Kasia i Paweł 14.11.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 witamywiemy, że jest na tym forum spora garstka sympatyków tej pracowni, my zdecydowanie należymy do nich. Naszym faworytem jest dg25. Poszukujemy tych, którzy na niego właśnie się zdecydowali. Naszym marzeniem i celem założenia tego tematu jest zobaczenie dg25 w naturze, choćby w stanie surowym. Może ktoś zechce nam pomóc, to dla nas naprawdę ważne.pozdrowionkahttp://www.dom-parterowy.pl/informacje.php?kategoria=dg&id=dg25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Paweł 14.11.2006 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 No kochani forumowicze, właśnie Pan z pracowni odpisał mi że to nowy projekt i ze raczej nie znajdę gotowego budynku Nadal jednak liczę na tych, którym podoba się ten projekt, może się odnajdziemy HALLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Paweł 22.11.2006 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 może ktoś chociaż wypowie się o samym projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamichalska 02.01.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 w kazdym razie to byl moj faworyt. ale BYŁ. bo zabralam projekt do znajomego nadzorcy, ktory bedzie nadzorowal moja budowe i ktory ma pojecie o kosztach. Nie musial ogladac nic wiecej oprocz dachu! zobaczcie, ile jest roznych powierzchni dachowych - moze on pochlonac nawet 150tys zl! nie wiem,jak Was,ale mnie nie stac...Patrze na projekty z gora czterospadowym dachem - prostym w budowie i konstrukcji, jednoczesnie w sredniej polce cenowej. Czasem nawet dwuspadowy nie jest tani (zwracajcie na to uwage)pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Paweł 05.01.2007 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Przeczytałem ta wypowiedz i nie powiem że są to słowa otuchy....mimo to nie rezygnujemy.Oczywiście zgodzę się z tobą majamichalska,że dach nie jest prosty ,ale nie należy tez do skomplikowanych.Raczej jest w wykonaniu łatwy, ale o dużej powierzchni.Jeżeli pan który jest u Ciebie kierownikiem wycenił ten dach na max 150 tyś. to na ile wycenił budowę całego domu???!!! Zdaje mi się że dom który wybudujesz z tym panem będzie Cie baaaaardzo dużo kosztował,bez względu na to jaki on by nie był.Bliżej wiosny będę mógł więcej napisać na temat kosztów wykonania tego dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 06.01.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Weszłam przypadkiem i czytam TAKIE rzeczy....mysle ze 150 tysięcy za taki dach to lekka przesada.W projekcie który ja rozważałam dach jest wielospadowy, dodatkowo ma 2 wole oka i majster złota raczka wycenił go na 80tysięcy (plus okna dachowe i okna do wolich oczek).Podzielem zdanie Kasi i Pawła, ze budowa domu z takim panem, ktoy podaje takie ceny może wyść BARDZO DROGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ggalus 18.05.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Witam wszystkich forumowiczów, Bardzo poważnie myślę o tym projekcie i szukam osób które również są nim zainteresowane, bądź może już coś działają a nie tylko myślą Bardzo chciałbym zobaczyć taki dom, więc jeśli ktoś może go buduje, albo przynajmniej wie coś czego ja nie wiem:) to proszę o info. Chętnie też wymienię myśli na temat samego projektu - co o nim myślicie, co byście zmienili itd. Ja myślę o ewentualnym połączeniu garażu z domem i zrobieniu przejścia z garażu do domu. Plan zagospodarowania narzuca mi też kąt dachu, więc muszę go zmienić z 25 na 30 stopni. Link do projektu: http://www.dom-parterowy.pl/rzuty.php?kategoria=dg&id=dg25 Z góry dziękuję za każdą informację i pozdrawiam, Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ggalus 25.05.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Na prawdę nie ma zainteresowanych tym projektem? Może chociaż ktoś wypowie się na temat samego projektu? Dzięki za każde info,Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ggalus 31.05.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Widząc tą burzę na forum, zdecydowałem, zamówiłem, zapłaciłem:)Teraz czekam aż przyjdzie. Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal2982 02.06.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Kupiem Dg 25 + i roypocyznam w sierpniu 2008 dach faktzcznie jest skomplikowany ale zdecydowałem się postawić osobno dom i osobno garaż z płaskim dachem - niebawem bedę mial wiecej doswiadczeń ale uważam iż ewentulane rożdzielenie garażu znacznie obniza koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal2982 02.06.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Kupiłem dg25 stratuje w sirpniu 2008 ale buduje bez garazu - bedzie stał z osobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Paweł 05.06.2008 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 zdecydowałem się postawić osobno dom i osobno garaż z płaskim dachem a nie boisz się że to zasadniczo zmieni charakter domu, jego proporcje i wygląd w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
larry_x 23.09.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Witam Wszystkich. Widzę, że jest parę osób których nie przygnębiła wielkość dachu. Mi również bardzo spodobał się projekt ale chciałbym zobaczyć go jak wygląda. Moze ktoś ma jakieś fotki z budowy, doświadczenia itp. Bardzo chętnie przyjechałbym zobaczyć budowę i porozmawiać z ludźmi którzy mają doświadczenie z tym projektem Jeśli kto chciałby podzielić się doświadczeniem/zdjęciami proszę o info na maila [email protected] Co do kosztów dachu (150tyś) to powaliła mnie ta informacje. Ja też radzie abyście zmienili wykonawce Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaly 26.11.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Witam.Ponawiam temat DG25 z Bauhera - czy ktos buduje?? jestem w fazie ostataecznej decyzji wiec bardzo proszę o informacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpakmarceli01 16.05.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Witam ! Dg 29 z przeróbkami budujemy a to już blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts