Iro 27.04.2003 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2003 Wkrótce będę krył dach. Prawdopodobnie gontem. Martwi mnie jedna rzecz. Na większości dachów pokrytych gontem w okolicach kominów, lukarn, czy anten tj. tam gdzie woda spływa w większej ilości, tworzą się po krótkim czasie brudne zacieki. Wygląda to fatalnie. Dwóch dekarzy powiedziało mi, że nie ma na to sposobu. Może ktoś jednak wie jak tego uniknąć?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.04.2003 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2003 Znaczy się nikt nie wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek K 29.04.2003 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 Zaciek jest spowodowany materiałem z którego zrobiono: komin, maszt antenowy!!!. Powinieneś rozpatrzyć to pod tym kontem. Ja nie mam żadnych zacieków (możliwe że nic o nich nie wiem).Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts