etc.Jakie polskie firmy je produkują,co radzicie?!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.04.2003 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2003 Ja mam juz 5 rok wanne akrylową firmy hoppe, jest ok ..trzeba tylko czyscic delikatnymi mleczkami:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 28.04.2003 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2003 W castoramie kupowałam takie specjalne mleczko do czyszczenia brodzika akrylowego, jest niezłe, ale drogie, dlatego uzywam go tylko do tego brodzika i na razie jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts