slawturo 13.11.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Na jaką głębokość macie zakopane rury odprowadzające wodę z rur spustowych do studni chłonnych? Dzisiaj zacząłem kopać, tak się zmachałem a efektu nie widać. W końcu stwierdziłem, że za głęboko kopię (ok. 60-70 cm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek_3miasto 14.11.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 wystarczy 60cm....mroz nie grozi bo jak jest mroz to nie ma tam wody...a jak jest woda to nie mam mrozu bo jest odwilz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adwalk 14.11.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 1 metr bo czasem jest marzec i woda z rozgrzanego słońcem dachu pięknie spływa w zmrożoną jeszcze ziemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
araman 14.11.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Mam ok metra a dalej jeszcze głąbiej aby był niewielki spadek. Ja u siebie rynny podłączyłem do rury drenarskiej, Mam zakopane 100 m rury i ponad 330 m2 dachu i nigdy ( jeszcze) nie miałem z tym problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawturo 15.11.2006 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Wielkie dzięki za opinie, chociaż nie są zbyt pocieszające dla mnie. Muszę kopać jeszcze głębiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts