syberia 12.11.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 czy jest jakis sposob zeby te szczeliny wypelnic rowno z podloga?te listwy maskujace troche wystaja ponad poziom i sa wstretne,niestety nie stac mnie na parkiet gdzie dylatacje wypelnia sie korkiem i jest rowno. moze ktos zna jaks sposob? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśkam 12.11.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 W moim domu deska barlinecka położona jest na klej (przyklejona) i nie mam dylataji. Na połączeniu z płytkami jest korek. I tak już przeszło rok.Pozdrawiam Kasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 12.11.2006 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 a wjakim kolorze masz deske ?korek to ma troche dębowy kolor jak go dopasowac np do jatobe? bedzie to widac bardzo jak bedzie troche inny kolor tego korka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśkam 12.11.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Kolor iroko (kambela).Kolor korka nie ma znaczenia i tak wygląda lepiej niż listwa. Jak masz jakieś wątpliwości to szukaj porady u pana Czesława Bortnowskiego, jest redaktorem naczelnym czasopisma "Parkieciarz" (http://www.parkieciarz.pl), oraz konsultantem "Barlinka".Bardzo miły człowiek i fachowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 14.11.2006 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 dziekuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
3241mirek 22.11.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 W moim domu deska barlinecka położona jest na klej (przyklejona) i nie mam dylataji. Na połączeniu z płytkami jest korek. I tak już przeszło rok. Pozdrawiam Kasia. Czy możesz wkleić jakieś zdjęcia tego połączenia. Ciekaw jestem jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts