taje 12.11.2006 04:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Witajcie, Czy ktoś ma pomysł gdzie można kupić kolorowe linki, takie jak na zdjęciu poniżej? Planuję zrobić podobną balustradę na antresoli ale wszystko rozbija się o brak linek, architekt twierdzi, że nie można czegoś takiego dostać ale ja uparta jestem... Myślę, że są to metalowe linki w osłonkach z tworzywa ale nie jestem pewna. http://tarchala.com/tymczas/balustrada_linki.jpg Ewentualnie, jeśli któs mógłby poradzic gdzie można dostać metalowe linki, takie żeglarskie, też byłabym wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlaB 12.11.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 a może linki wspinaczkowe? Są różnych średnic, bardzo kolorowe, przeróżne a przy tym ogromnie wytrzymałe; dostępne na metry w sklepach sportowych/wspinaczkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taje 12.11.2006 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 a może linki wspinaczkowe? Są różnych średnic, bardzo kolorowe, przeróżne a przy tym ogromnie wytrzymałe; dostępne na metry w sklepach sportowych/wspinaczkowych Wytrzymałość mają niezła, to fakt, ale czy nie są zrobione z czegoś wyglądającącego na elastyczny materiał? Tak jakoś mi się kojarzą. Ja szukam czegoś gładkiego, zbliżonego wyglądem do linek na powyższym zdjęciu. Ewentualnie, jesli nie da sie znaleźć nic kolorowego, będę myśleć o cienkich linkach metalowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlaB 12.11.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 linki metalowe byłyby super ale nie wiem gdzie takich szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 12.11.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Widziałem w Castoramie takie coś podobne - linka stalowa w kolorowej półprzejżystej koszulce.Była to na regale ze sznurkami do wieszania bielizny. Można by podejżeć nazwę producenta i zaatakować bezpośrednio - może ma np rózne kolory w ofercie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlaB 12.11.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 a mnie się jeszcze skojarzyły takie linki z zapięciami do rowerów- właśnie stalowe w półprzejrzystej koszulce z tworzywa sztucznego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts