Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dobry pedofil...

premiumpremium

Recommended Posts

Cały mtom i Majka.... niezmienni jak w każdym wątku o pedofilii.... oni mają swoje tematy....

żałosne, że zniszczyli kolejny wątek, że mtom nawet raz nie potrafi na temat napisać choć zdanie, że znowu to samo co:

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=71960&postdays=0&postorder=asc&start=0

Zapraszam na http://www.kidprotect.pl zainteresowanych problematyką pedofilii

• Odpowiedzi 195
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Podaj więc nicka. Bo z kim mamy tam dyskutować? I mam nadzieję, że zapraszasz tam osoby zainteresowane walką z pedofilią?

Sprawa druga, wytłumaczysz się wreszcie z tego, kłamczuszku?

mtomowe wysterylizować, do gazu, dobry pedofil martwy pedofil,

Gdzie to napisałem, co lewakk czy jak Ci tam? :wink:

Cały mtom i Majka.... niezmienni jak w każdym wątku o pedofilii.... oni mają swoje tematy....

żałosne, że zniszczyli kolejny wątek, że mtom nawet raz nie potrafi na temat napisać choć zdanie, że znowu to samo co:

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=71960&postdays=0&postorder=asc&start=0

dlaczego od razu zniszczyli. Nie możemy sie doczekać twojej opinii w temacie.

Biegasz, drzesz się, płaczesz i skomlesz /tylko się nie potnij/. Jeden wielki spam.

Jaka jest twoja opinia? I odpowiedz tu i teraz.

i tak cały wątek będzie krażył wokół pretensji i oskarżeń Majki i mtoma... w tym są najlepsi... graty..., tak jak przystało na wątek z ich obecnością.... 8)

dopóki wątek nie zaprzestanie krażyć wokół personalnych problemów Majki i mtoma nie mam zamiaru w nim uczestniczyć.... wygraliście.. :lol: :lol: pedofile na pewno zadowoleni z waszej pracy....

p.s. gdzieżby mtom nic a nic nie pisał o sterylizacji:):):)

i tak cały wątek będzie krażył wokół pretensji i oskarżeń Majki i mtoma... w tym są najlepsi... graty..., tak jak przystało na wątek z ich obecnością.... 8)

dopóki wątek nie zaprzestanie krażyć wokół personalnych problemów Majki i mtoma nie mam zamiaru w nim uczestniczyć.... wygraliście.. :lol: :lol: pedofile na pewno zadowoleni z waszej pracy....

p.s. gdzieżby mtom nic a nic nie pisał o sterylizacji:):):)

nie odpowiadasz, bo ....................... nie masz własnej opinii.

Jedyną formą twojej wypowiedzi, to cięcie wypowiedzi innych.

Ale, że temat jest u psychologa, to może jakis psychiatra się tobą zajmie.

Rozwalił kolejny watek.

Teraz trzeba go zostawić, bo znajac go będzie się podkrecał i podkrecał, wklejajac pociete cytaty w ilosciach hurtowych, opatrzone tymi samymi złoscliwosciami a swojego zdania i tak nie napisze, bo widocznie nie o to mu chodzi .

Proponuję temat jak najbardziej dla psychologa: dlaczego niektórzy czują się lepiej tylko manipulując postami i oczerniajac rozmówców wyrażających swoje poglądy? :-? :-? :-? :-?

Blablaluga, jeśli mi pozwolisz, to ja mogę w prosty sposób udowodnić to, co miał Ci udowodnić mTom - "mtom jesteś zwyczajnym kłamcą, udowodnij twoje twierdzenie że ja to nipiersniwydra...."

Wg mnie dowodem jest to, że nipiesniwydra nie zarzuca kłamstw mTomowi, ani nie próbuje w inny sposób zaprzeczyć utożsamianiu go z Tobą... :D :D :D

Drogi Lewakku/Blablalugo/nipiesniwydro/... - NIE SPAMUJ WĄTKA!!! Nie masz zamiaru dyskutować o ważnym problemie społecznym, to się nie udzielaj, nikt Cie tu osobiście nie zapraszał, ale jeśli masz coś do powiedzenia w tej sprawie, nie zgadzasz się z kimś, umotywuj swoje poglądy, bo jeśli dalej tak będziesz robił, jak w wielu innych wątkach, to dalej będziesz tu postrzegany jako żałosny, kłótliwy i napuszony krzykacz - bo Twoja postawa jest bardzo podobna do łysego, faszystowskiego debila!

P.S.:

Czytaj wypowiedzi innych - ja dla przykładu wytłumaczyłem, jak "sterylizować" kobiety-pedofilki...

jeszcze, jeszcze, jeszcze :lol: :lol: :lol: więcej przedstawcie świadectw o sobie...., ważne że państwo piszecie tylko o pedofilii, nigdy personalnie, nigdy o innych, nigdy nie spamujecie, czego dowodem powyższa strona, więcej takich osób na forum!!!!! 8) 8) Cieszę się ży wyszło szydło z worka :D

zamiast proponowanej tu mtomowej sterylizacji!!!!

Rząd francuski zapowiedział budowę ośrodków medycznych, które zajmą się leczeniem przestępców seksualnych.

Minister spraw wewnętrznych Nicolas Sarkozy i premier Dominique de Villepin zaprezentowali środki, które mają zapobiec ponownemu popełnianiu przestępstw seksualnych przez te osoby.

Przede wszystkim do końca roku ma ruszyć "tworzenie specjalnych ośrodków opieki medycznej" dla przestępców seksualnych - podkreślił Villepin, nie podając jednak nic na temat funkcjonowania tych ośrodków opieki.

Projekt prawny przewiduje, że po zwolnieniu z więzienia przestępcy seksualni będą musieli meldować się na komisariacie co miesiąc, a nie co pół roku.

Rząd chce również, aby przestępcy seksualni po wyjściu z więzienia byli leczeni.

Francja w lipcu zeszłego roku uruchomiła krajowy rejestr przestępców seksualnych, w którym znalazło się około 30 tys. nazwisk.

Wystarczy kopiować rozwiąznia europejskie, a nie szermować faszystkowskimi pomysłami...

jeszcze, jeszcze, jeszcze :lol: :lol: :lol: więcej przedstawcie świadectw o sobie...., ważne że państwo piszecie tylko o pedofilii, nigdy personalnie, nigdy o innych, nigdy nie spamujecie, czego dowodem powyższa strona, więcej takich osób na forum!!!!! 8) 8) Cieszę się ży wyszło szydło z worka :D

zamiast proponowanej tu mtomowej sterylizacji!!!!

Rząd francuski zapowiedział budowę ośrodków medycznych, które zajmą się leczeniem przestępców seksualnych.

Minister spraw wewnętrznych Nicolas Sarkozy i premier Dominique de Villepin zaprezentowali środki, które mają zapobiec ponownemu popełnianiu przestępstw seksualnych przez te osoby.

Przede wszystkim do końca roku ma ruszyć "tworzenie specjalnych ośrodków opieki medycznej" dla przestępców seksualnych - podkreślił Villepin, nie podając jednak nic na temat funkcjonowania tych ośrodków opieki.

Projekt prawny przewiduje, że po zwolnieniu z więzienia przestępcy seksualni będą musieli meldować się na komisariacie co miesiąc, a nie co pół roku.

Rząd chce również, aby przestępcy seksualni po wyjściu z więzienia byli leczeni.

Francja w lipcu zeszłego roku uruchomiła krajowy rejestr przestępców seksualnych, w którym znalazło się około 30 tys. nazwisk.

Wystarczy kopiować rozwiąznia europejskie, a nie szermować faszystkowskimi pomysłami...

witaj blablalugo.

Czy to twoje zdanie na temat pedofilii?

Blablaluga, jeśli mi pozwolisz, to ja mogę w prosty sposób udowodnić to, co miał Ci udowodnić mTom - "mtom jesteś zwyczajnym kłamcą, udowodnij twoje twierdzenie że ja to nipiersniwydra...."

Wg mnie dowodem jest to, że nipiesniwydra nie zarzuca kłamstw mTomowi, ani nie próbuje w inny sposób zaprzeczyć utożsamianiu go z Tobą..

lewakk popełnił klasyczny błąd związany z logicznym myśleniem. :D :lol: :D :lol:

Już kilka razy podkreślałem, że bardzo trudno jest obsługiwać kilka nicków w jednym wątku. Szczególnie jak się ma tak gorącą głowę... 8) :wink:

No chyba, że nagle odezwie się nipiesniwydra? :wink:

Co do rozwiązań europejskich/francuzkich pytam kto za to zapłaci? Czy wiąże się to z podwyższeniem składki na ubezpieczenia zdrowotne?

PS. Jestem przeciwko bezrefleksyjnemu kopiowaniu rozwiązań europejskich. To przecież tam i w USA mamy do czynienia z dziwacznym i nieakceptowanym w Polsce prawem (małżeństwa homo, adopcja dziec przez pary homoi). Chyba, że nasz forumowy kolega (który tak skrzętnie ukrywa swoje zdania odnośnie waliki z pedofilią) chyłkiem próbuje nam tu coś przemycić? Nie wiem jak wy, ale ja dalej nie wiem w co on gra... 8)

Niemniej idąc tropem rozumowania wielonickowca, można dojść do wniosku, że kara więzienia, to... faszystowski pomysł.

Dobry pedofil...to martwy pedofil !!!!

Przecież to Twoje trzecie wcielenie, prawda?

Jak można poważnie dyskutować z kimś kto używa trzech nicków? Jak dyskutować z kimś kto takimi tekstami dolewa oliwy do ognia?

mtom no to mamy oficjalne potwierdzenie że jesteś kłamcą!!!!!

Wg. IP blablaluga to nie to samo co nipiesniwydra

OCZYWIŚCIE TO ŻADEN DOWÓD bo IP łatwo zmieniać, ale.....

Gdybyś miał wątpliwości, to jeszcze zapytam osobiście mtoma KŁAMCĘ czy w tym samym czasie IP blablaluga i IP nipieniwydra, dokładnie obaj znajdujący się na forum w tej samej sekundzie, ale IP świadczy że są w dwóch miastach oddalonych o setki kilometrów to nadal może być ta sama osoba...???? Łatwa zagadka do sprawdzenia.....

mtom jesteś kłamcą i tyle mam do powiedzenia...., jeśłi udowodnisz że masz rację, wrócę do dyskusji...

swoją droga jakoś dziwnie jak odszedłem z dyskusji, temat ucichł, przecież państwo nie mają nic do powiedzenia oprócz personalnej jazdy....

ale z niecierpliwością czekam na czystą dyskusję o pedofilii....

Póki co koniec dyskusji, z kłamcami się nie rozmawia...

p.s. rozumiem mtom twe problemy, przecież że szczerością przyznałeś że cierpisz na demencję.....

OCZYWIŚCIE TO ŻADEN DOWÓD bo IP łatwo zmieniać, ale.....

Gdybyś miał wątpliwości, to jeszcze zapytam osobiście mtoma KŁAMCĘ czy w tym samym czasie IP blablaluga i IP nipieniwydra, dokładnie obaj znajdujący się na forum w tej samej sekundzie, ale IP świadczy że są w dwóch miastach oddalonych o setki kilometrów to nadal może być ta sama osoba...???? Łatwa zagadka do sprawdzenia.....

A Ty skąd wiesz skąd pisze nipiesniwydra, hę? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

A kto tu jest kłamczuszkiem wystarczy poczytać co mi próbujesz wmówić:

mtomowe wysterylizować, do gazu, dobry pedofil martwy pedofil,

Pytam więc, gdzie jak to napisałem? 8)

Jeżeli nie wskażesz miejsca w następnym poście, będę się do Ciebie zwracał per kłamczuszek, ok? :wink: :wink: :wink:

Oczywiście zawsze możesz przeprosić, ale czy to jest w Twoim stylu? :-?

Moje pytanie brzmi:

- na ile sprawdzają się te praktyki w innych krajach europejskich?!

Byłbym wdzięczny za rzeczową odpowiedź!!!

Podwieszam się i czekam z niecierpliwoscią na odpowiedź.

Rzeczową