z_nad_morza 14.11.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Zastanawiam się nad budową placu zabaw. Czy warto zawracać sobie głowę gumowymi płytkami - takimi jak przy Mc'Donalds ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 14.11.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Przed McDonaldem jest beton, więc dobrze, ze tam sš miękkie płytki. Moim osobistym zdaniem nic nie zastšpi ganiania po czym naturalnym jak piasek albo trawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z_nad_morza 15.11.2006 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Ale co zostanie z trawy pod huśtawką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 17.11.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 A myślisz, że trawa przeżyje pod płytkami?padnie z braku światła a nie z podeptania, tylko taka różnica a przynajmniej dzieci nie będą się potykać o krańce płytek. Możesz płytki położyć tylko i dokładnie pod huśtawką, tam gdzie się hamuje, ale nie dalej, bo za łatwo stracić zęby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z_nad_morza 19.11.2006 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Raczej nie układa się takich płytek bezpośrednio na trawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z_nad_morza 19.11.2006 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 chciałem pokazać zdjęcie ale coś mi nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 19.11.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Więc sądzisz, że ułożone płytki na utwardzonym podłożu będą bezpieczniejsze od miękkiego piachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z_nad_morza 19.11.2006 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Czy płytki są bezpieczniejsze niż piasek to nie wiem. Chyba pozbyłbym się wielu innych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 19.11.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 ...jak się zmienia posty, aby pod spodem nie było napisane "ostatnio zmieniony przez...", gdy po swoim poście został dodany następny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kef 19.11.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Z_nad_morza bardzo mnie ciekawi po ile u ciebie metr tego cuda w najtańszej wersji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z_nad_morza 19.11.2006 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 . Czy stosować gumowe płytki ? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z_nad_morza 06.01.2007 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 .Czy stosowanie gumowych płytek na placach zabaw ma sens ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malwinka1410 06.01.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 . Czy stosowanie gumowych płytek na placach zabaw ma sens ? .moim zdaniem nie ma sensu... w ogrodzie powinna panować NATURA! naturalna jest ubita, wydeptana "ścieżka" pd huśtawką. nienaturalna będzie gumowa wykładzina. Rozbić buziaczka można jednakowo. ale jak ktoś się upiera to niech sobie wyłoży ogród plastikiem demokracje mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 07.01.2007 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 . Czy stosowanie gumowych płytek na placach zabaw ma sens ? . Spadlem z drzewa , drabiny , wpadlem do studni , przewrocilem sie wiele razy i choc moje upadki nie byly amortyzowane przez gumowe plytki , nigdy niczego sobie nie zlamalem. Ale jak juz sie zdecydujesz na gume , nie zapomnij o tarasie , podjezdzie , schodach ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z_nad_morza 15.01.2007 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Jeśli by chodziło tylko o mnie to pewnie nawet huśtawki bym nie zrobił. Ale skoro mam poniekąd najwspanialsze na świecie dzieci to aby zadbać o swój i żony oraz teściowej spokój oraz faktycznie o bezpieczeństwo maluchów chciałbym wykonać takie zabezpieczenia aby nigdy nie musieć obwiniać się za brak przezorności. Oglądałem gumowe płytki na kilku placach zabaw i wiem że przy dobrej aranżacji bardzo fajnie się komponują z otoczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.01.2007 02:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Ja również uważam że upadek na trawę nie będzie bardziej niebezpieczny od upadku na gumę. Na placach zabaw często mamy do czynienia z betonem stąd guma, ale oczywiście gumę mozna równiez wkomponować w trawnik wszystko to kwestia gustu.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 17.01.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Ciekawa jestem, czy ktoś zakupił taki mini place zabaw ? i jak sie sprawują w użytkowaniu ? http://www.dzieciowy.pl/images/little_tikes/lt440d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z_nad_morza 17.01.2007 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 fajne - gdzie można takie kupić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 18.01.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Ja planuje czesc ogrodu (plac zabaw) wylozyc taka specjalna guma jak na publicznych placach zabaw. Uwazam, ze trawa i tak nie przetrzyma pod hustwka czy przy drabinkach, a wszelkie rozwiazania typu bruk drewniany sa niebezpieczne. Nie uwazam, ze guma w ogrodzie jest super, ale uwazam to za konieczne rozwiazanie ze wzgledu na bezpieczenstwo mojego dziecka.PozdrawiamIwona ps ten domek ze zjezdzalnia to chyba produkt Little Tikes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 19.01.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 fajne - gdzie można takie kupić ?? http://www.dzieciowy.pl/blittle-tikesb-dzungla-p-244.html albo coś takiego http://www.brykacze.pl/bryk/N%20obr.1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts