EdytaPiotr 03.12.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Cześć Po co czekać do wiosny jak pogoda taaaaaaaka piękna tylko budować . Pozdrowienia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 03.12.2007 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Racja. Ja składam ręce o taką zimę jak ostatnia, ale na pogodę nigdy nie można liczyć "na pewno". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 03.12.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 do EP - ja bardzo chętnie, ale murarzy brak.... Wszystko gotowe, czeka na jaśnie pana majstra... tylko że on ma czas od marca dopiero Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EdytaPiotr 04.12.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Panowie majstrowie to teraz mają po kilka robót i tylko robią z człowieka barana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 10.12.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Poroton (pióro + wpust, 11 sztuk na 1m2) z dowozem na budowę, 5,90 zł brutto - co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EdytaPiotr 13.12.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Cześć, My budowaliśmy z POROTHERMU 25 a część ścian działowych POROTON 11,5 jeśli chodzi o jakość to POROTHERM był lepiej wypalony a co za tym idzie bardziej wytrzymały czyli lepszej jakości. Cena super...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 17.12.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Nie kupiłem tego Porotonu. Zdecydowałem się na Solbet P+W, odmiana 500. Cena 11,07 zł brutto za szt, z dowozem. W cenie klej, nie musze płacić kaucji za palety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 18.12.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 nieszczęścia chodzą parami.... mój wykonawca właśnie zrezygnował z umowy, bo mu się dom spalił... Wracam do punktu wyjścia, czyli od nowa szukam wykonawcy na stan zero i surowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drzezus 23.12.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 wypalona lepiej czy gorzej ale ceramika to ceramika----a suporex to suporex powiedza inni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drzezus 23.12.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 parametry podobne ,ocieplisz i zapomnisz z czego jest mur.suporex przy twoim projekcie jest lepszy( te przypory latwiej zrobic z suporka) elektryke schowasz w suporku -wyjdzie mniej gipsu na tynki.na klej rewelacja -brak mostkow termicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EdytaPiotr 24.12.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Jeszcze nikt nie wymyślił lepszej rzeczy do budowy od gliny od setek lat ludzie w tym mieszkają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 24.12.2007 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 WSZYSTKIM WŁOCŁAWSKIM GRUPOWICZOM I ICH RODZINOM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA. NA 2008 ROK DUŻO UŚMIECHU, RADOŚCI, SZCZĘŚCIA, MIŁOŚCI, ZDROWIA, POMYŚLNOŚCI I SIŁ DO POKONYWANIA TRUDNOŚCI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 24.12.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Jeszcze nikt nie wymyślił lepszej rzeczy do budowy od gliny od setek lat ludzie w tym mieszkają Gdzie dwóch Polaków, tam trzy zdania na klej rewelacja -brak mostkow termicznych ja nie mam szans na inne ogrzewanie domu niż gazowe, ze zbiornika - dom musi być ciepły, a zaprawa w spoinie poziomej, jak napisał drzezus, jest niestety takim mostkiem. Zrezygnowalem również z rolet zewnętrznych, bo ich kasety są "fantastycznym" mostkiem, wszystko po to, żeby w przyszłości oszczędzać. Dodam również, że będzie wentylacja mechaniczna, rekuperator i 40-metrowa rura w ziemi jako wymiennik ciepła. Wszystkiego dobrego na Nowy Rok, przy okazji nadchodzących świąt. Kasy i zdrowia, kolejność dowolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EdytaPiotr 24.12.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Przyłanczamy się do życzeń........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Endriuszka 26.12.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 wszystkiego najlepszego dla wszystkim forumowiczy oraz ich rodzin wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Endriuszka 26.12.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 panowie i panie ma prośbe do was szukam taniej firmyzajmującej się ogrodzeniami bo musze zagrodzić frod domu o długość około 14m więcej info tutaj: Brama Ogrodzeniowa i Ogrodzenie CIECHOCINEK, TORUŃ Okolice prosze o odpowiedzi na forum lub na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EdytaPiotr 03.01.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Sprawdź w CASTORAMIE w Bydgoszczy przęsło z elementami metaloplastyki 226 PLN, słupek 42 PLN, brama jakieś 660 PLN no i furtka ok.200 PLN plus duże słupy do bramy chyba 240 PLN za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 13.01.2008 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Widziałam sie wczoraj z naszym murarzem, żeby omówić szczegóły budowy, planowane terminy i wynagrodzenie. na moje pytanie ile nas to będzie kosztowało odpowiedzał: "Ulka, się dogadamy....." sama nie wiem czy to dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EdytaPiotr 14.01.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Rozmowy z murarzami zawsze są "dziwne" . a tu prawie jak wiosna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drzezus 16.01.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 witam.kolega mi robil robotke.tez bylo dogadamy sie a pozniej ostro skasowa.pozdrawiam budujacychl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts