Teska 03.12.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 mi frezje wogole nie wylazły z ziemi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 04.12.2006 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Muszę się wybrać do sklepu i poszukać Jako że już za późno - to wsadzę do doniczki i niech rosna w domu Może zwiększy się ilośc cebulek i wsadzę je później do ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 04.12.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Nie zwiększy... zmarnujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 04.12.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 A czy w grudniu jeszcze można sadzić cebulki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 04.12.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Lepiej niż wyrzucić, jeszcze ciepło,powinny się "czepić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 04.12.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Dzięki Mirku. Wczoraj posadziłam jakieś krokusy(zdobyczne)-w dobrym miejscu schowałam i wczoraj dopiero znalazłam przez przypadek. No i miałam taką nadzieję, że jednak bardzo im to nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 07.12.2006 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Nie zwiększy... zmarnujesz. A to one nie wyrosną nie zakwitną ? w domu ? Myślałem je wsadzić do doniczki i na wiosnę przesadzić z ziemią. Przechowałbym w jasnym garażu - obecnie 14 stopni C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts