Wstep Bronislaw 27.04.2003 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2003 W piątek "fachowiec" wykonał w moim biednym domu posadzki (zacierane mechanicznie z mięsokreta). Jaki czas należałoby odczekać przed kładzeniem kafli?Czytalem w M. o sposobie oceny suchości posadzek za pomocą nalepiania na podłoge folii i sprawdzenia czy po 24h jest ona zaparowana. Czy taki wymóg jest tez konieczny dla kafli?Dzięki,Bronek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wstep Bronislaw 28.04.2003 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2003 pliz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chriso 28.04.2003 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2003 slyszalem, ze pod plytki czeka sie tydzien na kazdy centymetr wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatorzy 02.05.2003 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2003 rownież proszę o odpowiedźpo jakim czasie od wylewek/tynków można kłaść kafle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doki 05.05.2003 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 ja tam laik jestem, ale mnie mowili, ze tydzien na centymetr wylewki to czeka sie chcac klasc podloge drewniana. Plytki kladzie sie na wilgotna wylewke, powiedzmy po tygodniu, jak stwardnieje. Ale nie mam w tym wzgledzie zadnych doswiadczen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareko 22.07.2003 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 mi tez mowili ze wystarczy kilka dni - tak zrobilem i jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts