AgataL 02.06.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Myślę, że jednak jedna flaszka to za mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
visser 03.06.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 dziendobry moje babcie i reszta babc niemoich i dziadkow tez.... ja tak czytam no podobno babcia agata siedzi gdzies tam na tarasie no to bystro w dziennik zagladam i piekna zgrabna powabna hmm......mysle sobie fajna babcia tyle ze jakas papierowa mnie to juz calkiem poglo,robie zamowienia przez internet a zona zaliczki wysyla a jeszcze fundamentu niema.......dzisiaj zamowilem sobie basen ogrodowy: Długość: 6,60 m Szerokść: 3,00 m Gębokość: 1,50 m cena:8600netto i tak se mysle i zona moja to juz dawno powiedziala ze mnie poglo....no bo poglo co nie?? pozdrawiam z norwegi i ide spac......aby do lipca i pogrzbie w ziemi troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 04.06.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 No pogło Cie visser. Basen Chłopie może najpierw ten dom żonce postaw . Co jej po basenie? No chyba, że zimą nakryjesz, ocieplisz... Pozdrówki w poniedziałkowy poranek z pochmurnej Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigeon 05.06.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Visser - daj cos wiecej o baseniku - to taki co sie w ziemie zakopuje czy wolno stojacy - cena wydaje sie byc atractive - maja wieksze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigeon 05.06.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 AgataL - no wiec jechalem z plocka sobie w niedziele (po tamtej stronie wisly) i chyba twoj domek widzialem - super tylko nikogo nie bylo na werandzie - wiec cos niezgodnie z planami budujesz musze wpasc do jednego z twoich sonsiadow na przeszpiegi (chyba szary tynk i brazowe okna) co do tych okien - bo wydaje mi sie ze sa na okolo 2m szerokie a maja po lewej i prawej stronie fix (szyba na sztywno) i tylko jedne skrzydlo w srodku - takie cos by mnie interesowalo mozesz to potwierdzic? czy jakos zle widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
visser 05.06.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 http://www.baslux.pl firma mila w gadaniu doradza,wkapia,ocieplic tez moga..... jade popracowac czas nagli trzymac sie babcie i dziadki pogniety wnuczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 06.06.2007 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 A wykąpać też pomagają? Bo jak młodzi i przystojni i pomagają to chyba też sobie zamiast stawu basen fundnę Visser, nie wiem o którym domu mówisz. Z opisu pasuje mi na taki przy samej drodze. Kolor szary się zgadza ale on jeszcze nie obrzucony jest i kolor jasnobrązowych okien 2 m też by się zgadzał. To taki mój sąsiad przez pole ziemniaków i truskawek. Tam to chyba dom i sklep w jednym będzie bo te okna to strasznie duże są. Następnym razem rób fotę i wrzucaj. Bo w tym Nasiegniewie to tyle domów teraz rośnie, że hohoho. P.s. A ja mam już sufity, dziś zakładają bramę (swoje w magazynie odleżała), odbieramy kafle i inne akcesoria łazienkowe, projekt kominku złożony u wykonawcy kominków (aż się boję o wycenę bo za sam marmur powiedział coś koło 6.000 zł). Czekam na wymiary mebli kuchennych, żeby dać do wyceny. Tylko kasa topnieje . Worek 25 kg głądzi na k-g ponad 100 zł. Chyba zacznę kraść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EdytaPiotr 11.06.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Ludziki co TAKA cisza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 11.06.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Witam grupę Wrocławską.Jestem nie tutejszy ( z Łodzi ), ale mam do Was gorącą prośbę.Może ktos słyszał o firmie Green and Blue S.A., która ma siedzibę we Wrocławiu na ul. Św. Mikołaja ( bądź miała) , bo swój sklep z maszynami ogrodniczymi w Łodzi bardzo szybko zlikwidowała, dając 7-letnią gwarancję na swoje urządzeniaSzukam jakiś namiarów telefonicznych bądź potwierdzenia, że się że tak powiem "zwinęli". Strona internetowa http://www.greenandblue.pl oczywiście już nie istnieje. Proszę o jakieś info. Pozdrawiam Mobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 11.06.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 mobby my z Włocławka nie z Wrocławia. Pomyliłeś grupy Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 11.06.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Agatka dzięki za oświecenie, mam już widoczną zaćmę Pozdrawiam mobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 11.06.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 eeee tam - siedzisz pewnie pod słońce i dlatego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
visser 11.06.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 aaaaaaaaaaaPsik!!! babciu agatko a wiesz ty co??tak sobie siedze w tej norwegi i patrze na te ich domostwa i dostalem olsnienia oni maja wszyscy domy w takim stylu jak ty wlasnie sie z "malzem" pobudowalas..no doslownie styl taki jak zaden.jakbym wasze gniazdko wbil tutaj pomiedzy nich to by nikt nawet niezauwazyl ze ktos sie dobudowal z boku heh.... a teraz cosik co mnie na duchu podnioslo rozmawialem ze znajomym w norwego ktory to tu cha;lupke sobie postawil i tak my sobie gadali no i pokazalem mu jaki to ja sobie domek chce postawic(maly skromny bla bla bla) on popatrzal na domek na mnie i mowi ze ja musze miec w cholery kasy zeby taki domek stawiac heh,ja mu na to ze mysle iz 250.000zl to bedzie cena realna do zamieszkania w normalnym standardzie na co on z koleji ze ostatnio stawial garaz dwustanowiskowy(widzialem ten garaz ) i zaplacil na zlotowki 170.000 z asam garaz,a za taki domek jak ja chce to by mozna oscylowac w granicy 1.200.000 do 1.500.000zl........zeby go tutaj w norwegi postawic,no to wiec mi jakos na duchu ulzylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 12.06.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Visser optymistą jesteś. Za 250.000 to byś chatkę rok temu pobudował. My liczyliśmy, że się w tylu zmieścimy i się przeliczyliśmy. Gdyby nie mieszkanie, to chyba byśmy musieli się dokredytować. I tak w tym roku podjazdów nie będzie i taras tylko obsypiemy bo na kostkę brak funduszy. Elewacja też tylko podciągnięta pod pomalowanie a kolor będziemy rzucać za rok. Nie chce liczyć co jeszcze będziemy robić za rok ehhhh. A meble do domu to mogę sobie tylko w katalogach pooglądać. No ale chciało się dom to się go ma.P.s. Brama garazowa super. Jutro postaram się powklejać zdjęcia domu, garażu i moich sufitów podwieszanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
visser 12.06.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 ty to babcia mnie niestrasz za 250.000 bedzie stalo i nawet na parapetowe zostanie.... jak sie uwezme to i za 200.000 bedzie chatka ze ho ho.....materialy tanieja,zaczynaja byc dostepne,a wszystko dlatego ze visser sie buduje hehe... ja 250.000 to juz tak wygorowalem ze szok a ty mi ze za malo grrr.....zla babcia oj zla......jak wpadniecie kiedy na kawe i kasztelana i na basen oczywiscie to ci pokarze kosztorysy i wydatki i zobaczysz ze mozna.visser optymista??REALISTA hihi buzioki i milej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 13.06.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 taaaa.... a gdzie te materiały tanieją? basen powiadasz.... i w 250.000 zeta chcesz się zmieścić. Oj daj Ci Boże a mnie nie odbieraj . A tak poważnie to trzymam kciuki i czekam na to piwo w nowym domu Pozdrówka. A innym włocławiakom miłego dzionka. p.s. cos tu ostatnio cicho. Ula gdzieś zniknęła, E&P też chyba zapracowani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EdytaPiotr 13.06.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Tutaj jestem...... http://foto3.m.onet.pl/_m/be7d0bede5de2a3dd0ed1effca7b718b,5,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 13.06.2007 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Cholera... dokształcać mi się zachciało i w sobotę mam supertudny egzamin, więc siedzę i obciążam pamięć wiadomościami, które pewnie nigdy w życiu poza tym egzaminem już mi się nie przydadzą. E&P- widziałam...widziałam...na własne oczy... Agata! Ty mnie nie strasz z tymi wydatkami! Co ja zrobię jak chałupki za 250tys nie postawię??? W totka mi nie wychodzi, napad na bank odpada- całe noce po napadzie nieprzespane, spadku po bogatej cioci nie oczekuję, bo i takowej cioci nie mam, ale może wyślę męża do Norwegii . Widzę, że tam ludzie mają dużo optymizmu i sposoby na wybudowanie chaty za ww. kwotę i jeszcze na piwo wystarczy!!!!! Pozdrawiam wszystkich i pędzę zakuwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 13.06.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 No prosze wystarczy w stół uderzyć. E&P super - idziecie jak burza. Ula łączę się z Tobą w bólu bo przede mną też dwa supertrudne egzaminy, z czegoś co nigdy w zyciu moim nie zostanie wykorzystane (językoznawstwo diachroniczne i literatura antyczna - brrrr). No i nie załamuję Cię. Może Twój dom będzie kosztował 250.000 zeta ale Ty moja droga nie będziesz miała basenu - to z zazdrości, że visser będzie miał a ja nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 13.06.2007 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Zagadnienia brzmią przecudnie.Zwłaszcza językoznawstwo diachroniczne (co to jest ) Basenu pewnie nie będzie, a jak towarzystwo się zgrzeje, to po sąsiedzku mam kanał ,Jez. Rybnickie i trochę dalej, ale dróżką przez las Wikaryjskie. Forum jest jak narkotyk, a prawo wyznaniowe leży odłogiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts