Waleriana 12.11.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Nie wiem od czego to zależy ale u mnie wiadomości prywatne które chcę wysłać zostają zapisane w folderze "do wysłania", mimo iż poszedł komunikat że zostały wysłane O co chodzi, czy ktoś ma zapchaną skrzynkę, czy też nie zostały jeszcze przeczytane? Co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.11.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 O co chodzi, czy ktoś ma zapchaną skrzynkę, czy też nie zostały jeszcze przeczytane? Co robić? Poczekać, aż adresat: - wejdzie na Forum - zaloguje się - zobaczy, że ma wiadomość - odbierze ją klikając w tytuł priwa Wówczas z folderu "Do wysłania" wiadomość przejdzie do folderu "Wysłane". Nie wiem od czego to zależy ale u mnie wiadomości prywatne które chcę wysłać zostają zapisane w folderze "do wysłania", mimo iż poszedł komunikat że zostały wysłane Zostały wysłane na serwer Muratora. To tak jak z mailem - Ty wysyłasz, wiadomość ląduje u adresata w skrzynce mailowej, ale nie odczyta jej [nawet czasem nie wie, że ją otrzymał] dopóki nie zaloguje się do swej poczty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waleriana 12.11.2006 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Ok ! Nie wiedziałam na jakiej zasadzie to działa. W mailach wiadomość wysłana idzie do folderu wysłane a nie dopiero jak Ktoś odczyta wiadomość, dlatego też myślałam ,że tu jest tak samo. Dziękuję bardzo za wyjaśnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts