ruskowa 16.11.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 UWAGA! Czas utworzyć grupę z Włocławka i okolic. Co prawda powstała grupa toruńska i wydawałoby się, że to niespełna 50km, ale może Włocławek też mógłby się wymieniać między sobą doświadczeniami i pomocą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 05.12.2006 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 No cóż... widzę, że nikt z Włocławka nie odwiedza forum, a domów buduje sie niemało..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yola_m 22.12.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 no nie mało, ale moze mało komu się chce pisac ja też generalnie wole czytać, ale.... no to gdzie się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 27.12.2006 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Okolice Skalnej, Kamiennej, prawie Józefowo jak na ironię ulica nie ma jeszcze nazwy i wszędzie operuje się nazwą "Projektowana". W zasadzie do budowy to sporo czasu, ale czytam, czytam i stwierdziłam, że może być raźniej wymienić sie poglądami i kontaktami z miejscowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yola_m 27.12.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 no to ja z Lubrańca, a domek ma już swój dach i czeka na rychłą wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 27.12.2006 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Jak miło,że z Lubrańca! Chodziłam tam do liceum i wspominam z sympatią miasteczko i znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yola_m 27.12.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 tym milej bedzie wymienić się informacjami i doświadczeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yola_m 27.12.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 no i wiem juz gdzie jest skalna i kamienna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 27.12.2006 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Zazdrosze Ci,że masz tyle roboty za sobą. Ja niestety jeszcze wszysto przed sobą. Szukam ekipy budowlanej, ale wiekszośc prac chcemy wykonać systemem gospodarczym. Borykam się z dylematami, czy wystarczy mi pieniedzy, czy nie porywam sie z motyką na księżyc itd. a propos dachu- jak ocenia sie firmę dekarską Mariusz pawłowskiego z Lubrańca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 27.12.2006 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Troche daleko do cywilizacji, prawda? Ale działki w sensownej cenie a tych juz w okolicach Włocławka brakuje. Troche obawiam sie zim i deszczy, gdy będziemy musieli brnąć w błocie po kostki. Jestem jednak dobrej myśli, że w końcu ulice doczekają sie asfaltu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EdytaPiotr 27.12.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Pozdrawiamy wszystkich budujących we Włocławku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yola_m 27.12.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 wow, zaczyna coś się kręcić...oby nie tylko chwilowo...równiez pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 27.12.2006 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Edyto-Piotrze gdzie Wy budujecie? I jaki jest stan prac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 27.12.2006 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Juz wiem jaki jest stan prac, bo przeczytałam w innym poście. W jakiej okolicy bEdziecie budowali domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SONYA 04.01.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Czy możecie polecić jakąs ekipę budowlaną z tego terenu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yola_m 04.01.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 niestety swojej ekipy nie polece, bo przyprawili mnie o kilka przysłowiowych siwych włosów!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SONYA 04.01.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 niestety swojej ekipy nie polece, bo przyprawili mnie o kilka przysłowiowych siwych włosów!! A może podasz namiary, żeby było wiadomo kogo unikać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yola_m 05.01.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 są z poza włocławka, w dośc dużej odległości, wiec raczej ci nie grozi, a nie bede nikomu publicznieu robić antyreklamy - nawet jak na to zasługują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SONYA 05.01.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 są z poza włocławka, w dośc dużej odległości, wiec raczej ci nie grozi, a nie bede nikomu publicznieu robić antyreklamy - nawet jak na to zasługują To pocieszające, bo na razie mam namiary ekip z Włocławka i Kruszyna więc to żadna z nich. Dzięki. A przy okazji z czego budowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yola_m 05.01.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 bloczki z betonu komorkowego na zaprawie, teriva i dachowka ceramiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts