Rom 07.02.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Nareszcie masz umowę. Tera to dopiero robota ruszy z kopyta Myślę że cena jest niezła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 09.02.2007 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 (edytowane) Dzięki chłopalki za ciepłe słowa. Klamka zapadła i mam nadzieję że śniegi szybko znikną i powoli ruszymy z robotami na działce Edytowane 19 Kwietnia 2011 przez RobSto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.02.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Ale zimę to macie piękną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 12.02.2007 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 (edytowane) Oj piękną. W niedzielę po postu mnie zatkało na działce. Wszystko zasypanie równo śniegiem, słoneczko świeci i ta cisza Chociąż już dziś mnie nie bawiło pięciokrotne odśniżanie samochodu i ślizgi po zasypanych drogach. A do tego jutro czeka mnie trasa i 800 km Edytowane 19 Kwietnia 2011 przez RobSto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 22.02.2007 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Heja, 230 kzł brutto, nie wygląda źle. To razem z wszystkimi oknami czy tylko z dachowymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 24.02.2007 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 (edytowane) Niestety tylko z dachowymi. Ale dobra wiadomość - plastikowe okna mam obiecane w bardzo dobrej cenie - prosto od producenta Edytowane 19 Kwietnia 2011 przez RobSto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vittorio 27.02.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Masz następnego kibica P.s. fajna okolica, a te pocięte drewno to rozumiem że czeka na kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 02.03.2007 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Witam kolejnego kibica Drewno jest sąsiada - ale za użyczenie miejsca chyba się dogadam i wezmę jakiś % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izula71 06.03.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Witam RobSto,Bardzo urokliwa ta Wasza działka i jej okolica! Ja mam pytanie o tę firmę. Poszukuję właśnie wykonawców, którzy budują kompleksowo do stanu deweloperskiego. Nie jest ich chyba wiele, więc każda informacja na temat jakiegoś, wsparta własnym komentarzem, jest dla mnie niezwykle cenna. Do tej pory skłaniałam się w kierunku firmy DQM. W jednym ze swoich wpisów też o niej wspomniałeś. Czy znasz jakieś opinie na jej temat?Jeśli mogę Cię poprosić ponadto o jakieś szczegóły na temat wybranej przez Was firmy ABN:- jakich fachowców zatrudnia,- czy buduje też dalej od Białegostoku,- czy widziałeś jej dotychczasowe realizacje,- jakie są opinie poprzednich jej klientów (jakość pracy, uczciwość, terminowość itp.). Z góry dziękuję za te informacje. Trzymam kciuki za Waszą budowę. Powodzenia. PozdrawiamIza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 11.03.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 RobSto, w końcu widać, że działasz naprawdę, a nie tylko na papierze Tempo narzuciłeś ostre, mam nadzieję, że kasy wystarczy. Pisząc wniosek do banku- zrób go na wyrost, ja przez chwilę miałem drobny zator bo zbiegło się kilka robót a kase miałem dostać za wykonanie kolejnych etapów i musiałem sie ratować szybką pożyczką od teściowej. Teraz już wyszedłem na prostą ale lepiej miec zapas gotówki na takie nieprzewidziane sytuacje. Trzymaj sie, jak wyjdziesz już z ziemi (czyli zaczną rosnąć ściany)- wpadnę zobaczyć jak Ci idzie Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 20.03.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 RobSto,skąd brałeś czarnoziem? Chetnie sie podłączę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.03.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Udało mi się załatwić 12 wywrotek czarnoziemu z budowy. Jutro muszę sprawdzić czy jeszcze nie załatwić. Na marginesie, ceny piachu, czy czarnoziemu to kosmos!!! Za wywrotkę piachu ze żwirowni chcą od 230-280 zł. Mi udało się po 100 pln za wywrotkę Rob za ile ziemi ta cena? Jaka duża jest ta wywrotka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 22.03.2007 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Rob za ile ziemi ta cena? Jaka duża jest ta wywrotka?? Hey Rom Wywrotka standard - zawiera ok 10 m3. Cena 100 zł - za wywrotkę (jak na czarnoziem - chyba niezła cena). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.03.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 RobSto, poczytałam Twój dziennik.Jestem pod wrażeniem miejsca, w którym budujesz. Będziesz mieszkał w pięknym miejscu. Gratuluję.A jeśli chcesz przesadzać drzewka, to teraz jest najlepszy moment, tuż przed rozpoczęciem wegetacji.Pozdrawiam i życzę by budowlane problemy omijały Cię szerokim łukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.03.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Rob dzieki za info A z ta wielkościa domu to norma. Mi mój też się wydawał malutką lepianką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 28.03.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 No, no aż miło patrzec jak Ci rośnie chałupka... Tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 07.04.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 RobSto, co za tempo!!! Jesteś chyba mistrzem logistyki! A w ten wyjatkowy czas świateczny, chcę Ci życzyć zdrowych świąt Wielkiej Nocy! Humoru dobrego i stołu bogatego. Mokrego dyngusa i smacznego jajka. Generalnie, niech te święta będą jak bajka. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 15.04.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 RobSto, niezłe tempo, już okna i drzwi Co do pieca- czym będziesz opalał? Zobacz w Termitechu oraz w Mitarze na Pogodnej. A ja dwa dni na kolanach- przed żoną ( ona podawała styropian ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 15.04.2007 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 (edytowane) Robinopalać zamierzam ekogroszkiem,DZIĘKI za namiary - napewno skorzystam, bedę latał po Białym w tygodniu. Jak tam kolana GENTELMENIE Edytowane 19 Kwietnia 2011 przez RobSto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 15.04.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 A dziękuje, kolana zrobiły sie jakby troche płaskie Jeżeli chodzi o kotłownię- ja robię tak: mój instalator zrobił mi kompleksową wycenę wszystkiego- wody, CO, kanalizacji... Materiały + robocizna. Potargowałem się z nim, on zaproponował dobre ceny na materiały (choć sam przyznał, że trochę na nich zarabia) i dość dobra cenę robocizny. Porównałem cenę materiałów z tym, co oferowaly mi hurtownie- wyszło taniej przez instalatora. W dodatku mam mniej zamieszania z ekipami. Piec i cale wyposażenie kotłowni dobrał do moich potrzeb, tak że odpadło mi bieganie po firmach. Pozdrawiam i zycze pogody- niech Ci budynek szybko przeschnie. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts