AniaK82 07.02.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 http://foto.onet.pl/1bpm7,44ok3oi028u8,mmfaw,u.html?V=1#mmfaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 18.03.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 o kurcze Andrzej, kuchnia wyglada ZABÓJCZO !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dotpaw 25.03.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Witamy wszystkich i dołączamy do budowniczych Izoldy!Zamierzamy ruszyć z budową w lipcu.Aktualnie jesteśmy na etapie poszukiwania materiałów na dach. I tu od razu pytanie do wszystkich, którzy mają to już za sobą: czy ktoś z was ma ciemną dachówkę? Np. kolor grafitowy. Nad takim kolorem się zastanawiamy i chcielibyśmy zobaczyć jak prezentuje się Izolda w takiej kolorystyce. Więc jeśli macie fotki to śmiało:)Drugie pytanie dotyczy okien dachowych: czy montowaliście takie jak w projekcie czy może mniejsze? (bo te z projektu są spore) i jakich producentów? Pozdro dla wszystkich izoldowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaK82 26.03.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 w projekcie Izoldy okna dachowe sa chyba 160,my u siebie mamy 140 firmy velux i wydaje mi sie,ze sa wystarczajaco duze.Zrezygnowalismy z okna w garderobie,a jedno okno w najmniejszym pokoju przenieslismy na inna polac,bo w naszym przypadku oba byly umieszczone po stronie polnocnej,a w ten sposob zyskalismy wiecej swiatla. Ja mam pytanie do Andrzeja o wykonawce schodow i orientacyjna cene???dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dotpaw 26.03.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Witam. Ania dziękuję za odpowiedź. A jednak to forum trochę żyje:) Mam kolejne pytanie. Niektórzy z Was przesuwali ścianki działowe na poddaszu w celu powiększenia łazienki i najmniejszego pokoju, a co zrobiliście ze słupami? przesunęliście je także czy zostały w swoich miejscach i stoją sobie na środku pomieszczeń? Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 27.03.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Zdjęcia znajdziecie na tej stronie: http://foto.onet.pl/2wg0,k4o3uogn4pk4,5qf8h,u.html#5qf8q AndrzejDomek super. Gratuluję Kefir istne cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaK82 30.03.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 my nie powiększaliśmy łazienki,bo uważamy,ze szkoda pomniejszać i tak najmniejszy pokój.w przyszłości jego lokator może być poszkodowany:)a łazienka....nie jest ogromnym salonem łazienkowym,ale jest wystarczająca.my tylko w łazience odsunęliśmy kibelek i bidet od drzwi w kierunku skosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dotpaw 30.04.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Witam.My bierzemy pod uwagę powiększenie łazienki tylko z jednoczesnym przesunięciem ścianki działowej między dwoma pokojami w taki sposób, że ścianka podzieli również okno, to z balustradą. wtedy powstaną dwa pokoje równej powierzchni i powiększona łazienka plus sypialnia z garderobą. Wstępnie cieśla powiedział mi, że słupy więźby znajdujące się w tych dwóch ścianach można przesunąć. Chyba na tym forum ktoś robił podobny zabieg ze ściankami działowymi tylko nie wiem co zrobił ze słupami. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaK82 10.04.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 cos nowego w Izoldzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts