piotrulex 12.11.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 podejzewam, ze nikt nie ma bo to na waska dzialeczke ale moze jednak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.11.2006 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 nikt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.11.2006 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 tak myslalem, ze nikt bo to na naprawde malusia dzialeczke choc calosci to z 200m powierzchni bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 25.11.2006 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 ależ z Ciebie pesymista! większość z nas to pewnie wzrokowcy, więc podaję link do tego domku: http://www.archigraph.pl/new/archigraph/ind.php?co=projekt&n=384 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.11.2006 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 ależ z Ciebie pesymista! większość z nas to pewnie wzrokowcy, więc podaję link do tego domku: http://www.archigraph.pl/new/archigraph/ind.php?co=projekt&n=384 linka to mam - chyba ze komus przegladajacemu sie przyda mam juz projekt i troche mapek, warunkow, pozwolen, zezwolen, kosztorysow, ofert kredytow papierow kupa a nic nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.06.2007 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 ależ z Ciebie pesymista! większość z nas to pewnie wzrokowcy, więc podaję link do tego domku: http://www.archigraph.pl/new/archigraph/ind.php?co=projekt&n=384 linka to mam - chyba ze komus przegladajacemu sie przyda mam juz projekt i troche mapek, warunkow, pozwolen, zezwolen, kosztorysow, ofert kredytow papierow kupa a nic nie widac mury stawiac juz konczymy a drugiego takiego domku jescze nie widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.02.2009 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Tak tylko podnosze bo mniemam, ze niebawem dolaczy tu ktos kto dostal juz PNB na identyczny domek My oczywiscie zgodnie z podpisem juz mieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mony 15.06.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 witam projekt domku vico powstał na moje zamówienie i bez większych zmian projektowych jako pierwszy dom został zrealizowany od 14.09.2005 do 23 września 2007 (data wprowadzenia - chociaż trochę szczegółów jeszcze pozostało). dom został zbudowany we wrocławiu i chociaż to połówka bliźniaka(jak na razie ) to prezentuje się nie najgorzej pzdr i życzę wytrwałości mony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.06.2009 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 witam projekt domku vico powstał na moje zamówienie i bez większych zmian projektowych jako pierwszy dom został zrealizowany od 14.09.2005 do 23 września 2007 (data wprowadzenia - chociaż trochę szczegółów jeszcze pozostało). dom został zbudowany we wrocławiu i chociaż to połówka bliźniaka(jak na razie ) to prezentuje się nie najgorzej pzdr i życzę wytrwałości mony w naszym mieszka sie swietnie co zmienialiscie w projekcie ktorey powstal czy naprawde byl calkowiecie dla Was tak jak sobie to weymysliliscie? My nieco zmian musielismy wprowadzic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mony 16.06.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 z uwagi na wąską działkę i bryndzę w wyborze gotowych projektów zarys pomieszczeń i rozkład wymyśliliśmy sami - biuro ubrało to w projekt, po dwóch czy trzech poprawkach powstała ostateczna wersja. powstał projekt indywidualny, ale biuro dostrzegło lukę w ofercie i zaprponowało umieszczenie go w katalogu jako gotowy. zgodziliśmy się - cena była pomiędzy indywidualym a gotowcem . taką wersję realizowaliśmy bez zmian z wyjątkiem poszerzenia tarasu. w mojej opini dom jest przestronny, funkcjonalny - nie ma zaułków i wąskich przejść. cały czas zastanawiamy się nad wykonaniem "ściany" salon/gabinet - obecnie jest to jedno pomieszczenie. trochę się lenimy schodząc do garażu przez wiatrołap - wcześniej brakowało ściany oddzielającej przestrzeń schodów do piwnicy i schodów z wiatrołapu na parter - to było szybkie zejście zwłaszcza w czasach wykańczania. jak wykończyliście taras ? pzdr mony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.06.2009 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dom jest zamieszkaly lecz jeszcze sporo wnim do zrobienia Pod tarasem mamy przedluzony garaz tak aby wygodnie miescily sie 2 kombiaki bo takie preferujemy. w garazu pod oknami gornymi mamy zrobione rowniez okna co bylo dobrym posunieciem. garaz w drugiej czesci po prawej ma spora wneke gdyz nieco pomniejszylismy pomieszczenie po prawej kosztem wiekszego garazu - jakis stol warsztatowy i inne graty. salon ma 35mkw bo nie ma gabinetu. kuchnia jest otwarta na salon i klatke. w 2 sypialniach od ogrodu nie ma veluxow tylko lukarny a w tej frontowej tez nie ma veluvow i jest bardzo jasno bo takie mamy kierunki swiata. za to podwojny velux jest w lazience. mamy wiatrolap ze sciankami i drzwiami przy wejsciu. slupy podtrzymujace konstrukcje dachu mamy stalowe i wpakowane w sciany wiec ich nie widac jak cos Was szczegolnie interesuje to mozemy powymieniac sie zdjeciami - bedzie najprosciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawus33 24.11.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Witam wszystkch.Planujemy wybudować sobie taki dom. Żeby się przekonać w pełni, miło by było zobaczyć taki dom w rzeczywistości albo chociaż na zdjęciach. Jakby ktoś miał możliwość przesłania mi na maila paru fotek bylibyśmy wdzięczni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.11.2009 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Witam wszystkch. Planujemy wybudować sobie taki dom. Żeby się przekonać w pełni, miło by było zobaczyć taki dom w rzeczywistości albo chociaż na zdjęciach. Jakby ktoś miał możliwość przesłania mi na maila paru fotek bylibyśmy wdzięczni. Dziekuje za przypomnienie Jak nic nie znajde to w sobote za dnia go obfotografuje + nieco wewnatrz i podesle Jakby co to na kawusie zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts