habibiana 13.11.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 WitamPomózcie Czym mozna zmyć spray z szyby??Mam problem bo jakieś wandale popisali mi szybe w oknie dachowym i nie wiem czym to usunac;(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alladyn1719500653 15.11.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 WitajPoszukaj płynów do usuwania graffiti, są w pojemnikach takich jak płyn do mycia szyb niestety niepamiętam nazwy ale poszukaj na necie.np. tu http://www.coverax.pl/antigraffiti.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 15.11.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Na początek możesz spróbować rozpuszczalnik nitrocelulozowy (nitro). Uważaj na uszczelki i plastikowe ramy. No i nie wdychaj za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 17.11.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Mieli niezły odlot, żeby na dach wejść... A w meritum to poprzednicy się wypowiedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habibiana 17.11.2006 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Mieli niezły odlot, żeby na dach wejść... A w meritum to poprzednicy się wypowiedzieli Popisali mi gdy nie miałam jeszcze drzwi wejsciowych weszli do środka - nie musieli sie wspinać na dach Dziękuje wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 17.11.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Aha orzygotuj się być może na malowanie ram tych okien, rozpuszczalnikiem nie ylko spraj usuniesz ale możliwe, że też farbę z ram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts