Łukasz_K 16.11.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Z tymi oświadczeniami nie jest tak do końca ładnie i pięknie. Wiem, że niektóre urzędy mogą przyjmować coś takiego i na tej podstawie przybić pieczątkę, że decyzja jest ostateczna. Ale znam też przypadki, unieważnienia takich decyzji, bo mimo wcześniejszego oświadczenia, strona przemyślała sprawę i odwołała się. Kolegium odwoławcze podtrzymało odwołanie i tym samym unieważniło decyzję. I pewnie, dlatego w moim regionie nie praktykuje się tych oświadczeń. A u nas to jakoś jest możliwe - na szczęście. ula@ - gotowego wzoru nie ma. Pytaj w wydziale budownictwa, gdzie będziesz przedkładać takie zaświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 16.11.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Z tymi oświadczeniami nie jest tak do końca ładnie i pięknie. Wiem, że niektóre urzędy mogą przyjmować coś takiego i na tej podstawie przybić pieczątkę, że decyzja jest ostateczna. Ale znam też przypadki, unieważnienia takich decyzji, bo mimo wcześniejszego oświadczenia, strona przemyślała sprawę i odwołała się. Kolegium odwoławcze podtrzymało odwołanie i tym samym unieważniło decyzję. I pewnie, dlatego w moim regionie nie praktykuje się tych oświadczeń. A u nas to jakoś jest możliwe - na szczęście. ula@ - gotowego wzoru nie ma. Pytaj w wydziale budownictwa, gdzie będziesz przedkładać takie zaświadczenie. możliwe dopóki komuś nie przytrafi się taka sytuacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 16.11.2006 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Dziękuję Wam za zainteresowanie moją sytuacją. W banku pani poszła nam na rękę, przyjęła wniosek o udzielenie kredytu i zapewniła nas, że w czasie potrzebnym do uprawomocnienia ona zleci operat i prześle dokumentację analitykowi. To było wczoraj. Rzeczoznawca dzwonił dziś i spotknie jutro. WSZYSTKO ORGANIZUJĄ W TZW, MIĘDZYCZASIE. Czyli bez łachy...Dam radę....Ale gdybym potrzebowała na JUZ to.... u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 18.11.2006 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Uprawomocnienie za 4 dni... pozdrawiam wszystkich, którzy starają się o pozwolenie. Trzymajcie się u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 19.11.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Moje uprawomacnia sie w poniedzialek, juz przebieram nogami. Zabieram od razu ze soba wypelnione zgloszenie do nadzoru zeby 2 razy nie latac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 19.11.2006 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Jaro! Dlaczego juz zgłaszasz?u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 19.11.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Jaro! Dlaczego juz zgłaszasz?u Pytasz dlaczego formalnie już? czy dlaczego już chcę się budować? W poniedziałek mijają ustawowe 2 tygodnie, a skoro chcę zacząć, muszę to zgłosić do nadzoru 7 dni wcześniej. Więc jak jutro zgłoszę to mogę za tydzień zaczynać. Tak sądzę A czy rzeczywiście zacznę za tydzień, czy na wiosnę, to już inna sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts