KiZ 15.11.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Współforumowcy, co w stolicy można robić wieczorami, będąc tu z konieczności cały tydzień? Mnie się już po trzech dniach pomysły wyczerpały. Pewnym usprawiedliwieniem niech będzie fakt, że nie po raz pierwszy staje mi (thnx Mr. Zych ) zmierzyć się z tym problemem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 16.11.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Ponoć fajnie ludzie się bawią w klubie "utopia". Sprawdź i napisz jak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 16.11.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Proszę oto propozycja na poniedziałek wieczór 20.00 :"Harenda" i "Scena kabaretowa Trójki"prowadzi :Artur Andrus w skrócie ArtusJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.11.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 eee... tam do tanczenia to Amnesja jest fajna tylko malo miejsca maja i tlumy dzikie (duzo "łobcokrajowcow" ale to akurat ok ) i genialni DJ-e i naprawde ludzie sie swietnie bawia do Cynamonu jeszcze mozna sie przejsc Fabryka Trzciny - moze? Kiedys to na 120% Le Madame moglabym polecic ale juz ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.11.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 ale powiem jedno niesty nasz kochana stolica jesli chodzi o zapewnienie rozrywki wieczorowa pora (czy mowimy o knjajpkach czy o klubach czy wyzszej rozrywce typ spektakle teatry, koncerty itp ) to jest daleko w tyle jesli chodzi o porownanie z Krakowem... tam to naprawde mozna sie pobawic , a Warszawa - cinko a jak na stolice to juz wogole... uprzedzam ze np na takich Kabatach i Ursynowie 99% knajp w dzien powszedni jest zamykanych o 22 , w soboty i niedziele - o 23 tadam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertus 16.11.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 KiZJeśli będziesz miał z kim wychodzić i lubisz/lubicie piwko to polecam wybrać się do BrowArmi przy Krakowskim Przedmieściu (róg Królewskiej). Mają tam własny browar - chyba z 5 różnych. Osobiście polecam Stauta i weissen dunkel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.11.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 a selekcja? Czy warto ryzykować, że jakis palant nie wpuści nas do klubu. Bo ubranie nieodpowiednie Zdarzyło sie to komuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.11.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 KiZ Jeśli będziesz miał z kim wychodzić i lubisz/lubicie piwko to polecam wybrać się do BrowArmi przy Krakowskim Przedmieściu (róg Królewskiej). Mają tam własny browar - chyba z 5 różnych. Osobiście polecam Stauta i weissen dunkel Elephant przy Marszalkowkiej (przy Placu Bankowym) tez jest zacny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWIk 16.11.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 My wybieramy się w styczniu i będziemy mieli skolei wolny czas do popołudnie. Gdzie polecacie wybrać się z dwójkš małych urwisów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 16.11.2006 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Dzieki za sugestie. Wczoraj szukalismy w okolicy (Wilanow) knajpy z telebimem i gleba ;( Skonczylo sie na wycieczce do centrum. Dzis gdzies rusze dalej, moze ten cynamon slynny Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.11.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Dzieki za sugestie. Wczoraj szukalismy w okolicy (Wilanow) knajpy z telebimem i gleba ;( Skonczylo sie na wycieczce do centrum. Dzis gdzies rusze dalej, moze ten cynamon slynny Pozdrowienia. kup dzisiejsza "Wyborcza" - 1,50 zeta jest dodatek - "Subiektywny przewodnik po knajpach warszawskich" chyba wiekszosc opisana i krociutko scharakteryzowana z telebimem lub telewiz plazmowymi na ktorych wyswietlane sa mecze to na szybko moge podac trzy ktore znam : Louisjana (w centrum handlowym Arkadia) i Jeff's (na Wolowskiej) - tu dobry dojazd z Wilanowa i TGI fRIDAYS (na Jana Pawla - bud. Atrium) - kuchnia taka "hamerykowata" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 16.11.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 A dla zwolenników mocnych wrażen proponuję spacer nocą po pólnocnej "praszce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 16.11.2006 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Zielonooka, zapewne bym tak zrobił, ale złoty pištka ostał się w kieszeni (choc nie o mamonę chodzi) poniewaz kilka autochtonek - współtowarzyszek niedoli zaoferowało się ochoczo do bycia zywym wcieleniem owego sybiektywnego przewodnika Jestem w szoku, że w tym miecie "takie życzliwe" panie sš Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 16.11.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 "Szwejk" na pl. Konstytucji ..... "Kredens" w al. Jerozolimskich .... "Fischer" z goloneczką na pl. Bankowym J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.11.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Zielonooka, zapewne bym tak zrobił, ale złoty pištka ostał się w kieszeni (choc nie o mamonę chodzi) poniewaz kilka autochtonek - współtowarzyszek niedoli zaoferowało się ochoczo do bycia zywym wcieleniem owego sybiektywnego przewodnika Jestem w szoku, że w tym miecie "takie życzliwe" panie sš ooo... ale smiem twierdzic ze taki przewodnik bedzie chyba wiecej kosztowal niz 1,5 zeta przynajmniej piwo bedziesz musial postawic "przewodnikowi " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 16.11.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 "Szwejk" na pl. Konstytucji ..... "Kredens" w al. Jerozolimskich .... "Fischer" z goloneczką na pl. Bankowym J ...polecam Kredens - byłem nie dawno i baaardzo zadowolony wyszedłem !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 17.11.2006 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Paparazzi - na tym stanęło. Przyzwoicie, choć mam wrażenie, że to stereotypowy "warszafkowy" lokal. Pozniej był jeszcze całkowicie "krakowski" lokal, którego nazwy nie pamiętam (ale nie ze względu na wcześniejszy przebieg wieczoru ) zorganizowany na wzór antykwariatu. Imprezy to się tam raczej nie da zrobić, ale pomysł ciekawy i kawa krzepiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.11.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Paparazzi - na tym stanęło. Przyzwoicie, choć mam wrażenie, że to stereotypowy "warszafkowy" lokal. Pozniej był jeszcze całkowicie "krakowski" lokal, którego nazwy nie pamiętam (ale nie ze względu na wcześniejszy przebieg wieczoru ) zorganizowany na wzór antykwariatu. Imprezy to się tam raczej nie da zrobić, ale pomysł ciekawy i kawa krzepiąca hiehiehie a zwrociles uwage w Paparazzi na mlodych facetow wymykajacych sie ukradkiem do kibelka parami? To specyfika tego lokalu (choc wcale nie gay frendly ) Ja P. nie lubie (nigdy nie lubilam) - przerost formy nad trescia , kiedys byl "lanserski" a teraz stal sie juz ciut nie modny i jest "pseudolanserski" Przychodza faktycznie "kolnierzyki z warszaffki" ale drugiego sortu Ale ładne kelnerki maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.11.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 aha - jak bedziesz mial okazje wskocz do On Off'u (albo ul. Zgoda, albo Krucza - nigdy nie pamietam) Ma taki lekko popartowski wystroj Swietna kuchnia (naprawde!) i b fajny klimacik (tylko z miejscami czasem cienko )) Jeszcze fajne jest Mojihito (Chmielna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 17.11.2006 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Jejq, poprzerzucam te nazwy i adresy na plan miasta i metodą najmniejszych kwadratów ustale optymalną trasę hyhy To już mam plany na następny wyjazd...i na po-następny też hyhy. Faktycznie, w tym Pap. było drętwo-nadęto, zblazowane towarzystwo znudzonych bufonów. Chyba jednak nie jestem w typie tych "wymykających się ukradkiem" bo nie zauważyłem na szczęście żadnych niepokojących sygnałów wysyłanych w moim kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts