prataj 16.11.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 jestem na etaPIE PROJEKTOWANIA DOMKU PARTEROWEGO Z NIEUżYTKOWYM PODDASZEM CZY MUSZE W NIM ROBIC STROP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMP 16.11.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 a w jakim celu mialby ten strop się tam pojawić skoro poddasze ma być nieużytkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prataj 17.11.2006 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 architekt wierdzi ze jezeli zrobie strop to wiezba wyniesie mnie o wiele mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 17.11.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 architekt wierdzi ze jezeli zrobie strop to wiezba wyniesie mnie o wiele mniej Nie rozumiem. A strop to niby za darmo? To dopiero jest droga impreza. Ale ja się nie znam. U nas nie ma stropu. Są położone bale i dechy. Można po tym chodzić, położyć graty a zaoszczędziliśmy na pewno sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMP 17.11.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Co prawda rozmawiamy w oderwaniu od Twojego konkretnego projektu ale strop to automatycznie trochę mocniejsze fundamenty i więcej tychże fundamentów bo dochodzą ściany nośne wewnątrz budynku. Generalnie musi być drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artureski 17.11.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 To zależy jaki ten strop ma być i w jakiej technologii. Jest wiele rozwiązań tej kwestii, wystarczy poszukać na forum - była nawet dyskusja finansowa nad kosztami różnych rozwiązań. jeśli nie masz szczególnych preferencji - wybierz korzystną finansową i prostą w realizacji. Osobiście chciałem mieć widoczne belki drewniane więc wybrałem drewniany strop - ale to już kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts