Lopesjus 12.02.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Szyba - mycie raz w tygodniu. Po sezonie zabawię się w kominiarza Pliki: pierwszy "zapisz jako", drugi otwiera się normalnie, właśnie sprawdziłem Mokra dębina - niestety, nie dysponuję sezonowanym drewnem... W przypadku suchego (miałem garść), po rozpaleniu można było proces spalania regulować szybrem i dopływem powietrza, różnica z tym mokrym drewnem jest kosmiczna, ale i tak jestem zadowolony. Przez styczeń spaliłem może 1,5m3, paląc codziennie od 17.00 i przez całe łikendy. Spaliłem tylko 130m3 gazu (mniej niż w analogicznym okresie ubiegłego roku, a wtedy była wiosna...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przybe 15.02.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Witam Z uwagi ze wkrotce zaczynam mala dobudowke poszukuje materialu po okazyjnych cenach Kupie troche uzywanych desek szalunkowych , moze komus przeszkadzaja , potrzebuje rowniez bloczki fundamentowe - moze komus zostaly moze jakies zbrojenie ? Jesli komus cos zostalo prosze o info o ilosci i cenie na PW lun [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigeon 16.02.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 ja mam - ale moje sa drogie - maja dla mnie wartosc sentymentalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przybe 16.02.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 ja mam - ale moje sa drogie - maja dla mnie wartosc sentymentalna To dobrze je zakonserwuj aby nie bylo za kilka lat rozczarowania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 17.02.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 ja mam - ale moje sa drogie - maja dla mnie wartosc sentymentalna W sumie też się przywiązałem do kilku dachówek, paczki styropianu, kartonu kołków, ścinków płyt GK.... nie sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania _M 19.02.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ziemię gdyby ktoś miał nadwyżkę z wykopu pod fundament, albo z wykopu pod basen, staw, itp., itd.,Chętnie przyjmęinfo na priv., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzita 24.02.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 ja będę miała ale dopierow przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania _M 24.02.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 jak nic nie załatwię do przyszłego roku to się odezwę, hihi ale dziś już widziałam że na mojej sąsiedniej działce wpadła ekipa ogrodziła teren i chyba zacznie się coś dziać, mam nadzieję że zrobi duuuży wykop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzita 25.02.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Ania my bedziemy częsciowo podpiwniczać to by było duuuuuzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania _M 26.02.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 szkoda że dopiero w przyszłym roku ruszacie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzita 26.02.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 niestety musimy czekać na zmiane w mpzp co na szczęscie będzie w tym roku a potem dopiero projekt indywidualny więc zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickoz 12.03.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Gdzie we Włocławku lub okolicach robią przedłużenia kominów lub zakończenia kominów z kwasówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
visser 17.03.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 No i aż głupio się meldować po takim przestoju Długo mnie tutaj nie było więc pozdrawiam wszystkich "starych" jak i nowych bywalców z Włocławka i okolic .... jakoś moja budowa stanęła i stoi i stoi i stoi....ojjojoj...ale w maju już zaczynam od nowa.I chcę się w tym roku wprowadzić ale moje chcenie pozostawia wiele do życzenia hihi... No i zapytam się....co myślicie o piecu z podajnikiem na zboże??ostatnio gdy popijałem z kolegą piwko podczas rozmowy wyszło iż on ma firmę produkującą takie piece no i plus takiego piecyka jest taki że w każdej chwili można go przerobić na węgiel,koks,miał itp.itd dvd srititi pititi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 18.03.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 to chyba ze dwa lata? Często mijam Twój stan "0" i za każdym razem zastanawiam się, co się stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 18.03.2010 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 No, visser.... Zaczynaliśmy łeb w łeb,a w zasadzie Twój nawet prowadził, a ja już od października mieszkam. Do roboty! I to migiem!O piecach na zboże poczytaj może na forum. Na pewno coś znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krid 19.03.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 WITAM, buduję dom w okolicach Włocławka i jestem w trakcie jego wykańczania. Mam do przekazania ostrzeżenie dla wszystkich budujących się odnośnie wykonawcy kominka. Serdecznie odradzam korzystanie z usług p.Muszyńkiego, który ma punkty z kominakami, jeden na Okrzei a drugi Słodowskiej. Co ten pseudo fachowiec wyprawia przechodzi ludzkie pojęcie. Po takiej lekcji drugi raz kominek zbudowałbym sam. Niestety nie wiem jak inni fachowcy działają, może we Włocławku to standard. (OBY NIE!!!) Pozdrawiam wszystkich. Witam Proszę Pana nie wszyscy fachowy z okolic Włocławka sa pseudo fachowcami ... Ja jestem z okolic włocławka i moi klienci sa bardzo zadowoleni z moich usług. Ale co do wkładów i części do kominka zaopatruje sie we włocławku właśnie u GRAND p. muszyński . Z tego względu , że ma najtańsze akcesoria i wkłady na okolice . Co do wykonanych usług przez Pana Muszyńskiego nie mogę nic powiedzieć nie widziałem kominków przez niego wykonanych. Moje można zobaczyć na www Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
visser 20.03.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 lopesjus mieliśmy kłopoty zdrowotne ze starszym synem no i bomba pieniędzy poszła na leczenie itp,ale dzięki bogu to już przeszłość.....teraz w kwietniu zaleję posadzki a w maju mi przywożą pustaki i do dzieła Ruskowa trzeba mi było czasu żeby trochę złotówek nazbierać heh. Pozdrawiam cieopło.. Lopesjus,mój wujek kupił koło Ciebie pół blizniaka bedziesz miał nowego sąsiada hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickoz 24.03.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 A ja mam nowe pytanko Szukam namiarów na kogoś wykonującego bramy, ogrodzenia stalowe. Chodzi mi o proste przęsła i bramę przesuwną bez żadnych udziwnień. Proste kątowniki i kształtowniki. Jakby ktoś z Was miał namiary to poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krid 25.03.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Witam Inwestor u którego stawiałem domek chce sprzedać pozostałości po budowie trochę prętów zbrojeniowych , 200 stempli jak coś proszę dzwonić 500188079 Krzysztof (Okolice Włocławka , Lubanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 07.04.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Czy możecie polecić kogoś od tynków zewnętrznych (akryl cienkowarstwowy)? Ściany bardzo gładkie (2x klej na ociepleniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts