azb 10.10.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Sorry, wstawiłem poniższy komentarz do dziennika Śmiałe kolorki, ale... ładne. Szczególnie na tych zdjęciach gdy promienie słońca padają po małym kątem. Ja będę musiał dobrać jakiś bardzo łagodny odcień tynku aby pogodził czerń dachu z żółcią klinkieru i brązem framug. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 10.10.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Szczęsliwie tu można usuwać własne posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 11.10.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Fajne te kolorki wyszly. W moim przekonaniu walka z kolorami się opłaciła.Powiem szczerze, że najbardziej mi się podoba ten łososiowy, a najbardziej interesuje mnie ten niebieski, ponieważ jest dość chłodny. Sprawdź zimą jak możesz, czy siedząc w tym pokoju nie będzie Ci się wydawało, że jest chłodno? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 11.10.2007 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Widzę że namieszałem i zrobił się ruch na forum RobSto A "teren doświadczalny" na ścianie jest the best! Jakimi farbami malujesz? Wszystkie kolorki w domku mamy Duluxa, przez kilku promowane jako droższe ale wydajniejsze - potwierdzam. Fajne te kolorki wyszly. W moim przekonaniu walka z kolorami się opłaciła.Powiem szczerze, że najbardziej mi się podoba ten łososiowy, a najbardziej interesuje mnie ten niebieski, ponieważ jest dość chłodny. Sprawdź zimą jak możesz, czy siedząc w tym pokoju nie będzie Ci się wydawało, że jest chłodno? Sprawdzę, mam nadzieję że już niedługo. Ten kolorek do swego pokoju wybrał mój prawie 6 letni następca. Chciał - ma Niedługo postaram się dorzucić bardziej aktualne fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 11.10.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Niedługo postaram się dorzucić bardziej aktualne fotki. No to czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 16.10.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Odnośnie tych fotek to widzę, że lubicie z żoną ciepłe kolory: Fajnie że robicie odcięcie białą farbą na ścianach (nie malujecie pod sam sufit) w moim przekoniu wtedy pomieszczenia wyglądają zdecydowanie lepiej. Łazienka w podobnej tonacji i faktycznie już chyba prawie gotowa. Z tarasem to się jeszcze uporać przed mrozami zdążyłeś - tylko uważaj bo zimą na płytkach ślisko A kiedy kuchnia wjedzie?? No w Twoim przypadku święta napewno w nowym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 16.10.2007 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 A kiedy kuchnia wjedzie?? No w Twoim przypadku święta napewno w nowym domku. Mam taką nadzieję Kuchnia u stolarza gotowa - czeka na hasło żeby montować. Czekamy na schody, koninek i drzwi wewnętrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.10.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Skoro ciepła woda ruszyła to pewnie teraz trwa uroczysta kąpiel No to ja nie przeszkadzam i zyczę miłego pluskania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 17.10.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 I jak sie piec spisał? Pewnie dobrze, ale rób mu rozgrzewke przed sezonem, bo zimy w naszym regionie ostre. PS. Płytki na tarasie cudo! Aaaaa, i ta struktura na ścianie także! A czy żona to sama wykonała, czy raczej podała pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 17.10.2007 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Struktura ściany to koncepcja długo obmyślana przez żonę, malarze musielili tą wizję urealnić Piecyk wyłączony, od jutra mam mieć stały dopływ prądu, to wtedy rozpalę już na stałe i przedmucham zapowierzoną podłogówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 23.10.2007 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 To jak wszystko prawie działa, to niedłyugo przeprowadzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 23.10.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Gratulacje Niebawem przeprowadzka...zostało tylko życzyć miłego spania na nowym miejscu> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 24.10.2007 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Przeprowadzka, termin bliżej nie znany. Raz się przybliża, by za chwilę oddalić lub nie określić. Ale sztab generalny stara się, ze wszystkich sił, by zaciętość i determinacja walczących doprowadziła do Świąt w nowej kwaterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 29.10.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 A gdzie są fotki paneli? czekam, czekam, czekam.... A jak inne terminy, np montażu kuchni, schodów? Bedą na czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 09.11.2007 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Wreszcie jestem - fotki za chwilę będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 10.11.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 RobSto, domowo już u Ciebie bardzo! Parapety, podłogi, no i serce domu - kuchnia!Czy jesteś zadowolony ze stolarza? Montowałeś jakieś bajery w szafkach kuchennych? PS. Masz piekny kolor okien! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 11.11.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 E facet to Ty już spokojnie możesz pomieszkiwać sobie. Schody i drzwi zewnętrzne pewnie dośwąt i tak załatwisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 11.11.2007 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 RobSto, domowo już u Ciebie bardzo! Parapety, podłogi, no i serce domu - kuchnia! Czy jesteś zadowolony ze stolarza? Montowałeś jakieś bajery w szafkach kuchennych? PS. Masz piekny kolor okien! Dziękuję za okna. Ze stolarza jestem zadowolony, montaż w dwa dni, bajerów nie posiadam, wstawię może sam odbojniki żelowe, żeby drzwiczki ładnie bez trzasków się same zamykały. Zadowoleni jesteśmy z całości, bo kolory frontów i konstrukcji wybieraliśmy z maleńkich próbek 10cmx10cm czyli nie wiedzieliśmy jak to w sumie wyjdzie. Drzwi mam nadzieję że będą lada chwila, schody mają być na worek, ale nie wiadomo kiedy nastąpi montaż. Miło mi że mimo "uśpienia naszej grupy" zaglądacie do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 12.11.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Miło mi że mimo "uśpienia naszej grupy" zaglądacie do mnie Jakiego uśpienia?! Myśle że teraz po wyczerpującym sezonie budowlanym każdy nabiera sił na ciąg dalszy, albo intensywnie prowadzi prace - tak jak np Ty. Ja dzieki twoim fotkom ... mobilizuje sie. Ciekawe, kiedy bedę wybierac kolory frontów kuchennych? A w temacie, skoro jestes zadowolony ze stolarza, to poproszę o jego namiary. Bede potrzebować takich usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vittorio 13.11.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Podoba mi się kolor okien i parapetów. Kuchnia też pasuje. p.s. Mam taką samą glazurę w mieszkaniu aha skoro jesteś zadowolony ze stolarza to też poproszę o namiary, może się przydadzą za.... lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts