Rom 29.08.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 RobSto ale pikny ten Twój domek Możesz zdradzić ile płaciłeś za podbitkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 30.08.2007 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Podbitka była w cenie dachu (blacho Pruszyński/ryny/podbitka/2 okna dachowe/wyłaz) - 24000PLN Miło mi że sie podoba - niedługo będzie kolorek - czyli jeszcze fajniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 14.09.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Zapytam przewrotnie... RobSto, a co Cie tak wykończyło, że aż popadłeś w stan chorobowy? Aura za oknem, czy wykończeniówka? Trzymaj się! Już tak niewiele ci zostało! PS. Czekam na kolorek elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.09.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 RobSto zdrowiej nam jak naszybciej bo czekamy na kolejne wpisy w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 14.09.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Wracaj do zdrowia, dwa pokoje mam juz skończone- lece kupować panele a potem to "wespół- w zespół" (jak śpiewali Starsi Panowie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 15.09.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Witam i gratuluję fajnego domku ..narazie mam mętlik w głowie...pochowałam ojca ale z miłą chęcią wezme namiary na fachowców, i poproszę o porady wszelakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 15.09.2007 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Dziękuje WSZYSTKIM za troskę o me zdrowie, - póki co już wychodzę z grypy na prostą Robinie - od poniedziałku będziemy działać Bernadetka BARDZO mi przykro z powodu Twego taty, to są napewno trudne chwile. W razie pytań pisz - co wiem pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 15.09.2007 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Podbitka bardzo ładna rzeczywiście. Ja póki co na zimę robię prowizoryczną z płyty pilśniowej, gdyż na elewację przyjdzie pora wiosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 15.09.2007 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 A ten pasek do niwelacji terenu to po jakiejś atrakcyjnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 23.09.2007 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Cen jeszcze niestety nie znam, mają być atrakcyjne W przeciągu tygodnia wszystko się wyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 24.09.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 RobSto, widzę, że tempo nieziemskie A u mnie- też robota wre ale niestety się przeziębiłem i energii coraz mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 25.09.2007 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 RobSto, widzę, że tempo nieziemskie A u mnie- też robota wre ale niestety się przeziębiłem i energii coraz mniej... Oj straszna bieda kolego, Wiem że czasu masz niewiele, a tu choroba się skrada. Zdrowia i sił ŻYCZĘ, w DUŻYCH ilościach. TRZYMAM KCIUKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 27.09.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 RobSto,co się u Ciebie stało? Jakis problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 28.09.2007 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 RobSto, co się u Ciebie stało? Jakis problem? PO PROSTU NIE WYRABIAM, w pracy szaleję do 17tej, po pracy mam ok. godzinę na zakupy w sklepach z farbami/glazurami itp, po 18tej zostaje tylko Liroy. Od 18-19 porobię coś na budowie. 22-23 dom i spać. Rano nie dam rady sie już podnieść od kilku dni. Do tego wczoraj byłem między tym wszystkim w Ełku, żeby obejrzeć autko do kupienia. A parapety miałem wstawić do środy, a tu piątek i nie skończone. Mam nadzieję że u Ciebie idzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 28.09.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 hmmm, zamierzałam głośno dobijać sie u ciebie o foty, ale skoro taki nawal pracy to poczekam cierpliwie..... oooo, w tym czasie pójdę na grzyby i pomyślę o was - zabieganych, przemęczonych, wykończonych wykańczaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 28.09.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Już niedługo, Mikazuu, już niedługo... Jeszcze tylko jeden dzień i będę na swoim A potem... grzybki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 01.10.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Ups..przepraszam dałam komentarz do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek1204 01.10.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Jaki masz patent na taras ?Buduję domek o podobnej bryle i wyjście na taras bedzie podobnie jak u Ciebie. teraz, gdy jeszcze nie obsypany fundament mam z wyjścia balkonowego ok. 7 bloczków. Wydaje się tak wysoko. Czy bedziesz usypywał nasyp o łagodnym spadku, czy tez murek z bloczków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 01.10.2007 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Jaki masz patent na taras ? Buduję domek o podobnej bryle i wyjście na taras bedzie podobnie jak u Ciebie. teraz, gdy jeszcze nie obsypany fundament mam z wyjścia balkonowego ok. 7 bloczków. Wydaje się tak wysoko. Czy bedziesz usypywał nasyp o łagodnym spadku, czy tez murek z bloczków ? Ja planuję podsypać piaskiem i położyć polbruk. Teren wokół domu wyrównuję na poziom deczko niższy niż wyjście na taras. Fundamenty miałem wylewane i nie powiem ile bloczków było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 10.10.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 RobSto, jak Twój domek pięknieje z dnia na dzień!!! Bardzo ładne masz kolory w łazience - takie optymistyczne, ciepłe. A "teren doświadczalny" na ścianie jest the best! Jakimi farbami malujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts