Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Drzwi z garazu na ogród ?

jacekot

Recommended Posts

Mam pytanie odnośnie drzwi z garazu na ogród .

Jesli macie takie dodatkowe drzwi w garazu to jakie ?

Gdzies widziałem na forum , ze ktoś ma takie zwykłe dzwi (przyjmniej na pierwszy rzut oka) z plastiku jak okna tylko nie ma szyb (sa pełne) no i oczywiscie z zamkiem .

A co wy macie u siebie ?

Jacek

jedne z najtanszych antywlamaniowych z atestem. pelne biale.

wyszedlem z zalozenia, ze tyl domu jest bardziej narazony na ewentualne wizyty nieproszonych gosci niz dobrze widoczny front domu.

stad tez taka decyzja.

gerda takie robi jak i firma, w ktorej je kupilem. ale akurat moich nie polecam, ze wzgledu na niska jakosc powloki lakierniczej.

Ja mam z garażu przez pomieszczenie gospodarcze na ogród. Bardzo wygodne. żałożyłam takie same drzwi jak frontowe. Robione u stolarza. Ciepłe i eleganckie. A tak sobie myślę, że złodziej jak będzie chciał to i przez okno wlezie, więc się bardzo nie przejęłam stopniem antywłamaniowości tych drzwi.

A tak sobie myślę, że złodziej jak będzie chciał to i przez okno wlezie, więc się bardzo nie przejęłam stopniem antywłamaniowości tych drzwi.

Przejmiesz się, jak się ubezpieczysz od kradzieży i zakład ubezp. nie wypłaci Ci odszkodowania...

A w temacie- ja mam- antywłamy, bo tak naprawdę to te drzwi i brama jest najbardziej narażona na włamanie.

Przejmiesz się, jak się ubezpieczysz od kradzieży i zakład ubezp. nie wypłaci Ci odszkodowania...

Bzdury opowiadasz. Wypłaci, tylko składka będzie inna z uwagi na drzwi...

No, pewnie, jak trafisz na agenta który Ci to powie...

A składka będzie większa, czy mniejsza ? :wink:

I mniej więcej o ile ?

Bo mnie się zdaje, że taka składka to jest spory wydatek. Mówimy oczywiście o ubezpieczeniu od kradzieży.

No, tak na 10tys.