Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TELEFON BEZ klapki ;) - pomocy :):):):):)

zielonooka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 61
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

zostala wyprana w pralce (40stopniC , 1200obrotow wirowanie) :oops: (nie wie o tym do dzisiaj) , po wysuszeniu dziala do dzis bez zarzutu, bywala tez przez niego zrzucana , topiona (taka ma prace) .chodzi bez szwanku

hehe, właśnie wyjąłem zapalniczkę z bębna - podczas prania coś chrobotało :lol: po paru potarciach kamienia, odpaliła :D zapalniczka noname max® symbol DL-1 niebieska 8)

chyba słaby wyczyn :wink:

nokia 3310 wypadła mojemu koledze z motolotni ( ok 200m) i tylko wypadła z niej bateria ..... zaś moja nokia 6150 spadła tylko z 8o cm i już nie kontaktowała :( ..........niestety nie ma reguły ......na popsucie telefonu 8)

hmmmm......to prawda

ew-cia , sprobuj ja wyprac i wywirowac :wink: , terapia wstrzasowa moze ja wskrzesi :D

a moze za niski lot miala ? :roll:

nokia 3310 wypadła mojemu koledze z motolotni ( ok 200m) i tylko wypadła z niej bateria ..... zaś moja nokia 6150 spadła tylko z 8o cm i już nie kontaktowała :( ..........niestety nie ma reguły ......na popsucie telefonu 8)

hmmmm......to prawda

ew-cia , sprobuj ja wyprac i wywirowac :wink: , terapia wstrzasowa moze ja wskrzesi :D

coś Ty ....to było parę lat temu :D od tej pory miałam juz kilka innych :D teraz mam samsunga z klapką :D uwielbiam go :wink:

hmmmm......to prawda

coś Ty ....to było parę lat temu :D od tej pory miałam juz kilka innych :D teraz mam samsunga z klapką :D uwielbiam go :wink:

:D :D :D

Zielonooka, polecam z czystym sumieniem Nokie 6310i. Prosta, podstawowe funkcje, wyświetlacz wyrażny, duża książka telefoniczna i co najważniejsze bateria suuuper. trzyma przy średnim używaniu 10-14 dni.

http://www.sklepik-gsm.pl/index.php?produkt_nokia_6310i tu masz wszelkie informacje na ten temat. Mam kumpla sprzedającego telefony i wg niego sa najlepsze z tych bez bajerów. Zresztą jak zobaczysz w salonach sprzedaży telefonii komórkowej to wiekszość sprzedawów na taki, są po prostu nie do zajechania. Ja swoją używałam kilka lat a teraz mój ślubny ja przejął i jest bardzo zadowolony :D

Majka i ewusia i lagerfield! - dzieki :wink:

sprawdze!

ps. telefon sie juz totalnie nie nadaje do niczego i wyladowal wczoraj w koszu :-?

a taki byl sliczny :cry:

no i uzywam teraz - awaryjnie - i tak cud ze gdzies ja znalazlam wsrod szpargałów - :lol: takiej starutenkiej nokii (jednak nokia mnie dopadla) :lol: takiej pierwszej co to byla hitem na rynku (chyba pierwsza bez anenki)

strasznie duzo osob ja mialo :)

no i dziala... ehhh

Następcą 6210 jest(była) 6310 i 6310i - faktycznie nie do zaj... jak wejdziesz na drabinkę i akurat młotka zabraknie możesz nią sobie pomóc... ;-) choć gabarytowo niemała.

Sam korzystam z dwóch 3100 (też sporo wytrzymuje choć musiałem na początku wymienić głośniczek na taki z siatką - koszt ok 15-20 zł), a druga to 3220 taka z aparatem dla kogoś, kto ma czas na grzebanie w menu - klawisz środkowy wyboru menu dość nieprecyzyjny i naciśnięcie nie daje gwarancji, że wybrałaś funkcję która akurat chciałaś- dotyczy wejcia w menu główne).

"Drugą razą" wziąłbym bez wahania 6310 lub 3100.

6310 i 6310i to chyba najlepsze telefony jakie kiedykolwiek zrobiono. Podobno początkowo były opracowane dla "wierchuszki" Nokii. Nasz syn "wymodlił" od matki 6310i w zamian za jakąś nową Nokię. Nie ma porównania. Ten telefon to jak VW "Chrabąszcz". Kultowy. :)

no wlasnie ja juz nie wiem o ktorej sie tak mowi ze taka swietna

6210 czy 6310

moze i ta druga...

jak ktos ma to pilnuje jak oka w glowie a i na allegro nie ma wielu sprzedajacych a jak juz to zwykle takie juz uszkodzone :-/

i posiadanie 6310 obciachem juz nie jest :wink: :lol: :wink:

tylko takim szpanem malym na "retro-komorki"

:lol:

ale moze faktycznie jak Xena pisze ... wogole wroci moda na "starocie"?:)

i moj obecny telefonik bedzie szczytem pozadania? :roll: :lol:

tylko "śjakoś " tak mi dziwnie z niekolorowym wyswietlaczem i "zwyklymi" melodyjkami mono :o :lol: