niechcm 12.11.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Witam !Chcialbym prosic o Wasze przemyslenia nt. wad i zalet domu z dachem spadzistym oraz tym plaskim. Oczywiscie odpada kwestia piekna, bo o gustach sie przeciez nie dyskutuje. Chodzi mi o cechy jednych i drugich wynikajace z ich konstrukcji: wlasciwosci termiczne, koszty budowania i pozniejszej eksploatacji itp. Podobaja mi sie niektore projekty klasycznych (dach spadzisty) oraz tych bardziej odwaznych (dlaczego sie tak nazywaja to nie wiem, bo przeciez "kostki" sa tak liczne, ze wg mnie nie wynika to z odwagi inwestora.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 12.11.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Witam ! Chcialbym prosic o Wasze przemyslenia nt. wad i zalet domu z dachem spadzistym oraz tym plaskim. Oczywiscie odpada kwestia piekna, bo o gustach sie przeciez nie dyskutuje. Chodzi mi o cechy jednych i drugich wynikajace z ich konstrukcji: wlasciwosci termiczne, koszty budowania i pozniejszej eksploatacji itp. Podobaja mi sie niektore projekty klasycznych (dach spadzisty) oraz tych bardziej odwaznych (dlaczego sie tak nazywaja to nie wiem, bo przeciez "kostki" sa tak liczne, ze wg mnie nie wynika to z odwagi inwestora.... Wynika to z warunkow zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niechcm 12.11.2006 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Tzn, ze wybor domu zalezy od decyzji, jaka wydaje organ administracyjny? Jak na razie jestem na etapie przegladania tego forum i o odpowiednich procedurach jeszcze niewiele wiem. Wybierajac dzialke, trzeba wiec sprawdzic warunki zabudowy i tam bedzie napisane co mozna stawiac, tak? A pomijajac warunki zabudowy, to prosze o chociaz nakreslenie tych roznic, o ktore sie pytalem wczesniej. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wielka 28.04.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Witam, szykujemy się do zrealizowania poniższego projektu, czekamy na Wasze opinie te pozytywe i krytczne też. http://th.interia.pl/51,g857be3b62056948/i428748.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 29.04.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 nowoczesny dom? tak, jeśli będzie dobrze zakomponowany i w odpowiednim kontekście. no i oczywiście przy funkcjonalnym projekcie.Ciężko powiedziec cokolwiek o tym co pokazujesz. piszesz o projekcie a pokazujesz jedynie obrazek.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wielka 29.04.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Witam,dzieki za pojawienie sie, postaram sie w dniu jutrzejszym coś wiecej wkleićwidziałem Twoje mieszkanie , niczego sobie.... i mam nadzieje ze bede mogłliczyć na Twoje cenne rady, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts