Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TELEFON BEZ klapki ;) - pomocy :):):):):)

zielonooka

Recommended Posts

Czy nikt się nie przyznaje do Siemensów :roll: ?

Ja chyba jakaś dziwna jestem, ale Siemensy przykleiły się do mnie od początku i tak zostało...

ja mialam ..kiedys

taki pierwszy moj telefon z kolowym wyswietlaczem i polifonia to byl Siemens S 55 :wink:

http://www.bonrix.net/mobileWorld/images/siemens/SIEMENS+S55.jpg

zajefajny telefonik - bardzo go lubilam, potwornie masakrowalam, po dwoch latach nie mial "pleckow" dolnego prawego rogu i kawalka wyswietlacza ale... dzialal :wink: :lol: !!!!!

wlasciwe bardziej sie obudowa rozpadla (ale miala prawo :oops: ) niz sie zepsul i wcale nie narzekalam na trudnosci w obsludze :wink:

ja teraz te "nowe" S sie sprawuja - nie wiem :) woiem ze wykupione zostaly przez jakas firme na "B" ponoc dobra :wink:

co do noki n 70 zauwalylam teraz ze w pierwszym poscie robertus mnie przed nia przestrzega - przed kiepska bateria :wink:

ale...gadalam i bawilam sie dzis caly dzien i zeszla jedna :o kreska

wiec jestem dobrej mysli

T9 rozkminione :wink: , dzwonki czesciowo tez ale nie wiem jak sie klawiature blokuje :oops: help help :wink: :lol:

ps. widze juz jedna wade tej noki - ma dosyc male i raczej niewygodne klawisze :-? zwlaszzca ten "srodkowy" sluzacy do akceptowania wiekszosci opcji

ja baaardzo duzych palcow nie mam wiec jakos sobie daje rade :wink: ale zastanawiam sie jak ci faceci sie w tym znajduja (to jest naprawde funkcjonalnie i wizualnie - typowy "meski" fon :wink: )

• Odpowiedzi 61
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku