jac_nur 15.11.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Jaka farba pmalowac docinki na euronicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stuk 15.11.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 A gdzie masz docinki widoczne, że wymagają malowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yama 15.11.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 napewno przy koszach jakąś farbke mi proponowali ale że mam kolor ceglasty to nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jac_nur 15.11.2006 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Docinki przy oknach i kilka dachowek skrajnych Dach grafit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacperski 15.11.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 to takie proste,wystarczy zwrócić się do hurtowni gdzie kupowana była dachówka żeby sprowadzili farbę, Euronit ( podobnie jak wszyscy szanujący klientów producenci ) umożliwia zakup farby do swoich dachówek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benyś 15.11.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Skrajne dachówki do malowania po co ? no chyba że były cięte w koszu to co innego albo rozstaw łat zbyt mały bo i tak mogło być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 16.11.2006 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Dachówki są barwione w masie, co prawda w miejscach cięcia są trochę jasniejsze ale po jednym sezonie nie zauważysz tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek309 16.11.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Apropos dachówki cementowej. Mam zapytanie o jej trwałość? Na początku chciałem kłaść na daszek blachę, ale zdecydowanie koncepcja została odrzucona. Ceramika jest droga, raczej nie starczy na nią, a nie wiem co myśleć o cementowej. Co z jej trwałością itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stuk 16.11.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Apropos dachówki cementowej. Mam zapytanie o jej trwałość? Na początku chciałem kłaść na daszek blachę, ale zdecydowanie koncepcja została odrzucona. Ceramika jest droga, raczej nie starczy na nią, a nie wiem co myśleć o cementowej. Co z jej trwałością itp.? Dobra cementówka przeżyje niejedną współczesna ceramikę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek309 16.11.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 A co to znaczy dobra.Możesz coś polecić. Czy cena tej dobrej nie będzie taka jak ceramika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 16.11.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Ja będę mieć na dachu Braasa w technologi Cisar.Również zastanawiałam się nad tym czy nie pomalować obrzeży dachówek przy koszu. Z farbą nie ma problemu ,ale sprzedajacy dachówkę stwierdził ze nie ma takiej potrzeby . No cóż jak nie ma to nie ma Dam sobie z tym spokój Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stuk 16.11.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 A co to znaczy dobra.Możesz coś polecić. Czy cena tej dobrej nie będzie taka jak ceramika. Ja właśnie będę kłaść dachówkę Braas. Wygląda naprawde solidnie i wykonana ładnie. Zresztą to chyba właśnie najlepsza dachówka cementowa dostępna w Polsce. Cena podstawowej dachówki to około 26zł/m2 (na m2 wchodzi 10 sztuk tylko bo ona duża jest). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benyś 16.11.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Braas to bardzo dobra dachówka czy najlepsza dostepna cementowa w Polsce nie koniecznie ale warta swojej ceny co do ceramiki to przezyje czasowo każdy beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stuk 16.11.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Braas to bardzo dobra dachówka czy najlepsza dostepna cementowa w Polsce nie koniecznie ale warta swojej ceny co do ceramiki to przezyje czasowo każdy beton A jaka inna cementówka jest wg Ciebie lepsza? Pytam z ciekawości, a nie po to, żeby bronić braasa. Możliwe, że ceramika przeżyje beton, ale przy założeniu, że to prawdziwa ceramika, a nie imitacja robiona na akord (obecnie częsty standard) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benyś 16.11.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Nie mów głośno o tej imitacji bo nas zaraz obu zjebią Miałem na myśli Euronit i Nelskamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stuk 16.11.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Nie mów głośno o tej imitacji bo nas zaraz obu zjebią Miałem na myśli Euronit i Nelskamp Hehehe, a niech mówią co chcą, fakty i tak pozostaną faktami Co do cementówek - euronit z tego co słyszałem ma porównywalną jakość z braasem, ale nie wiem ile maja najstarsze dachówki euronitu (bo braas ma już długie tradycje). Nelskamp natomiast nie jest wszędzie dostępny, np. w Krakowie nie znalazłem nigdzie, z tego względu niejako nie do końca się liczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benyś 16.11.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Niewiem dlaczego niedostepny ale niech będzie Braas i Euronit to ta sama jakość, i już ! ale jakbyś dostał gdzieś tego Nelskampa nie zastanawiaj się ani chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stuk 16.11.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Nelskampa nie zastanawiaj się ani chwili Braas już na budowie leży i czeka aż go ułożą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benyś 16.11.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Oczywiście niech kładą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kitapl 16.11.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 witam, ja też kłade Braas Cisar. chyba po 1,99 pln za szt (mam baaardzo duży rabat). co do porównywania Cisara do Euronita to tak jakbyś porównywał mercedesa z dacią. Oba jeżdżą, nawet wyglądają ale sam się domyśl różnic i zastanów który bys wolał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts