kofi 17.11.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Ja chodzę po lesie, ale jak dzieci chore, to bez szans. (Znam ten ból: tydzień oglądasz świat przez okno. ) Może to zabrzmi głupio, ale mnie niestety na takie coś pomaga wysiłek fizyczny pt. sprzątanie, przestawianie mebli, drobne naprawy (takie, które mogę zrobić sama). I wyrzucanie: na makulaturę, do PCK, itd. A do tego - tak jak radzi Smartcat - czekolada (chrzanić kalorie), banany, energetyzująca muzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.11.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 a mi pomogła jedna wiadomość: zaczynamy dalej budować dom!!! A już też łapałam doły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 17.11.2006 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 a mi pomogła jedna wiadomość: zaczynamy dalej budować dom!!! A już też łapałam doły O mi by to też pomogło!! A niestety wazy sie dalej sprawa moich fundamentów. Tymczasem wczoraj miałam apogeum, czyli histeryczny płacz z całą gamą efektów: spazmami, szlochaniem, smarkaniem, bełkotaniem, zapowietrzaniem itp. Cudo Oskar normalnie sie należy Wszystko byłoby dobrze, gdybym była przy tym sama. ale na tą akcję wpadła teściowa , która zaraz pobiegła po mojego męża I zrobiła sie mała rodzinna afera. Zanim im wydukalam, że nikt nie umarł, nikt nie zachorował a płacze sobie "BO TAK"...minęło troche czasu. Oczywiście mąż gotowy był obiecac mi wszystko widząc mnie w takim stanie To jednak dobra broń! A poważnie... Czuje sie zażenowana całą sytuacja, bo nie jestem osobą która uzewnętrznia swoje emocje i uczucia (wyżywam sie na FM ) Plus całego tego zamieszania jest taki, że troche sie oczyściłam ze złych uczuć. Takie katharsis zawsze dobrze mi robi... A dzis idę chyba na basen. Utopić depresję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.11.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Pływaj tak długo aż się tak porządnie zmęczysz. Zobaczysz jak się po tym psychicznie będziesz dobrze czuła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.11.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Ja dziś sobie pobiegam i wiem, że wszystko mi minie(oprócz zakwasów, bo z miesiąc się leniłem ) . Może warto spróbować? Wyjście numer dwa - długi spacer. No i pobiegałem. Wczoraj było dobrze, ale coś czuję, że dzisiaj znowu czeka mnie 8 km . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 17.11.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 nic tak nie poprawia humoru jak widok blyszczacej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.11.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 a ja wczoraj w ramach poprawy nastroju zrobilam cos czeo nie robie prawie nigdy bo i nie lubie i sie ciut cykam z tymi promieniami mianowicie-.... poszlam na ... solarium!!! nawet nie w celach opalenizny ale zeby sie ciut powygrzewac i poprodukowac endorfinke i nawet podzialalo chociaz to tylko 10 minut raz ze fajniej wygladam - jednak delikatne musniecie po bladawej twarzy dalo dobry efekt a dwa - jakos tak nagle wiecej energii zlapalam no tylko ze sposob krotkotrwaly i nie mozna czesto powtarzac za to dzis - ide na bilard!!! tadam!!!!! [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 17.11.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Dla odprężenia dzis na swej budowei będe układał płytki Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.11.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Deprecha?- jaka deprecha -w listopadzie tydzień w Egipcie- polecam. Tu puszczam oko do Majki -co weekend jada konna- najlepsze lekarstwo na wszelki stres i smutki - codzienne spacery z psem - dobra, wciągająca lektura Niestety dwie pierwsze pozycje wymagają nieco gotowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.11.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 kobitki: isc do fryzjera isc do kosmetyczki kupic nowy ciuch albo buty albo torebke faceci: - isc na piwo z kumplami - isc do pubu obejrzec jak polska wygrywa z belgia - isc na silownie hmmm... tylko czemu "babskie" sposoby sa duzo mniej ekonomiczne? chyba jestem facetem, bo opcje dla faceta są dla mnie atrakcyjniejsze jak ja to powiem mężowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.11.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 najlepiej zalać robala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.11.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 najlepiej zalać robala tylko porządnie, na drugi dzień myśli się tylko o głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.11.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 najlepiej zalać robala Nie pomoże. Jak sie ma deprechę o takie picie na smutno jescze bardzej dołuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.11.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 kobitki: isc do fryzjera isc do kosmetyczki kupic nowy ciuch albo buty albo torebke faceci: - isc na piwo z kumplami - isc do pubu obejrzec jak polska wygrywa z belgia - isc na silownie hmmm... tylko czemu "babskie" sposoby sa duzo mniej ekonomiczne? chyba jestem facetem, bo opcje dla faceta są dla mnie atrakcyjniejsze jak ja to powiem mężowi męzowi jak mężowi, ale jak ty to powiesz swojemu synowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.11.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 kobitki: isc do fryzjera isc do kosmetyczki kupic nowy ciuch albo buty albo torebke faceci: - isc na piwo z kumplami - isc do pubu obejrzec jak polska wygrywa z belgia - isc na silownie hmmm... tylko czemu "babskie" sposoby sa duzo mniej ekonomiczne? chyba jestem facetem, bo opcje dla faceta są dla mnie atrakcyjniejsze jak ja to powiem mężowi męzowi jak mężowi, ale jak ty to powiesz swojemu synowi No właśnie "Olek":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.11.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 kobitki: isc do fryzjera isc do kosmetyczki kupic nowy ciuch albo buty albo torebke faceci: - isc na piwo z kumplami - isc do pubu obejrzec jak polska wygrywa z belgia - isc na silownie hmmm... tylko czemu "babskie" sposoby sa duzo mniej ekonomiczne? chyba jestem facetem, bo opcje dla faceta są dla mnie atrakcyjniejsze jak ja to powiem mężowi męzowi jak mężowi, ale jak ty to powiesz swojemu synowi No właśnie "Olek":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.11.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 kobitki: isc do fryzjera isc do kosmetyczki kupic nowy ciuch albo buty albo torebke faceci: - isc na piwo z kumplami - isc do pubu obejrzec jak polska wygrywa z belgia - isc na silownie hmmm... tylko czemu "babskie" sposoby sa duzo mniej ekonomiczne? chyba jestem facetem, bo opcje dla faceta są dla mnie atrakcyjniejsze jak ja to powiem mężowi dla mnie i opcje zenskie i meskie sa bardzo atrakcyjne no moze poza tym meczem ... jakos nigdy nie umialam skupic uwagi na tym malym bialym co lata miedzy krzywymi i owlosionymi nozkami tych panow, dluzej niz 5 sekund:) i za licha nie umiem zapanietac co to ten "spalony" i nigdy nie udaje mi sie zgadnac którzy to nasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.11.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Najlepiej wszystko naraz , tylko oczywiście we właściwej kolejności, bo siłownia po piwie to taki średni pomysł. Kolejna modyfikacja - zamieniam piwko na wino + suuper kawusia w kawiarni I jakieś ekstra ciacho + deserek Koledzy mogą zostać w tym punkcie, chociaz oni pewnie jednak wolą piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 24.11.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Jeśli zamieszkam w domku...i dopadnie mnie deprecha...oleję obowiązki...siądę w bujanym fotelu...i... tak posiedzę, bo bujać się nie mogę(mam chorobę lokomocyjną)u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 24.11.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Sport, sport i jescze raz sport swietnie działa, jakiś czas temu zacząłem biegać - jak ja się wtedy wspaniale czułem, żadnych problemów nie miałem z porannym wstawaniem, cały dzień tryskałem energią, no po prostu bajka a potem....jakoś tak się zrobiło zimno,brakowało czasu, no i przestałem biegać.........no i uczucie senności wróciło, wstać nie mogę, ogólnie dolina i deprecha....kurcze nie mogę się jakoś na nowo zmotywować do tego biegania...może wyciągne rower albo coś...no ale jedym słowem Paulko zacznij coś ćwiczyć Popieram - rowerek, łyzworolki, biegówki itp. na ostro - żeby krew przeleciała przez każdą żyłkę naszego ciała, a i adrenalina zabuzowała w ciele. Miałem tak w zeszłą niedzielę. niezła jazda.Warto było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts