Gość 02.10.2003 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 A ja nadal czekam , aż ktoś odezwie się z Ruppceramiki i łaskawie powie coś na temat złożonej przeze mnie reklamacji. Oni też mają klienta głęboko gdzieś , jak firma Nicom od kuchni. KLIENT ZAPŁACIŁ , KLIENT MOŻE ODEJŚĆ ! pyrka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 02.10.2003 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 A ja nadal czekam , aż ktoś odezwie się z Ruppceramiki i łaskawie powie coś na temat złożonej przeze mnie reklamacji. Oni też mają klienta głęboko gdzieś , jak firma Nikom od kuchni. KLIENT ZAPŁACIŁ , KLIENT MOŻE ODEJŚĆ ! pyrka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 06.10.2003 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Myślę, że tytuł tematu mówi sam za siebie. Proponuję założyć "Stowarzyszenie nabitych w butelkę przez Rupp Ceramikę". Pewnie redakcja "Muratora" nie będzie chciała udzielić wsparcia "Stowarzyszeniu" ze względu na reklamowanie w/w firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.10.2003 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 He, he, he ale łobuzy. Na pewno swojego dachu Ruppem nie pokryje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilona75 09.10.2003 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 JANK nic sie nie martw ja chyba założę "Stowarzyszenie nabitych w butelkę przez Robena" ale dopiero zaczynam swoją walkę z nimi. O wynikach napewno poinformujęPozdrawiam Ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.10.2003 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Łobuzy ja tez ni epokryje bo juz pokryłem ..... czyms innnym tez ceramicznym mam nadzieję ze nie bede walczył na razie jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 13.10.2003 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Do ilony75 : Mam przynajmniej trzech znajomych, którzy pokryli Robenem i są zadowoleni. Jak patrzyłem po dachach krytych Robenem to te dachówki leżą dużo równiej niż te kryte Ruppem. Może ten problem wynika z wielkości dachówek : Roben jest większy od Ruppa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.10.2003 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Takie koszty a jakość licha...... Cóż żyjemy w demokratycznej Polsce gdzie brak ochrony konsumentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.10.2003 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 A ja pokryję blachą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.10.2003 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Blachą .... Gościu pokryj se papą....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.10.2003 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Papą..... Nie, pokryję dachówką ale nie Ruppem ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.10.2003 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Ale dyskusja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 27.10.2003 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Rzeczywiście dyskusja na poziomie.Nie odzywałem się, a czas szybko mija. Właśnie na moim dachu siedzą dekarze i zaczynają wciągać dachówkę. Kupiłem jak już wspominałem Rupp Ceramikę Syriusz w kolorze czerwień miedziana. Na razie palety rozpakowane i kilka dachówke podstawowych odłożonych do reklamacji. Ekipa dekarzy sprawdzona i polecana prze skład budowlany "Bat" w Gdańsku, więc co do wiedzy wykonawców mam zaufanie. Zobaczymy co powiedzą o jakości dachówki, jak już będą ją układać.PozdrawiamAdamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.10.2003 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Po tym co wyżej przeczytałem współczuję Adamskiemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.10.2003 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 konkurencja nie śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 30.10.2003 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Serdeczne dzięki za współczucie Na połowie dachu już jest dachówka - na razie wyglada ślicznie. Co do jakości to jest ok. Nie mam zastrzeżeń do dachówki, dekarze także nie. Pozdrawiam Adamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.11.2003 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Po trzech miesiącach załatwili reklamację dachówki z ruppa. Dali bonifikatę z powodu obniżonej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.11.2003 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Post wyżej jest mój .pyrka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 11.11.2003 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Oświećcie mnie dlaczego dachówka ceramiczna jest lepsza od betonowej?Ale niech wypowiadają się praktycy i eksperci anie teoretycy po przeczytaniu paru ulotek.Betonowa jest chyba znacznie tańsza?Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 12.11.2003 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 Witam W piatek dekarze skoczyli prace przy dachu. Wszystko sprawdzone przez inspektora, sruby podokrecane. Dach wyglada wspaniale, dachowka super, zarowno producent, hurtownia jak i wykonawcy byli na poziomie. Tak wiec moge tylko wspolczuc osobom ktore mialy problemy z dachowka z Ruppa i liczyc na to iz z biegiem czasu cosik nie wyjdzie u mnie. Poza tym chcialbym poruszyc jedna kwestie - nie jestem i nigdy nie bylem zainteresowany krytykowaniem dachowek ceramicznych innych producentow (po przejrzeniu watku mam wrazenie ze jestem podejrzewany o stronniczosc ) - po prostu zawazyla cena i kolor ktory nam odpowiadal. Pattaya: jezeli nie chcesz danych z ulotek - czyli nie przemawiaja do Ciebie informacje o roznicach w produkcji, wypalaniu, itd to po prostu podjedz do ktoregos skladu budowlanego i zwroc uwage na jakosc i dokladnosc wykonania obu rodzajow dachowki. Zapewniam Cie iz po dwoch latach od polozenia dachowki roznice sie jeszcze bardziej uwypukla na korzysc ceramiki. Pozdrowionka Adamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts