Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie kupować we Wrocławiu

chriso

Recommended Posts

Kiedyś dyskutowaliśmy o piasku i do wypełnienia fundamentów potrzeba nam było 25 transportów :o I wcale okazało się nie było najtaniej w Chrząstawie a wręcz było drogo. Może przeczytali te posty :lol: Znaleźlismy gości co kopią stawy i za 100 za transport (12-13 ton) z piaskiem zapłaciliśmy.

A ostatnio przerzuciliśmy się na Bechcickiego generalnie bo dał nam niezły rabat.

• Odpowiedzi 173
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Chyba rzeczywiscie przeczytali :lol: , bo wyszlo im 85,40 zl za jeden kurs do mnie, a jest tego cale 3 km. Kamazow bylo 5, co przemnozone przez 85,40 dalo 427 zl, sam piasek kosztowal 577,80. Zaczelam sie wtedy zastanawiac na czym lepiej zarabiaja na piasku czy na transporcie?

Nikt nie kupowal okien dachowych FAKRO w ostatnim czasie?

chriso - właśnie ta chora cena w okolicach Wrocławia zmusiła mnie do przejrzenia forum pod tym względem i zdecydowałam się na szambo betonowe z Probudu. Za 10m3, dwukomorowe,ze wzmocnioną płytą najazdową zapłaciłam ok.2300 + 650 za transport. Trzeba było samemu wykopać dziurę, a oni osadzili szambo sami. więcej http://www.probud.pl

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Chriso,

Też zastanawiamy sie nad szambem z Probudu, ale cena transportu jest b.wysoka - telefonicznie podali mi 1300 zł (z montażem). Ale parę postów w górę Ivonesca pisała, że zapłaciła tylko 650 zł. Muszę jej zapytać ile zapłaciła za wykopanie i przygotowanie dziury i wymurowanie kominka. Mamy kilka ofert z Wrocławia, ale wszystkie oscylują wokół 5 tysięcy (4500 + ok.500 za wyprowadzenie do ogrodzenia). Nie wiem czy jak sie pozbiera wszystkie koszty - czy szambo z Probudu nie wyjdzie w podobnej cenie.Asia (budujemy tam gdzie Smok, czyli w Wilkszynie)