Ania _M 03.03.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Witam!Szukam murarza do budowy domu, obdzwoniłam wszystkich polecanych, wszyscy już zajęci na ten rok. Może Wasi fachowcy mają wolne terminy?Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 04.03.2008 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Mój będzie miał wolne za około rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EdytaPiotr 04.03.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Cześć, A nasz powiedział, że to był ostatni dom, który zbudował...... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 04.03.2008 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 To było to takie wyzwanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EdytaPiotr 05.03.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Za ciężko a za mało kasy , wykończenia są lekkie i przyjemne za wiele większą forsę tak nam powiedział......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 05.03.2008 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 A może Ania M zaproponuje mu taka kasę, że rzuci wykończeniowki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania _M 05.03.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Hahaha, raczej nie zaproponuje dużej kasy, lubie się targować, poczekam........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigeon 05.03.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Witam - troche mnie nie bylo bo dzieci chorowaly a reszta jak w tytule: wykonawce szukalem od okolo 27 grudnia i juz w w pierwszej polowie stycznia mialem ze 4 chetnych - widocznie mam dobre kontakty - wszyscy mogli w tym roku - wybralem tego co moze najpredzej nie byl najdrozszy (zna ktos firme MAX z brzezinowej???) w miedzyczasie pozowolenie tez dostalem w miedzyczasie gmina sie zgodzila rozbudowac wodociag jak w 3 domy ssie tam stawilismy - wlasnie odebralem pozwolenie na budowe wodociagu - nich dzialaja i wlasnie koncze papiery do kredytu zbierac jak ktos che w CHF to polecam Deutsche bank z opcja kredyt w chf - i wyplacony w chf - franki biore i sprzedaje na gieldzie towarowej w warszawie - a dzieki takim smiesznym operacja finansowym to jestem w stanie dostac do 5 gr wiecej niz sredni NBP - wiec tu juz zarabiam - potem jak oddaje to tez w CHF i tez je kupuje na gieldzie i tez prawie po srednim nbp - wiec taniej niz w banku - na tych operacjach zarabia sie zrednio 10- 16 gr na 1 chf - polecam i dzis juz nie wytrzymalem - wynajolem sobie koparke i kazalem kopac i kopac i kopac ladnie caly humus wywiozl wykopal mi dziurke na jakies 3 m gleboka - zobacze czy najdzie woda - bo w planie staw kolega wycial mi dwa drzewa (bedzie ognisko) teraz tylko wytycznie - mam dobrego geodete kolege do polecenia i niech wykonawca wchodzii dziala ah i taki maly drobiazg - musze zglosic rozpoczecie robot i dla zainteresowanych - na koncu najwazniejsze - dysponuje spora iloscia - ciagle przybywa - sproszkowanego poliuretanu - ktory mozna uzyc do ocieplenia podlogi oddam za symboliczne 2 zl za worek (okolo 18 kg) - transport wlasny naprawde dziala - ja u siebie nasypie z pol metra zainteresowanych zapraszam na priva lub 607172341 no mam nadzieje za zaraz powklejam jakies zdjecia a po ile wychodzilo was ogodzenie typu slupki siatka + ewentualnie podmorowka - mozecie kogos polecic. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SONYA 06.03.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 (zna ktos firme MAX z brzezinowej???) Z moich doswiadczeń OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drzezus 08.03.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 witam wszystkich 31-go marca sie wprowadzamy.3 miechy poslizgu.kominek z plaszczem juz grzeje .jest zaje......y.mam troszke gruzu do wydania za darmoche.jeszcze podziekuje za zabranie.chetnie podziele sie doswiadczeniami i kontaktami z budowy ,moze sie komus cos przyda.moze mniej bledow popelnicie przy budowie choc wszystkich sie nie da uniknac.potrzebuje drewno lisciaste moze byc w calosci,niepociete,lub do sciecia.sam odbiore.tylko NIEDROGO.moj mail [email protected] .pozdrowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drzezus 09.03.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 zostalo mi do sprzedania poroterm 11,5 x 50 (polowki),okolo 1,5 palety.moge zawiezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigeon 10.03.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witam ludzie: kto i po ile wam robil dach? ile za wiezbe - czy od metra powierzchni czy od m3 zuzytego drewna ile za deskowanie - jesli robione ile za pape iie za laty i dachowke ewentualnie ile za inne pokrycia kogo byscie polecili??? Lopesjus - powiedz kiedy bedziesz u siebie na budowie - to ci podrzuce ten poliuretan do obejrzenia i chetnie porozmawiam o skosnookich kolegach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 12.03.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 mam pytanie do budujących się w obrębie gminy Włoclawek - czy płaciliście opłatę skarbową za wydanie WZiZT?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EdytaPiotr 13.03.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Cześć,Tak właśnie wygląda nasza ozdobna surowa ściana. http://foto0.m.onet.pl/_m/4571315117bd4639e878b8ecb6d7c758,5,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 13.03.2008 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 No fajny ten kawałek ściany. Macie DGP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.03.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Z inicjatywy Forumowiczów została zorganizowana aukcja na rzecz pomocy dla Stefka syna Zeljki i Gabora syna Izy. Licytowane przedmioty są naprawdę atrakcyjne, http://forum.muratordom.pl/tu-mozesz-zobaczyc-co-licytujemy,t126304.htm Jeżeli coś Ci się spodobało i chcesz pomóc tu możesz zalicytować http://forum.muratordom.pl/a-tu-licytujemy,t126307.htm Serdecznie zapraszamy do udziału w licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EdytaPiotr 14.03.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Nie jedynie grawitacyjnie na poddasze przez otwór w stropie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 19.03.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Dawno tu nie byłam. Pozdrawiam włocławską . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 19.03.2008 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 No właśnie.....gdzieś sie zapodziłaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 20.03.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Ruskowa, dzięki za namiar na Kasprzaka - wydałem i tak dużo więcej niż planowałem, ale bez niego byłoby dwa razy drożej... Szukam wykonawcy na więźbę (10m3) i dach (270m2, dachówka) - podeslijcie jakieś kontakty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts