visser 19.09.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 no milutko....niepowiem fajnie ze juz bedziecie agatko mieszkac na swoim,to czeka was teraz pierwsza zima,pierwsze swieta,pierwsze sniegi i pierwszy zasypany dojazd do domku i pierwsze spoznienia do pracy .....ale ja zlosliwy jestem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
visser 19.09.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 a co do piwa...to w kazdej postaci pijam...zimne cieple z cukrem bez....wazne coby to si epiwo nazywalo jak wroce to niezapowiedziana inspekcja znowu bedzie wiec prosze sie uwijac a planowany powrot to czwartek lub piatek za tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 19.09.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 no milutko....niepowiem fajnie ze juz bedziecie agatko mieszkac na swoim,to czeka was teraz pierwsza zima,pierwsze swieta,pierwsze sniegi i pierwszy zasypany dojazd do domku i pierwsze spoznienia do pracy .....ale ja zlosliwy jestem pozdrawiam Staram się nie myśleć o zaspach i śniegach, i spóźnianiu do pracy. A czy będziemy za tydzień w domu - tego nie obeicuję ale podjedź, sprawdź. Z tym, że lodówki jeszcze wtedy nie będzie a grzane piwo zaserwuje ewentualnie z czajnika bezprzewodowego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EdytaPiotr 21.09.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Dachówek przybywa powoli o jej jak powoli...http://foto2.m.onet.pl/_m/ac659d82cff7263a18b90ff67d8f959a,5,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 21.09.2007 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Dobrze, że nie ubywa (z budowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EdytaPiotr 21.09.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 ponoć na końcu Skalnej ubywa http://foto2.m.onet.pl/_m/def48698e9390e456b6ef9dc38202a22,5,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 21.09.2007 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 No nie mów..... bo zaraz wsiądę w samochód i pojadę na działkę słupki policzyć i gruz zważyć Coraz bardziej podoba mi się ta Wasza dachówka. Nawet mąż przyznał, że ładna, chociaż wcześniej nie było mowy o innej niż o pomarańczowej U nas brązowa powinna sie sprawdzić ze względu na bliskie sąsiedztwo paskudzących drzew. Na jesnej po kilku latach byłoby widać nalot i takie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EdytaPiotr 21.09.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Na każdej będzie widać, ale do tego są specjalne środki impregnujące albo myjące tak jak do klinkieru czy marmuru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 21.09.2007 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Zgadza się. Pożyjemy-popatrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
visser 21.09.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 kurde wy tu tak sie dachowka pokazujecie........to ja niebede gorszy i jak wroce to zrobie zdjecia jakie to mam fajne bloczki fundamentowe a moze ruskowa sie skusi i tez takie bedzie chciala....... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 21.09.2007 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Hehe, ruskowa się skusi jak bedzie miała kasę. Wtedy wszysko będzie ją kusiło: bloczki, pustaczki, cegiełka itd. Odkąd planuję budowę, to rury, cegły i klasa betonu fascynują mnie bardziej niż jakieś tam babskie zakupy A tak w ogóle visser to mam sie skusic na Twoje bloczki? Wtedy faktycznie byłoby za darmo Czekamy na fotki. Ja narazie nie mam czego pokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
visser 21.09.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 pozniej zaczniesz ale predzej skonczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
visser 21.09.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 a tak w nawiasie......to w razie czego jakbys sobie pojechala tam gdzies do tych slazakow to gdzie ci moge sledzia zostawic??bo ja w czwartek lub piatek za tydzien powinienem byc juz we wloclawku.......no i mam nadzieje ze uda mi sie rybke skolowac grr..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
visser 21.09.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 a tak ogolnie to sobie jeszcze napisze ze w sumie te fundamenty moje to beda systemem gospodarczym zrobione tzn.ja kupilem tylko cement,bloczki i zwir i za to tylko placilem no i grrr.....alkohol i tesciu mi ostatnio pisal smsa ze jak mu kupie pustaki to mi cala chalupe postawi....i tak sobie mysle czy aby sie nieskusic...w sumie z niego taki murarz jak ze mnie pilot mysliwca no ale on wszystkie budynki u siebie sam postawil wiec cos tam wie o tym...i jakby to zsumowal wszystko to nawet i niezadrogo by mnie ten moj kacik wyszedl teraz jak wroce to juz bede mial co fotografowac,bo juz fundament bedzie gotowy na tiptop... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 27.09.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 15 października się przeprowadzam !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EdytaPiotr 27.09.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 My też mieliśmy w tym czasie się przeprowadzać a gdzie tu jeszczehttp://foto0.m.onet.pl/_m/a6aa5a63480946a7fdbed702570bfc80,5,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 27.09.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 no my mieliśmy mieszkać w lipcu. Ale wszystko przez glazurników - popaprańców. miesiąc robili łazienkę. zresztą sprawa trafi niebawem do sądu Jedno o czym marzę, to spędzić pierwszą noc juz w domku pachnącym nowością i pal licho tę łazienkę. Życze Wam jak najszybszego dokończenia domku i zwracajcie uwagę na ludzi od wykończeniówki. Nie wierzcie w to, co zobaczycie u kogoś innego bo jak ktoś ma firmę i kilku ludzi do pracy, to i tak nie znaczy, że będzie dobrze. Bo robotę w tamtym domu, który będziecie oglądać mógł robić ktoś inny, kto już u właściciela firmy nie pracuje. Tak było w naszym przypadku. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EdytaPiotr 27.09.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 U nas już są 2 miesiące poślizgu brak dobrych fachowców zostali sami pomocnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
visser 28.09.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 witam...visser juz okupuje wloclawek ale niestety bez ryby ;-( jakos sie nie udalo(znowu) teraz to dopiero wylazlem na durnia grrr..... lopesjus w poniedzialek ruszam dalej ze scianami to wpadnij na plac budowy na jakiego browara...agatko fajnie ze juz niedlugo na swoim pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 28.09.2007 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Ja również witam po małej przerwie spędzonej w szpitalu z córką- przeklęte wirusy . Dostałam dziś pismo z UM w sprawie nadania nazwy ulicy przy której mam działkę. Oby Rada Miasta nie wymyśliła nic głupiego Może zasugeruję im jakąś Podmokłą, Grząską, lub Podtopioną Aga- to bardzo brzydkie zmojej strony, ale zazdroszczę przeprowadzki E&P- nie zazdroszczę poślizgu. Visser- nie ma problemu. Mąż sam jedzie na Śląsk, a ja sama z rozmemłaną córką, która sama nie wie czego chce pewnie miałabym ćwieka kim, lub czym się zajmować. Przecież niedłogo Boże Narodzenie, jeszcze sie zrewanżujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts