Andrzej - Chrząstawa 03.02.2004 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 woprz: buduje z betonu komorkowego klasy 600 (Milicz), ale sciana 3W, ocieplana welna 12cm. Elewacja tez bk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 03.02.2004 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 znam jednego gościa który robi z BK i to własnie tego Minickiego mi buduje archipelag wiec nie mam tego problemu jak chcesz z nim pogadac to prześlę ci jego nr na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Dorka z Kamienca 17.02.2004 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Witajcie!!Od niedawna czytam Wasze forum i postanowilam sie przylaczycMy budujemy sie w Kamieńcu. W tej chwili stoi dom zakryty dachem bez okien i drzwi ktore sa juz zamowione i beda wstawione za okolo dwa tygodnie. Nastepnie bedziemy ocieplac budynek i w zwiazku z tym PILNIE!!!! potrzebuje namiary na hurtownie ktore daja najwieksze rabaty na cale systemy docieplen scian i dachu. Jezeli znacie dobre oferty to Bardzo Prosze o kontakty.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
camel 18.02.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Witam wszystkich "wrocławian"Ostatnio kolega mój znalazł dobrą a chyba mało znaną hurtownię - Waldan - między Psim Polem a Swojczycami - ulica bodajże Wiejska. Z marszu wynegocjowałem istotnie lepsze ceny niż miałem w mojej dotychczasowej hurtowni. Przy większych zamówieniach (i rabatach) polecam kontakt z szefową - panią Danutą - telefon do nich 3456065. pozdrawiam budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Dorka z Kamienca 18.02.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Dzieki, jak tylko znajde dzisiaj chwilke czasu to zadzwonie do tej hurtowni. Dzsiaj wybralismy kuchnie, alez to fajowe uczuce. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ahrek 08.03.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Czy ktos z was słyszał o hurtowni w Smardzowie przed Oleśnicą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 08.03.2005 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Niestety nie znam tej hurtowni powyżej Z moich doświadczeń z czystym sumieniem mogę polecić hurtownię w Kątach Wrocławskich - Budrol, mają wszystko co się chce, a jak nie mają to sprowadzą, ceny też niższe niż w samym Wrocławiu. Z tartaków polecam rodzinny interes w Skałce za Wrocławiem. W samym Wrocławiu w hurtowni Raab Karcher można wynegocjować porządne rabaty, choć niestety obsługa tam pozostawia wiele do życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janzar 08.03.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 gdy wykonuję jastrych w okolicach Wrocławia materiał dostarcza mi hurtownia ARPI na ul, Szczecińskiej 071 3739079 071 3535718 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 09.03.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Czy ktos z was słyszał o hurtowni w Smardzowie przed Oleśnicą? W Smardzowie jest hurtownia Eljot. Na pewno mają BK z Milicza , trochę dachów i systemy kominowe IBF. Niestety ceny są liczone bez transportu i rozładunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkasz1 10.03.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Pan z Eljota polecil nam ludka, ktory za jeden transport Smardzow-Miloszyce plus rozladunek HDS policzyl 450 PLN. Szkoda, ze powiedzial to tak niejasno, ze zrozumielismy, ze wszystkie 3 kursy beda kosztowaly 450 PLN. Po fakcie (bo chcial sie rozliczyc dopiero na koniec) okazalo sie, ze cena jest owszem 450 PLN, ale za jeden kurs! Jesli wiec do kosztu bloczkow doliczyc 1350 PLN, to wyszlo na to, ze jednak cena w Eljocie nie byla zbyt atrakcyjna.Pozniej okazalo sie jeszcze, ze Eljot zle policzyl ilosc potrzebnych bloczkow, bo nie uwzglednil, ze jedna ze scian ma byc z cegly. I tutaj tez przy probie oddania bloczkow bylo troche nerwow i szarpaniny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bendzamin 07.02.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 a słyszeliscie o bloczkach betonowych z termatu z srody slaskiej, bardzo zachwalaja swoj towar jak równiez hurtownie gdzie sie znajduja ich materiały. Czy ktos z Was juz brał moze z TERMATU jakiekolwiek materiały. Buduje sie w lutyni 5 km za lesnica i potrzebuje dobrych solidnie wykonanych bloczków betonowych jak również samego betonu szukam b-20 na ławy. Na razie z tego przczytałem powyzej niektórzy braliscie beton z ABET i jestescie zadowoleni ja równiez sie do nich przymierzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy z gosławic 07.02.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 widziałem ich bloczki i są pierwsza klasa.beton bralem w Dyckerhoff bo wtedy mieli najlepszą cene, zobacz też na szczecińskiej (zapomniałem nazwy) też było ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bendzamin 08.02.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 na jakiej głebokosci posadowiliscie ławy i ile wartsw macie bloczków betonowych (jesli znich robiliscie) ?moj kierownik powiedział ze dno ławy ma byc na 80 czm ława ma 40 cm wysokosci zostaje mi 40 do punktu zero i co dalej ile warstw bloczkow jeszcze nalezałoby ułorzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 26.07.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 gdzie kupujecie podsypke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts