Polo32 13.11.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Witam Niedługo będę cyklinował parkiet.Majster od cyklinowanie powiedział żebym pierwszy raz pomalował ściany przed cyklinowaniem. Czy to dobry pomysł ?? - zważywszy na to, że cyklinowanie nie będzierobione metodą bezpyłową,a w dodatku sufity chcę pomalować farbą Dulux Once (czyli jeden raz). PozdrawiamPolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.11.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Witam Niedługo będę cyklinował parkiet. Majster od cyklinowanie powiedział żebym pierwszy raz pomalował ściany przed cyklinowaniem. Czy to dobry pomysł ?? - zważywszy na to, że cyklinowanie nie będzie robione metodą bezpyłową, a w dodatku sufity chcę pomalować farbą Dulux Once (czyli jeden raz). Pozdrawiam Polo Moze sie boi ze on wycyklinuje, a Ty pozniej bedziesz malowal i zachlapiesz podlogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 13.11.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Witam Niedługo będę cyklinował parkiet. Majster od cyklinowanie powiedział żebym pierwszy raz pomalował ściany przed cyklinowaniem. Czy to dobry pomysł ?? - zważywszy na to, że cyklinowanie nie będzie robione metodą bezpyłową, a w dodatku sufity chcę pomalować farbą Dulux Once (czyli jeden raz). Pozdrawiam Polo Zwykle jest tak ze maluje sie po cyklinowaniu i lakierowaniu, raz, ze straszny brud jest po cyklinowaniu, dwa, ze czesto farby zachodza w reakcje chemiczna z oparami po lakierze i powstaja plamy. Ja malowalam po cyklinowaniu zdecydowanie polecam po, jest taki syf na scianach, ze sobie nie wyobrazam malowania przed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorg 16.11.2006 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Drugie malowanie zdecydowanie po cyklinowaniu. Pierwsze może być przed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts