Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie kupować we Wrocławiu

chriso

Recommended Posts

• Odpowiedzi 173
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
Gość Dorka z Kamienca

Witajcie!!

Od niedawna czytam Wasze forum i postanowilam sie przylaczyc

My budujemy sie w Kamieńcu. W tej chwili stoi dom zakryty dachem bez okien i drzwi ktore sa juz zamowione i beda wstawione za okolo dwa tygodnie. Nastepnie bedziemy ocieplac budynek i w zwiazku z tym PILNIE!!!! potrzebuje namiary na hurtownie ktore daja najwieksze rabaty na cale systemy docieplen scian i dachu.

Jezeli znacie dobre oferty to Bardzo Prosze o kontakty.

pozdrawiam

Witam wszystkich "wrocławian"

Ostatnio kolega mój znalazł dobrą a chyba mało znaną hurtownię - Waldan - między Psim Polem a Swojczycami - ulica bodajże Wiejska. Z marszu wynegocjowałem istotnie lepsze ceny niż miałem w mojej dotychczasowej hurtowni. Przy większych zamówieniach (i rabatach) polecam kontakt z szefową - panią Danutą - telefon do nich 3456065.

pozdrawiam budujących

• 1 year później...

Niestety nie znam tej hurtowni powyżej :(

Z moich doświadczeń z czystym sumieniem mogę polecić hurtownię w Kątach Wrocławskich - Budrol, mają wszystko co się chce, a jak nie mają to sprowadzą, ceny też niższe niż w samym Wrocławiu.

Z tartaków polecam rodzinny interes w Skałce za Wrocławiem. W samym Wrocławiu w hurtowni Raab Karcher można wynegocjować porządne rabaty, choć niestety obsługa tam pozostawia wiele do życzenia.

Pan z Eljota polecil nam ludka, ktory za jeden transport Smardzow-Miloszyce plus rozladunek HDS policzyl 450 PLN. Szkoda, ze powiedzial to tak niejasno, ze zrozumielismy, ze wszystkie 3 kursy beda kosztowaly 450 PLN. Po fakcie (bo chcial sie rozliczyc dopiero na koniec) okazalo sie, ze cena jest owszem 450 PLN, ale za jeden kurs! Jesli wiec do kosztu bloczkow doliczyc 1350 PLN, to wyszlo na to, ze jednak cena w Eljocie nie byla zbyt atrakcyjna.

Pozniej okazalo sie jeszcze, ze Eljot zle policzyl ilosc potrzebnych bloczkow, bo nie uwzglednil, ze jedna ze scian ma byc z cegly. I tutaj tez przy probie oddania bloczkow bylo troche nerwow i szarpaniny.

• 10 months później...
a słyszeliscie o bloczkach betonowych z termatu z srody slaskiej, bardzo zachwalaja swoj towar jak równiez hurtownie gdzie sie znajduja ich materiały. Czy ktos z Was juz brał moze z TERMATU jakiekolwiek materiały. Buduje sie w lutyni 5 km za lesnica i potrzebuje dobrych solidnie wykonanych bloczków betonowych jak również samego betonu szukam b-20 na ławy. Na razie z tego przczytałem powyzej niektórzy braliscie beton z ABET i jestescie zadowoleni ja równiez sie do nich przymierzam.

• 5 months później...