KiZ 17.11.2006 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Taki mały Pi.eS to, co się dziś działo w stolicy wczesnym popołudniem moge określić tylko jako żenadę na poziomie abstrakcyjnie wysokim Miałem planowy odjazd IC o 15.10, ale byłem już o "wpół do", kupowałem gazety i nagle nastała ciemność. Brakowało tylko tego sygnału z "Alternatywy 4" o zmianie stopnia zasilania Potem była błazenada służb porządkowych połączona z bezilnością i bezmyślnością władz. Wyobrażacie sobie te tysiące podróżnych wczesnym piątkowym popołudniem na centralnym spowitym całkowitymi ciemnościami? Jestem w szoku, że taki strategiczny obiekt nie ma awaryjnego systemu zasilania Po co były te wszystkie brednie o przygotowaniu na ataki terrorystyczne i inne kryzysy, skoro awaria jakiegoś trafo może tak uziemić rzeszę ludzi? Te krzyki, chaos, nieskuteczne próby oświetlenia czegokolwiek wyświetlaczami komórek, wpadający na siebie podróżni i bezmyślne wypowiedzi policjantów i sokistów, że "nawet ich przełożeni nie wiedzą co się dzieje". No dramat. Zero adekwatnej reakcji, zero zarządzania kryzysem. W głowie się to nie mieści, ale widać, że w razie jakiegoś poważniejszego zagrożenia jesteśmy bezbronni, bezsilni i skazani na indolencję politykierów. Może zamiast się wydurniać z machaniem szabelką, chłopcy mający jechać do Afganistanu obstawili by kilka dworców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.11.2006 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 hej ! neźle bylo nie? ja co prawda nie malam przyjemnosci zaliczyc kataklizmu na centralnym ale jechalam samochodem ( kawalek ktory pokonuje max. 15 minut w prawie godzine ) i sie w koncu wkurzylam i zostawilam na Pl.Bankowym na parkingu przed Arsenalem i do domu wrocilam metrem - na szczescie metro awaryjne zaslilanie ma i chodzilo (choc ponoc na pol godz wczesniej stanelo) mam nadzieje ze mi w nocy nikt autka nie zarabie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 17.11.2006 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Też jestem bliski zaparkowania na Pl. Bnkowym Jesli otrzymam kolejne wezwanie serwisowe do tego cudu techniki, to odstawię go właśnie tam, pod siedzibę importera tej genialnej "stworzonej, żeby cieszyć" (może śmieszyć? ) marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.11.2006 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Też jestem bliski zaparkowania na Pl. Bnkowym Jesli otrzymam kolejne wezwanie serwisowe do tego cudu techniki, to odstawię go właśnie tam, pod siedzibę importera tej genialnej "stworzonej, żeby cieszyć" (może śmieszyć? ) marki. peugeot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 17.11.2006 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Oui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.11.2006 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Oui mi sie bardzo podobaja z wygladu... ale opinie faktycznie czesto slysze malo ciekawe ps. jakby co to mam apel do zlodziei samochodow w wawie! - prosze nie krasc zielonego forda focusika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 17.11.2006 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Mialem wczesniej ustrojstwo z tej firmy i bylo OK. Teraz jest cyt. "bardzo daleko od OK". Mamy podobne kolory bolidów psze pani. Na Śląsku ludzie gadają, że "ford g...o wort" ale ja sie nie znam, nie jestem stąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.11.2006 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Na Śląsku ludzie gadają, że "ford g...o wort" ale ja sie nie znam, nie jestem stąd luuuzik autko tzw. firmowe wiec nie mam z nim jakis wiekszych emocjonalnych zwiazkow ale - obiektywnie - naprawde ok nie popsul sie ani razu i moim zdaniem - porzadne auto a ze banalne i wew. plastiki - no cóż ps. ja marze o Hondzie .... a najbardziej o takiej CR-V ojjj jej to bym na Bankowym nie zostawila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 17.11.2006 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Nie dezawuowałbym marzeń przez koligacenie ich z zakupem samochodu. Ja tam mam po prostu plan - np. nissan navara Że też mi się budowy zachciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.11.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 ja Szwejka na Pl. Konstytucji nie polecam co z tego, że tanio jeśli tłusto itp ryba nie dobra krem brulee jak budyń ogólnie złe wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.11.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 ja Szwejka na Pl. Konstytucji nie polecam co z tego, że tanio jeśli tłusto itp ryba nie dobra krem brulee jak budyń ogólnie złe wrażenia izat - w Szwejku bylam raz i dawno - nawte mi sie podobalo ale ostatnio gdzies ciagle czytam (na forum Warszawa chyba) jakies malo pochelbne opinie ze walsnie jedzenie ble, ze kart nie przyjmuja (sic!) itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.11.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 honorują karty ale tylko wypukłe my też się zdziwiliśmy takiej praktyce, ale to ponoć wymysł szefa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.11.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 honorują karty ale tylko wypukłe my też się zdziwiliśmy takiej praktyce, ale to ponoć wymysł szefa no tak ale ja np. "wypuklej " nie mam a zadej wyraznej info tez nie ma ze tylko "cash" i " wypukle" ponoc co chwila sa jakies awantury z tego powodu, jeden facet opisywal ze go wyslali z jakims wykidajlem do bankomatu, inny ze sie uparl ze tylko ma normalna platnicza i nagle - o dziwo- okazalo sie ze mozna placic 9oczywiscie przy uwagach niezbyt milych) w sumie - to chyba jedyny lokal jaki znam (oprocz Kompanii Piwnej o ile nie myle nazwy - ktora ma tego samego wlasciciela) gdzie takie chece sa odstawiame czemu? nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts