Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

M-137 (wybudowany w 5 m-cy)

Recommended Posts

joasiu, cieplutko u Ciebie, gratuluję bardzo szybkiego tempa, ja się już męczę 6 lat i jeszcze nie mieszkam,

powiedz mi proszę co to za piękniaśny żyrandolek masz w salonie, ile kosztowało to cudo i gdzie można kupić,

zauważyłam też trochę ikei w Twoim domku, jak sie sprawuje aneboda i malm, bo też zamierzam sobie zakupić :wink:

Kaaj dziękuję za gratulacje:)

Żyrandolek ściągniety z allegro nazywa sie nikol (jest cała kolekcja od kinkietów, lampek nocnych po żyranole- kupiłam tego dużo:) na cały dół domu) W markecie budowlanym duzo drożej.

Mebelki z Ikea sprawują sie dobrze, aneboda ma już 2 latka(wzięta ze starego mieszkania i nic się nie zestarzała:)

motyczko dzięki bardzo :)

mebelki robił mi stolarz z okolicy (niestety nie wiem skąd fronty)

[quote name="Joaśka1

motyczko dzięki bardzo :)

mebelki robił mi stolarz z okolicy (niestety nie wiem skąd fronty)

cała przyjemnośc po mojej stronie :)

a gdybym mogła bardzo Ciebie poprosić o kontakt do tego pana stolarza lub gdybyś mogła u niego dowiedziec się o producenta frontów...pytam w imieniu kolezanki z Wrocławia i z góry bardzo dziekuję!!

pozdrofki :D

Asiu pozdrawiam serdecznie miło mi trafić na kogoś kto wybudował dom według naszego projektu.

Dom bardzo mi się podoba .

My budujemy dom m -137 pod Gorzowem.Mamy stamy stan surowy otwarty.

Mam trochę zdjęć z domów m-137 chętnie podzielę się nimi.

Proszę w wiadomość prywatną.

Jeszcze raz gratuluję i życzę miłego mieszkania oraz aby ten dom miał dodrą atmosferę.

ula@ takie tempo budowy to super przeżycie..wszystko na najwyższych obrotach właszcza gdy tak jak my buduje się systemem gospodarczym:) Życzę świenej zabawy przy budowie:)

R>H

Dziękuję bardzo i fajnie, ze też budujecie z tego projektu:)

My wprowadziliśmy mnustwo zmian (ale rozmieszczenie pomieszczeń w tym projekcie jest b.dobre) nie mamy na górze tych malutkich pomieszczeń typu garderoba, ani tego gospodarczego- za to powstała nam duża piękna sypialnia.

Czy wy wprowadziliście jakieś zmiany?

Zdięcia chętnie obejżę

kacha 110

Witaj, zrobiliśmy strasznie dużo zmian:) :)

Zrobiliśmy garaż na długość całego domu , podzieliliśmy to na połowę, jedna część to garaż a z drugiej części wyszła nam łazienka i kuchnia a pokój na dole powiększyliśmy trochę kosztem salonu i nie zrobiliśmy wejścia od salonu tylko od kuchni-garażu, w ten sposób wyszło nam mieszkanko do którego wchodzi się od strony tarasu (ten zrobiliśmy na całą szerokość)

Jutro wkleję więcej fotek to zapraszam do obejzenia, zobaczysz jak to wszystko wygląda.