jacekot 15.11.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Mam pytanie odnośnie drzwi z garazu na ogród . Jesli macie takie dodatkowe drzwi w garazu to jakie ?Gdzies widziałem na forum , ze ktoś ma takie zwykłe dzwi (przyjmniej na pierwszy rzut oka) z plastiku jak okna tylko nie ma szyb (sa pełne) no i oczywiscie z zamkiem . A co wy macie u siebie ?Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjj 15.11.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 ja mam antywlamaniowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 15.11.2006 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 ja mam antywlamaniowe. a cos wiecej inspektorze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjj 15.11.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 jedne z najtanszych antywlamaniowych z atestem. pelne biale.wyszedlem z zalozenia, ze tyl domu jest bardziej narazony na ewentualne wizyty nieproszonych gosci niz dobrze widoczny front domu.stad tez taka decyzja.gerda takie robi jak i firma, w ktorej je kupilem. ale akurat moich nie polecam, ze wzgledu na niska jakosc powloki lakierniczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 16.11.2006 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 nikt wiecej nie innego wyjscia z garazu niz brama wjazdowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.11.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Ja mam z garażu przez pomieszczenie gospodarcze na ogród. Bardzo wygodne. żałożyłam takie same drzwi jak frontowe. Robione u stolarza. Ciepłe i eleganckie. A tak sobie myślę, że złodziej jak będzie chciał to i przez okno wlezie, więc się bardzo nie przejęłam stopniem antywłamaniowości tych drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 16.11.2006 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 no własnie takie drzwi musza być dopasowane do stopnia antywłamaniowego okien i drzwi tarasowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg98 16.11.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 A tak sobie myślę, że złodziej jak będzie chciał to i przez okno wlezie, więc się bardzo nie przejęłam stopniem antywłamaniowości tych drzwi. Przejmiesz się, jak się ubezpieczysz od kradzieży i zakład ubezp. nie wypłaci Ci odszkodowania... A w temacie- ja mam- antywłamy, bo tak naprawdę to te drzwi i brama jest najbardziej narażona na włamanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertus 16.11.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 A ja mam drzwi boczne takie same jak bramę garażową. Zamawiałem razem z Krispola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.11.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Przejmiesz się, jak się ubezpieczysz od kradzieży i zakład ubezp. nie wypłaci Ci odszkodowania... Bzdury opowiadasz. Wypłaci, tylko składka będzie inna z uwagi na drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg98 16.11.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Przejmiesz się, jak się ubezpieczysz od kradzieży i zakład ubezp. nie wypłaci Ci odszkodowania... Bzdury opowiadasz. Wypłaci, tylko składka będzie inna z uwagi na drzwi... No, pewnie, jak trafisz na agenta który Ci to powie... A składka będzie większa, czy mniejsza ? I mniej więcej o ile ? Bo mnie się zdaje, że taka składka to jest spory wydatek. Mówimy oczywiście o ubezpieczeniu od kradzieży. No, tak na 10tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.11.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 No, pewnie, jak trafisz na agenta który Ci to powie... Trzeba być przytomnym i nie polegać wyłącznie na tym co agęt mówi Jak w moim domu będzie cokolwiek warte ubezpieczenia od kradzierzy to zacznę sie tym interesowac i będę wiedziała o ile skladka jest wyższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts