czervia 20.02.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 witajcie .bardzo prosze osoby dysponujace zdjeciami zonkila z archetonu o przeszlanie ich na maila :[email protected]buduje taki domekdziekipozdrawiam[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czervia 20.02.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 czekam na pytnia[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gloria Victis 20.02.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=64323 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czervia 20.02.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 hija wlasnie buduje zonkila ze zmianami w projekcie.chcesz o cos zapytac,zobaczyc fotki-pisz na mojego maila[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miro1 21.02.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 OJ CYLA CZY NOGI CIĘ NIE BOLĄ OD TEGO ŁAŻENIA? OSTATNIO MIAŁAŚ IŚĆ PO PROJEKT CZY WRÓCIŁAŚ? MY PO MAŁYCH PRZERÓBKACH ZOSTAJEMY PRZY NASZYM ŻONKILU. JEŚLI NMASZ NOWE WIADOMOŚCI NA TEMAT CHABERKA 2 PODZIEL SIĘ NIMI Z NAMI MIRO1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 23.02.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Witam Wszystkich z przyjemnością pragnę donieść że po latach ARCHETON w końcu dorobił się swojego forum http://www.forum.archeton.pl Mam nadzieję że to ułatwi nam fanom komunikację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 23.02.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 http://forum.archeton.pl/ chyba tak będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 24.02.2006 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 OJ CYLA CZY NOGI CIĘ NIE BOLĄ OD TEGO ŁAŻENIA? OSTATNIO MIAŁAŚ IŚĆ PO PROJEKT CZY WRÓCIŁAŚ? MY PO MAŁYCH PRZERÓBKACH ZOSTAJEMY PRZY NASZYM ŻONKILU. JEŚLI NMASZ NOWE WIADOMOŚCI NA TEMAT CHABERKA 2 PODZIEL SIĘ NIMI Z NAMI MIRO1 A tak sobie Wiecie chodzę po tym świecie gdzie mnie nogi poniosą Czyli decyzja u Was zapadła?Widzę ,że ktoś się odezwał na temat Żonkila.Będzie Wam raźniej:P To OK! Nasz projekt się adaptuje-troche to pewnie potrwa.W międzyczasie załatwiamy prądy,wody i inne dobra Pozdrawiam cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miro1 26.02.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Tak jak pisalas decyzja u nas zapadla na Zonkila akurat dzisiaj jestesmy po rozmowie z architektem. Przyznal ze projekt jest bardzo ciekaway jak na tak bardzo maly metraz. Powiekszymy troszeczke garaz, sciane kolankowa podniesiemy o pustak i schody zamienimy na zabiegowe. Cieszymy sie, ze Twoje sprawy duzymi krokami posuwaja sie do przodu!Pozdrawiamy MIRO I KSIEGOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 26.02.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 MIRO I KSIĘGOWO I ja się cieszę ,że spełniacie swoje Żonkilowe marzenie Życzę powodzenia w realizacji zamierzeń Piszcie co tam u Was nowego to i ja coś tam zawsze pisne jak u nas mają sie sprawy Pozdrawiam cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CYCU 17.01.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Szukałem i szukałem i nic nie znalazłem (może już mi oczęta siadają) może ktoś z szanownych państwa ma wiedzę na temat tego projektu bo właśnie wybra łem sobie go jako docelowy (na 99%) Pzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts