agathon 14.11.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Podpowiedzcie, proszę. Posadzki półsuche z mixokreta przed montażem okien drewnianych, czy można po montażu okien wykonywać? Tynki już mam zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.11.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 czesc producentów okien drewnianych asekuruje sie - bojac sie o swoje wyroby, ze sie wypaczą - i zaleca montaz po tynkach i wylewkach (czyli po robotach "mokrych")ja uwazam, ze jesli wyrób jest polakierowany to wilgoć nie powinna penetrowc wgłab okna, a zalecenia producenta przypomina mi "chuchanie na zimne" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acent 14.11.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Grzejesz \lub w najblizszym czasie zamierzasz czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 14.11.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Dokładnie tak jak pisze brzoza - miałem wylewki po oknach i zero problemów. Grunt to dobra wentylacja i systematyczne dogrzewanie np. kozą (bo miałem wylewki w lutym) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 14.11.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Jak patrzysz od wewnątrz to przed oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agathon 14.11.2006 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 14.11.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 to nie asekuracja producentowto material sam z siebie wymusza taka kolejnosc - najpierw wszystkie prace mokre tj. wylewki i tynki dopiero pozniej okna. To ze komus sie nic nie stalo nie oznacza ze tak nalezy postepowac. Widzialem zbyt wiele okien rozp... wlasnie przez zla kolejnosc pracAle jak zawsze - wybor kolejnosci nalezy tylko do Ciebie i ewentualne pozniej zale takze do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 15.11.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 hmmmmm są miliony mieszkań z wielkiej płyty gdzie okna już przyjeżdżały na budowę w ścianach a potem się robiło wylewki na miejscu jakoś się nie rozlatywały te okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lackyluk 15.11.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Po oknach. Mój wykonawca zalecał nawet żeby nie robic przeciągów przez dwie doby po ułożeniu posadzek. Wody w nich jest bardzo mało bo przy wentylacji tylko przez kratki nawet okna nie zaparowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts