Mikazuu 28.05.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Kiedy pojawi się Twój Dziennik? Chętnie bym popatrzył jak Ci idzie Nie jestem dobra i konsekwentna w pisaniu. Zresztą, trochę za późno na dziennik. Lepiej będzie jak sam naocznie odwiedzisz moją budowę. Ostatecznie to prawie ta sama część miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 29.05.2008 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Jak się ogarnę z robotami przydomowymi - odwiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 03.06.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Hej RobSto! Ależ dawno u Ciebie nie byłem... Kostka- pogratulować! mam nadzieję, że gdy będzie już połozona w całości- efekt będzie jeszcze lepszy. Pozdrawiam ze wsi!Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 18.06.2008 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Hej RobSto! Ależ dawno u Ciebie nie byłem... Kostka- pogratulować! mam nadzieję, że gdy będzie już połozona w całości- efekt będzie jeszcze lepszy. Pozdrawiam ze wsi! Robert Kosteczka w całości i powoli płotek kończę, fotki niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 22.07.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 RobSto, fajnie Ci wyszło to ogrodzenie! I jaka wielka brama! Ile ma szerokości? Czemu dałeś elementy betonowe, zamiast np. siatki (jak wiekszość)? Przekonała cie cena, użyteczność, wygląd? (Pytam, bo tez myślę nad nimi.....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 23.07.2008 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Brama ma 5,20, czyli niczego sobie Jeśli chodzi o betonowe elementy, wolałem niż siatkę. Siatka nie sądzę by była na lata, a tania też nie jest. Nie lubię 2 razy płacić za to samo. Taki płotek daje mi też poczucie pewnego bezpieczęstwa, czego przy siatce by brakowało. Betonowe elementy wychodzą też 2 razy taniej niż wylanie fundamentu pod siatkę. Element 2 m kosztuje ok 60 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 31.07.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Hej hej! No proszę, ogrodzenie- cacy, polbruk- pozazdrościć! I ten net... ech, tego właśnie mi brakuje Rozumiem zmęczenie zakładaniem trawnika- ja robię to etapami choć obecna upalna pogoda nie za bardzo mi sprzyja... Jeżeli pozwolisz- któregoś dnia do Was wpadniemy. Pozdr. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 13.08.2008 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Hej hej! Jeżeli pozwolisz- któregoś dnia do Was wpadniemy. Pozdr. Robert Już po urlopie - minął nie wiem kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkoski 23.08.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Witam, I ja tu byłam i przeczytałam "od deski do deski" Twój dziennik. Podoba mi sie Twój domek, który powstał w takim tempie - pozazdrościc. Tez bym tak chciała. Ale mój wykonawca mówi: postaramy sie zacząć w tym miesiącu - już od dwóch miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 25.08.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Rob, gratulacje! Wszystko wyglada SUPER! Widać ogrom włożonej pracy, ale efekt jest tego wart. PS 1. Chyba przyjade do Was na przeszkolenie pt. "Jak założyć puchaty trawnik"? PS 2. U mnie także niedługo będzie podwórko, a nie plac budowy. Wchodzi brukarz! Przepraszam za prywatę, ale bardzo mnie to cieszy. Pewnie rozumiesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 27.08.2008 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Witam, I ja tu byłam i przeczytałam "od deski do deski" Twój dziennik. Podoba mi sie Twój domek, który powstał w takim tempie - pozazdrościc. Tez bym tak chciała. Ale mój wykonawca mówi: postaramy sie zacząć w tym miesiącu - już od dwóch miesięcy. Niestety realia takie bywają. Ja na szczęście miałem większość solidnych fachowców, ale byli tacy co wcale nie przyszli Trzymam kciuki że to złe początki - udanej budowy. Rob, gratulacje! Wszystko wyglada SUPER! Widać ogrom włożonej pracy, ale efekt jest tego wart. PS 1. Chyba przyjade do Was na przeszkolenie pt. "Jak założyć puchaty trawnik"? PS 2. U mnie także niedługo będzie podwórko, a nie plac budowy. Wchodzi brukarz! Przepraszam za prywatę, ale bardzo mnie to cieszy. Pewnie rozumiesz.... Hey Mikazuu, trawnik :puchato" wygląda na foto - w realu DUŻO mniej Jeśli wchodzi brukarz - to faktycznie też już finiszujesz. Wciąż szkoda że nie masz dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellilla 13.02.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Piękne miejsce i domeczek ! Mam do Ciebie pytanie , gdzie udało Ci się kupić ten przepiękny zestaw ogrodowy i za ile??? U mnie co prawda jeszcze daaaleko do budowy ale informacje trzeba już zbierać. No i jak mozesz to namiary na firmą, która budowała u Ciebie?? Pozdrawiam, przyszła budowniczka. Prześlij proszę na priw: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts