agata_erato 13.11.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Mam niewiele czasu, a więc przejdę od razu do konkretów: jakiego koloru może być wypoczynek biorąc pod uwagę, iż meble w mojej sypialni są koloru czereśniowego - inaczej mówiąc "ognistego brązu". Zastanawiam się nad czarnym skórzanym narożnikiem z czerwonymi lub ceglastymi poduszkami ale czy to słuszny wybór? Czy z takimi meblami mozna komponować wypoczynek w kolorze czerwonym (bordowym) z wielkimi białymi poduchami? Potrzebuję jak najszybszej odpowiedzi i z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlaB 13.11.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 a może skoro kolor mebli jest bradzo ciepłym kolorem (ognistobrązowy) to trzymać się brązów? Co powiesz na czekoladowy kolor? Wg mnie bezpieczniej użyć tu ciemnego brązu niż czerni Gdyby w pokoju był fiolet lub śliwka to wtedy czarny i szary jak najbardziej, a jeśli wyrazisty brąz to bordo i czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mabor44 13.11.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 A nie masz może zdjęć tych mebli? Byłoby łatwiej doradzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata_erato 20.11.2006 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Przepraszam za brak szybkiej odpowiedzi, ale jestem w trasie... heh kochani ja nie fotografuję swoich mebli ale podaję stronkę, na której mozna obejrzeć potencjalny kolor http://www.meblenajtaniej.pl/minfo.php?id=481 OSTRZEGAM: nie mam zamiaru łączyć tego z wypoczynkiem w kolorze oliwkowym! Nie dodałam, ale meble zawierają także elementy waniliowe. pozdrawiam zainteresowanych [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlaB 20.11.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 http://www.meblenajtaniej.pl/vpn.20.10.jpg otworzyła mi się ta strona. To o ten kolor chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlaB 20.11.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 ja bym sie trzymała ciemnej spokojnej czekolady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FESTLAK 20.11.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 witam proponuje wanilie,będzie pasować do czereśni, tym bardziej jak meble mają już waniliowe elementy pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlaB 21.11.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 jakoś nie pomyślałam wogóle o jasnej kanapie a faktycznie może to być najlepszy wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata_erato 22.11.2006 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Jednak upieram się przy czerwieni, potrzebuję "ożywienia" wnętrza - przez cały dzień panuje w nim dosłownie MROK ponieważ okno, z resztą jedyne - usytuowane jest po stronie wschodniej... próbując rozjaśnić/"zatrzymać słońce" w pokoju, każdą ścianę pomalowałam na ciepłe, pastelowe kolory ale w miarę doświedczenia pozwalam sobie rzec, że źle to wpływa na psychikę człowieka: tworzy się taka mdła atmosfera, ("zawieszenie umysłowe"), wręcz przygnębiająca i stąd ten pomysł na odważne meble, bo większość moich znajomych tak twierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata_erato 22.11.2006 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 tak, to jest dokładnie ten kolor, chociaż o każdej porze dnia wygląda inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata_erato 22.11.2006 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 krótko pytając: czy mogę połączyć czereśnię z czerwienią? biorąc pod uwagę ciemne wnętrze, nie bardzo chciałabym umieszczać czekoladowego wypoczynku - nawet zrezygnowałam z pomysłu czarnej kanapy (chociaż i tak rozjaśnionej czerwonymi lub białymi poduszkami) * z pewnością niekorzystnie na psychikę wpływają brudne odcienie zieleni takie jak: khaki czy oliwkowy, kojarzą się bowiem z zamieraniem przyrody przed zimą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata_erato 22.11.2006 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 krótko pytając: czy mogę połączyć czereśnię z czerwienią? biorąc pod uwagę ciemne wnętrze, nie bardzo chciałabym umieszczać czekoladowego wypoczynku - nawet zrezygnowałam z pomysłu czarnej kanapy (chociaż i tak rozjaśnionej czerwonymi lub białymi poduszkami) * z pewnością niekorzystnie na psychikę wpływają brudne odcienie zieleni takie jak: khaki czy oliwkowy, kojarzą się bowiem z zamieraniem przyrody przed zimą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata_erato 22.11.2006 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 tak, to jest dokładnie ten kolor, chociaż o każdej porze dnia wygląda inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlaB 22.11.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 krótko pytając: czy mogę połączyć czereśnię z czerwienią? biorąc pod uwagę ciemne wnętrze, nie bardzo chciałabym umieszczać czekoladowego wypoczynku - nawet zrezygnowałam z pomysłu czarnej kanapy (chociaż i tak rozjaśnionej czerwonymi lub białymi poduszkami) wiesz.. ja bałabym się czerwieni- męczy mnie ten kolor na dłuższą metę ale może nie ma się co sugerowac moją opinią. Wg mnie faktycznie lepiej byłoby wstawić jasną-waniliową kanapę. Ale decyduj Ty bo to Ty masz się dobrze czuć w swoim domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hobo2000 08.12.2006 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 agata_erato,wybierz najjasniejszy odcien na meblach i rozjasnij jego o jeden ton,i taka mozesz miec kanape...inna wersja czarne kanapy,czerwone raczej mi nie pasuja,ale to moja uwaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts