pioslotw 25.03.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Czesc.Zsyp mam już z rury PCV 250. Teraz myslę własnie o windzie z piwnicy na strych. Może ma ktoś jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 25.03.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 A ja z innej beczki - po co robić dodatkowe miejsca na lęgnięcie się robali, lub innych syfów??? W dodatku takie udogodnienie kojarzy mi się z blokowiskami. Ja wiem że człowiek chce sobie ułatwić życie, ale pewne rzeczy dają odwrotny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosmo77 25.03.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 A skąd tam się maja robale wziąć - czy to jakiś specjalny gatunek który może żyć tylko w zsypach na bieliznę? Postrasz ludzi czymś innym - może bakteriami w sedesie... PS a co do pytania o windę, to proponuję dużą dmuchawę na dole tej rury od zsypu. Po wypraniu wrzucasz gacie do rury od spodu, włączasz dmuchawę i za chwile wszystko jest na górze. Jeee, ale genialny pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 25.03.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 na tej stronie jest trochę o zsypie łącznie ze zdjęciami http://forum.muratordom.pl/kometa-nasz-dom,t84606-180.htm mam nadzieję że autorka nie będzie miała nic przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 26.03.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 ...PS a co do pytania o windę, to proponuję dużą dmuchawę na dole tej rury od zsypu. Po wypraniu wrzucasz gacie do rury od spodu, włączasz dmuchawę i za chwile wszystko jest na górze. Jeee, ale genialny pomysł! Rewelka a tak przy okazji: http://forum.muratordom.pl/post2003240.htm#2003240 http://forum.muratordom.pl/post2313086.htm#2313086 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszo 05.07.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Witam, W zwiazku z tym, ze wlasnie sie zastanawiam nad zrobieniem takiego zsypu na bielizne (brudna i nie tylko bielizne) - chcialbym sie dowiedziec czy jakis szanowny forumowicz /forumowiczka jest [nie-]szczesliwym posiadaczem tego ustrojstwa - i jak sie to sprawdza z perspektywu czasu? Pozdrawiam,Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 05.07.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 sprawdza sie doskonale u mnie jest tak ze wrzucam w łazience (tzn podnoszę siedzisko łąwy) i pranie ląduje w pralni w piwnicy jak trzeba szybko sprzątnąć dom to zbieram z całego domu ubrania i pac do zsypu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts