Joaśka1 14.11.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Witam serdecznieZapraszam do obejżenia zdięć domk, który powstał w 5 m-cy. Nie jest jeszcze całkowicei skończony ale od połowy września mieszkamy i ciągle dopieszczamy nasze wnętrza. http://foto.onet.pl/y0sx,0c81w08a0vs8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alabama73 14.11.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Zapowiada się bardzo fajny domek. Pokaż koniecznie więcej zdjęć. Szczególnie ciekawi mnie kącik jadalniany w kuchni. Pozdrawiam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joaśka1 14.11.2006 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Dzięki Alabama Dołożyłam kilka zdięć do albumu, niestety nie mam zdięcia kącika jadalnianego w kuchni- ale napewno zrobię i dołożę do albumu. Na razie w kąciku jest stół i krzesła ogrodowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 14.11.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 joasiu, cieplutko u Ciebie, gratuluję bardzo szybkiego tempa, ja się już męczę 6 lat i jeszcze nie mieszkam, powiedz mi proszę co to za piękniaśny żyrandolek masz w salonie, ile kosztowało to cudo i gdzie można kupić, zauważyłam też trochę ikei w Twoim domku, jak sie sprawuje aneboda i malm, bo też zamierzam sobie zakupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 14.11.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 hey hey Joasiu słodki domek, gratuluje tak szybkiej realizacji i wykonczeniówki chciałabym wiedzieć gdzie robiłas kuchnie lub skąd miałas fronty?? bede wdzięczna za odpowiedz pozdrawiam motyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joaśka1 14.11.2006 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Kaaj dziękuję za gratulacje:) Żyrandolek ściągniety z allegro nazywa sie nikol (jest cała kolekcja od kinkietów, lampek nocnych po żyranole- kupiłam tego dużo:) na cały dół domu) W markecie budowlanym duzo drożej. Mebelki z Ikea sprawują sie dobrze, aneboda ma już 2 latka(wzięta ze starego mieszkania i nic się nie zestarzała:) motyczko dzięki bardzo mebelki robił mi stolarz z okolicy (niestety nie wiem skąd fronty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joaśka1 15.11.2006 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Dodałam kilka zdięć z mieszkanka gościnnego ( troszkę zmieniliśmy w planie) i powstało nam mieszkanko gościnne z osobnym wejściem składające się pokoju kuchni i łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 16.11.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 [quote name="Joaśka1 motyczko dzięki bardzo mebelki robił mi stolarz z okolicy (niestety nie wiem skąd fronty) cała przyjemnośc po mojej stronie a gdybym mogła bardzo Ciebie poprosić o kontakt do tego pana stolarza lub gdybyś mogła u niego dowiedziec się o producenta frontów...pytam w imieniu kolezanki z Wrocławia i z góry bardzo dziekuję!! pozdrofki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erq 16.11.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 moje gratulacje, ja podobny domek buduję od 4 miesiecy i dopiero pod koniec listopada będe kładł dach (jeśli pogoda dopisze ). pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 17.11.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Fajnie, że w takim tempie. Czeka mnie to samo, czyli budowa w max, 6 m-cy.pozdrowionka.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RH 17.11.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Asiu pozdrawiam serdecznie miło mi trafić na kogoś kto wybudował dom według naszego projektu.Dom bardzo mi się podoba . My budujemy dom m -137 pod Gorzowem.Mamy stamy stan surowy otwarty.Mam trochę zdjęć z domów m-137 chętnie podzielę się nimi.Proszę w wiadomość prywatną.Jeszcze raz gratuluję i życzę miłego mieszkania oraz aby ten dom miał dodrą atmosferę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joaśka1 17.11.2006 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 ula@ takie tempo budowy to super przeżycie..wszystko na najwyższych obrotach właszcza gdy tak jak my buduje się systemem gospodarczym:) Życzę świenej zabawy przy budowie:) R>HDziękuję bardzo i fajnie, ze też budujecie z tego projektu:)My wprowadziliśmy mnustwo zmian (ale rozmieszczenie pomieszczeń w tym projekcie jest b.dobre) nie mamy na górze tych malutkich pomieszczeń typu garderoba, ani tego gospodarczego- za to powstała nam duża piękna sypialnia.Czy wy wprowadziliście jakieś zmiany?Zdięcia chętnie obejżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 17.11.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 hej! Mamy podobny domek. Jak wygospodarowaliście kawałek domu na część gościnną ? Ja mam wrażenie, że jak już wszystko skończymy to i tak będzie nam ciasno Bardzo mi się podoba Poproszę fotki salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 17.11.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 widze ze wykusz zlikwidowaliscie. Jakby zupelnie inny domek Duze znmiany w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joaśka1 17.11.2006 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 kacha 110 Witaj, zrobiliśmy strasznie dużo zmian:) Zrobiliśmy garaż na długość całego domu , podzieliliśmy to na połowę, jedna część to garaż a z drugiej części wyszła nam łazienka i kuchnia a pokój na dole powiększyliśmy trochę kosztem salonu i nie zrobiliśmy wejścia od salonu tylko od kuchni-garażu, w ten sposób wyszło nam mieszkanko do którego wchodzi się od strony tarasu (ten zrobiliśmy na całą szerokość) Jutro wkleję więcej fotek to zapraszam do obejzenia, zobaczysz jak to wszystko wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RH 18.11.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 O jak miło już jesteśmy trzy budujace m-137.Kasiu pozdrawiam.Asiu podaj mi na konto prywatne email to wyślę Ci trochę zdjęć.a mój album to http://www.m137.fotosik.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 18.11.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Joaśka ! Jaki to dokładnie kolor ścian: ten w kuchni jakby waniliowy, no i ten ceglasty. Podaj nazwę i firmę jeśli możesz.pozdr.u/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joaśka1 18.11.2006 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 ula@ kolor w kuchni ten jaśniutki to pastelowa morela z duluxu, a ta ciemna to meksykańska chili z dekoralu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 18.11.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Dzięki bardzo.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.11.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 To co, to jak, to w 5 m-cy, ten dom powstal? O rany!!! O rany! Coz pozostaje tylko gratulowac... A teraz ide sie pozbierac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts