zielonooka 30.11.2006 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Czy nikt się nie przyznaje do Siemensów ? Ja chyba jakaś dziwna jestem, ale Siemensy przykleiły się do mnie od początku i tak zostało... ja mialam ..kiedys taki pierwszy moj telefon z kolowym wyswietlaczem i polifonia to byl Siemens S 55 http://www.bonrix.net/mobileWorld/images/siemens/SIEMENS+S55.jpg zajefajny telefonik - bardzo go lubilam, potwornie masakrowalam, po dwoch latach nie mial "pleckow" dolnego prawego rogu i kawalka wyswietlacza ale... dzialal !!!!! wlasciwe bardziej sie obudowa rozpadla (ale miala prawo ) niz sie zepsul i wcale nie narzekalam na trudnosci w obsludze ja teraz te "nowe" S sie sprawuja - nie wiem woiem ze wykupione zostaly przez jakas firme na "B" ponoc dobra co do noki n 70 zauwalylam teraz ze w pierwszym poscie robertus mnie przed nia przestrzega - przed kiepska bateria ale...gadalam i bawilam sie dzis caly dzien i zeszla jedna kreska wiec jestem dobrej mysli T9 rozkminione , dzwonki czesciowo tez ale nie wiem jak sie klawiature blokuje help help ps. widze juz jedna wade tej noki - ma dosyc male i raczej niewygodne klawisze zwlaszzca ten "srodkowy" sluzacy do akceptowania wiekszosci opcji ja baaardzo duzych palcow nie mam wiec jakos sobie daje rade ale zastanawiam sie jak ci faceci sie w tym znajduja (to jest naprawde funkcjonalnie i wizualnie - typowy "meski" fon ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 30.11.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 ja mialam ..kiedys taki pierwszy moj telefon z kolowym wyswietlaczem i polifonia to byl Siemens S 55 Ech, mój ukochany ... Rozpaczałam, kiedy zjadł go mój pies , bo służył mi rewelacyjnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts