szandor 14.11.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 witajcie mam goraca prosbe czy ktos moze buduje albo wybudowal selene2 jak sie sprawuje jak wyglada czekam na info pozdrawiambardzo nam sie podoba ten projekt ale dokonca niejestesmy pewni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szandor 14.11.2006 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 ja szukam domku selene2 moze ktos z was lub waszych znajomych go postawil czy ma zamiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyga222 25.04.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 JESTEM BARDZO ZAINTERESOWANY BUDOWA DOMU SELENE II, JESLI KTOS BUDOWAL WG TEGO PROJEKTU PROSILBYM O UWAGI, ZDJECIA Z GORY DZIEKUJE I POZDRAWIAM. MOGA BYC ZDJECIA SELENE LUB SELENE III,SA PODOBNE TYLKO BEZ PODDASZA. DZIEKI BARDZO http://www.domoweklimaty.pl/index.php?id=4&hid=1521 Prosze o opinie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts