jea 20.11.2006 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 A ja byłam pewna że jea to ona Się nie mart! Albo opowiedz, lżej ci będzie bo we mnie trochę kobity jest prosiłem o wyjaśnienie pewnej sprawy, na której się zna...nie ma czasu. Pewnie ma zły dzień...to ja też go mam pójdę do przyjaciółki...a później poprawie sobie nastrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 20.11.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 pójdę do przyjaciółki...a później poprawie sobie nastrój A nie mozna wash&go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.11.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 A ja byłam pewna że jea to ona Się nie mart! Albo opowiedz, lżej ci będzie bo we mnie trochę kobity jest prosiłem o wyjaśnienie pewnej sprawy, na której się zna...nie ma czasu. Pewnie ma zły dzień...to ja też go mam pójdę do przyjaciółki...a później poprawie sobie nastrój pewnie nie dodałeś magicznego słowa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 20.11.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 A ja byłam pewna że jea to ona Się nie mart! Albo opowiedz, lżej ci będzie bo we mnie trochę kobity jest prosiłem o wyjaśnienie pewnej sprawy, na której się zna...nie ma czasu. Pewnie ma zły dzień...to ja też go mam pójdę do przyjaciółki...a później poprawie sobie nastrój pewnie nie dodałeś magicznego słowa ... biegiem, (...), biegiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.11.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 A ja byłam pewna że jea to ona Się nie mart! Albo opowiedz, lżej ci będzie bo we mnie trochę kobity jest prosiłem o wyjaśnienie pewnej sprawy, na której się zna...nie ma czasu. Pewnie ma zły dzień...to ja też go mam pójdę do przyjaciółki...a później poprawie sobie nastrój pewnie nie dodałeś magicznego słowa ... biegiem, (...), biegiem? głównie chodziło mi o (...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.11.2006 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 A ja byłam pewna że jea to ona Się nie mart! Albo opowiedz, lżej ci będzie bo we mnie trochę kobity jest prosiłem o wyjaśnienie pewnej sprawy, na której się zna...nie ma czasu. Pewnie ma zły dzień...to ja też go mam pójdę do przyjaciółki...a później poprawie sobie nastrój pewnie nie dodałeś magicznego słowa ... biegiem, (...), biegiem? głównie chodziło mi o (...) dodałem i tak się rodzi zdrada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.11.2006 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 No i sobie poprawiłem, łeb mi pękał. Dzisiaj ja się nad nią pastwię, a co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.11.2006 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Dzisiaj jest ok nawet śniadanie dostałem. Chyba częściej muszę stosować tę metodę tylko ten ból głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 29.11.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Tak mi sie skojarzylo...http://www.mmmad.great.net.pl/uploadfiles/murator/i_nbsp_knew_nbsp_it.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 29.11.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Tak mi sie skojarzylo... http://www.mmmad.great.net.pl/uploadfiles/murator/i_nbsp_knew_nbsp_it.jpg[/img] Dobre Coż za wrazliwy facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts