Paulka 17.11.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Jestem przerażona, tym bardziej, że niedługo będę mamą. Mnie ten problem też uderzył (tak naprawdę! ) dopiero wtedy, kiedy zostałam mamą. To chyba dochodzi do człowieka z wielokrotnioną siłą, kiedy wyobrazi sobie, że mogłoby sie to stać jego dziecku ... Zabiłabym ... Ja do dziś pamiętam artykuł w niemieckim czasopiśmie, który czytałam kilka lat temu. Rozbrojono tam jakąś międzynarodową pedofilska sieć. WYmieniano tam zasięg, szajki i ich "osiągnięcia" - ilość wyprodukowanych filmów, zdjęć, czasopism itd, Opowiedziano też historię dziewczynki która zagrała w "filmie" czerwony kapturek. Miała 4 lata ... Artykuł mówił też o innych dzieciach: konkretnych chłopcach i dziewczynkach, niemowlętach w pieluchach. ...Z niemiecką oschłością i dokładnością. Do dziś jak o tym myśle robi mi się...źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 17.11.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 A dlaczego na tych paradach pojawiają się politycy? Jeśli byłby osobą znaną publicznie, to uczestnictwo w paradzie byłoby dla mnie pokazaniem publicznie mojej orientacji - musiałbym być homoseksualistą, żeby się pojawić na takiej imprezie. Mogę też zakładać, że każdy z pojawiających się tam polityków jest homoseksualistą... A co do tematu: pedał i pedofil mają sporo wspólnego, trzy pierwsze litery. To, co kiedyś mowił poseł, co ostatnio przegrał z krasnoludkami i gamoniami, a co zostało powszechnie wyśmiane, okazuje się być w świetle mojego wywodu coraz bardziej realne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.11.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Widzę, że homofobia się zaczyna znów szerzyć...i to wśród inteligentnych ludzi. Niezłe porównania ... pedał i pedofil. Walnijcie jeszcze może zoofila, nekrofila i wrzućcie do jednego wora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 19.11.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Widzę, że homofobia się zaczyna znów szerzyć...i to wśród inteligentnych ludzi. Niezłe porównania ... pedał i pedofil. Walnijcie jeszcze może zoofila, nekrofila i wrzućcie do jednego wora. Nie wiem czy to w sumie do mnie było też ale jakoś nie poczułem abym wrzucał jednych i drugich do jednego worka - natomiast adopcji dzieci przez pary gejowskie zawsze będę mówił NIE ! To był chyba jedyny negatyw wobec tej grupy społeczeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SamuelMysia 19.11.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Dla mnie sprawa jest prosta: prawo okresla, od jakiego wieku uznajemy, ze czlowiek jest w stanie decydowac o swoim zyciu seksualnym. Stosunki seksualne z osobami ponizej tej granicy sa niedozwolone, poniewaz zgoda dziecka jest bez znaczenia, a wiec z punktu widzenia prawa taka sytuacja to gwalt lub molestowanie. I koniec. Bez porownywania pedofili z homoseksualistami i bez tworzenia szarych stref, w ktorych taki "Misiaczek" moglby sie ukryc. A co do adopcji dzieci przez pary homoseksualne... mysle, ze lepiej miec takich rodzicow, niz zadnych Ale to juz moja prywatna opinia. Samuel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.11.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Jestem osobą tolerancyjną, ale nie aż tak . Takiego gada udusiłabym własnymi rękami A że próbują się sami na własny użytek wybielać i dowartościowywać - wcale się nie dziwię, to normalny mechanizm. Mam tylko nadzieję, że ludzie tworzący prawo nie zgłupieja w imię "politycznej poprawności". Jeszcze inna sprawa jest taka, że dokonać rewolucji z dnia na dzień jest trudno. Alr zrobić to samo powolutku przesuwając granicę i oswajając z tematem już dużo łatwiej. Mam nadzieję, że w tym temacie jednak się tym zbokom nie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.11.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Geno - kwestia interpretacji:"Dobry pedofil to pedofil po kastracji jeśli nic innego nie pomaga, podobnie jak homoseksualizm to choroba genetyczna... ". Nie sądzę żeby to było chorobą, zresztą skoro w rodzinie nie ma homoseksualistów to jak mozna mówić o chorobie genetycznej? Co do tekstu Samuela - faktycznie lepiej mieć dwóch gejów lub lesbijki aniżeli pijących ,demoralizujących i bijących własne dzieciaki do nieprzytomności rodziców. Ale to też moje zdanie. Co do pedofilii - dzieci jeszcze nie mają do końca wyrobionego zdania co jest złe, a co dobre, dorośli tak. Dlatego też jest to godne najwyższego potępienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 19.11.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 ..... faktycznie lepiej mieć dwóch gejów lub lesbijki aniżeli pijących ,demoralizujących i bijących własne dzieciaki do nieprzytomności rodziców. Nie wiem czy robisz to swiadomie czy nie , ale to nieuprawnione porownanie jest czescia strategii malych kroczkow. Potem mozna napisac , ze lepiej miec boylovera niz zdemoralizowanych ,sadystycznych heteroseksulanych rodzicow. Kazdy syf mozna wcisnac stosujac takie porownania. Zastanow sie Mały co piszesz i czy czasem nie masz "wypranego przez tolerancje mozgu". I nie naduzywaj slowa "homofobia" , bo tak jak ktos kto nie lubi Zydow nie jest antysemita , tak ktos kto nie lubi homoseksualistow nie jest homofobem. Swiadomie uzylem tego porownania , bo uwazam , ze te dwa slowa funkcjonuja na podobnych zasadach i sa przykladem na to jak sie promuje agresywna "tolerancje". Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.11.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 ..... faktycznie lepiej mieć dwóch gejów lub lesbijki aniżeli pijących ,demoralizujących i bijących własne dzieciaki do nieprzytomności rodziców. Nie wiem czy robisz to swiadomie czy nie , ale to nieuprawnione porownanie jest czescia strategii malych kroczkow. Potem mozna napisac , ze lepiej miec boylovera niz zdemoralizowanych ,sadystycznych heteroseksulanych rodzicow. Kazdy syf mozna wcisnac stosujac takie porownania. Zastanow sie Mały co piszesz i czy czasem nie masz "wypranego przez tolerancje mozgu". I nie naduzywaj slowa "homofobia" , bo tak jak ktos kto nie lubi Zydow nie jest antysemita , tak ktos kto nie lubi homoseksualistow nie jest homofobem. Swiadomie uzylem tego porownania , bo uwazam , ze te dwa slowa funkcjonuja na podobnych zasadach i sa przykladem na to jak sie promuje agresywna "tolerancje". Pozdrawiam. Właśnie Peleton... zastanów sie co piszesz...może walniesz jak neofaszyści na paradzie "pedały do gazu"? A homofobia? Przeczytaj powoli ze zrozumieniem powyższe posty , zwłaszcza te "jadące" na homoseksualistów, a potem sie wypowiadaj. Np "Wszystkich gejów, lesbijki, transwestytów, pedofili i innych takich - wysłać na wczasy na Syberię, albo lepiej w kosmos" napisane przez Gryfpc-a... Ale przeciez to nie homofobia, tylko działanie dla ich dobra nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 19.11.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 ..... faktycznie lepiej mieć dwóch gejów lub lesbijki aniżeli pijących ,demoralizujących i bijących własne dzieciaki do nieprzytomności rodziców. Nie wiem czy robisz to swiadomie czy nie , ale to nieuprawnione porownanie jest czescia strategii malych kroczkow. Potem mozna napisac , ze lepiej miec boylovera niz zdemoralizowanych ,sadystycznych heteroseksulanych rodzicow. Kazdy syf mozna wcisnac stosujac takie porownania. Zastanow sie Mały co piszesz i czy czasem nie masz "wypranego przez tolerancje mozgu". I nie naduzywaj slowa "homofobia" , bo tak jak ktos kto nie lubi Zydow nie jest antysemita , tak ktos kto nie lubi homoseksualistow nie jest homofobem. Swiadomie uzylem tego porownania , bo uwazam , ze te dwa slowa funkcjonuja na podobnych zasadach i sa przykladem na to jak sie promuje agresywna "tolerancje". Pozdrawiam. Właśnie Peleton... zastanów sie co piszesz...może walniesz jak neofaszyści na paradzie "pedały do gazu"? A homofobia? Przeczytaj powoli ze zrozumieniem powyższe posty , zwłaszcza te "jadące" na homoseksualistów, a potem sie wypowiadaj. Np "Wszystkich gejów, lesbijki, transwestytów, pedofili i innych takich - wysłać na wczasy na Syberię, albo lepiej w kosmos" napisane przez Gryfpc-a... Ale przeciez to nie homofobia, tylko działanie dla ich dobra nie? Sam przeczytaj uwaznie co napisalem Grypfc-owi. W innych postach nie ma homofobii , wiec nie naduzywaj tego slowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.11.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Wiesz mam wrażenie że niektórzy wpadają w pewnego rodzaju paranoję... "strategia małych kroczków" - a przecież wystarczy usankcjonować choćby prawnie wiek dojrzałości seksualnej i kłopot z głowy nie? Zresztą zwróć uwagę, że "homosie" z reguły sa przyrównywani do pedofilów i innych zboczeńców budząc odrazę właściwie "od ręki". Tak jak np Żydzi. Jeśli powiesz cokolwiek Polakowi nt Żyda czy też geja, to na 99% spotkasz się z reakcją negatywną. Zaprzeczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 19.11.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Co do tekstu Samuela - faktycznie lepiej mieć dwóch gejów lub lesbijki aniżeli pijących ,demoralizujących i bijących własne dzieciaki do nieprzytomności rodziców. . chciałbym tylko zauważyć że identycznie jak rodzice heteroseksualni moga bić dzieci, tak samo para gejowska czy lesbijska może bić dzieci, jak i się rozwodzić, ale szanse na normalne wychowanie dziecko ma w rodzinie heteroseksualnej a nie synek w gejowskiej...., podkreslam szanse.... swego czasu z przerażenie zacząłem podobny wątek na forum, z przerażenie i ostrzeżeniem http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=71960&start=0 ale jak zwykle wątek został zaspamowany i wysmiany zreszą tak już będzie jeśli bedą dyskusje które bedą chciały zastopować prawa dla pedofili natychmiast znajdą się osoby które bedą takie dyskusje sabotowały czego dowedem i to forum.... i nie tylko mój wątek rozwalony ale i kilka podobnych, o czy wspominano tu wczesniej.... wczoraj prawa dla homoseksualistów, dziś dla dla pedofili a jutro??? liberałowie walczą o humanitaryzm dla przestępcy, o prawa dla gwałcicieli, a osoba zgwałcona prezechodzi gehenne.. a każdy kto inaczej uważa jest natychmiast wyśmiewany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 19.11.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Wiesz mam wrażenie że niektórzy wpadają w pewnego rodzaju paranoję... "strategia małych kroczków" - a przecież wystarczy usankcjonować choćby prawnie wiek dojrzałości seksualnej i kłopot z głowy nie? Zresztą zwróć uwagę, że "homosie" z reguły sa przyrównywani do pedofilów i innych zboczeńców budząc odrazę właściwie "od ręki". Tak jak np Żydzi. Jeśli powiesz cokolwiek Polakowi nt Żyda czy też geja, to na 99% spotkasz się z reakcją negatywną. Zaprzeczysz? Mały czy Ty masz jakąś paranoję???? Co mają żydzi do tematu pedofilii??? Chyba każdy a prawo nie lubić pedofilii, albo np Czukczów???? Co nie oznacza że jest Antyczukczem!!! Własnie to jest strategia ałych kroczków, tak jak homosie powoli zdobywali prawa (jeszcze nascie lat temu wiele krajów karało karnie) tak i pedofile powtarzają tą samą droge zresztą szermują podobna merytoryką .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.11.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Lewakk - w wątkach politycznych p... jak połamany. Widzę że zaczynasz również w wątku dotyczącym PEDOFILII. A wytłumacz mi proszę różnicę między pedofilem , a homoseksualistą. Z przeciwdziałaniem pedofilii zgadzam sie z Toba w całej rozciągłości, ale co do homoseksualizmu...cóż, chyba nie za bardzo odróżniasz te dwa "problemy". Więc naświetlę jeszcze raz jak ja to widzę: Homoseksualizm - dwóch osobników tej samej płci , przy pełnej, wspólnej aprobacie uprawia seks oraz wzajemnnie się sobą fascynuje (miłość). Pedofilia - osobnik dorosły (ponad 18 lat) wykorzystuje seksualnie i uczuciowo osob małoletnią (poniżej lat 16). Ja różnice widzę ...a Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 19.11.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Wiesz mam wrażenie że niektórzy wpadają w pewnego rodzaju paranoję... "strategia małych kroczków" - a przecież wystarczy usankcjonować choćby prawnie wiek dojrzałości seksualnej i kłopot z głowy nie? Przeciez to juz jest usankcjonowane. I trzeba tego pilnowac bo jak widac sa zakusy zeby to zmienic. Zresztą zwróć uwagę, że "homosie" z reguły sa przyrównywani do pedofilów i innych zboczeńców budząc odrazę właściwie "od ręki". Tak jak np Żydzi. Jeśli powiesz cokolwiek Polakowi nt Żyda czy też geja, to na 99% spotkasz się z reakcją negatywną. Zaprzeczysz? Mysle ze nie 99% , ale znacznie mniej , zreszta nie o to chodzi. Nie zgadzam sie tylko z tym , zeby kazdemu kto nie lubi Zydow przypinac latki antysemity , a temu kto nie lubi homoseksualitow, latki homofoba. To bardzo perfidna strategia , ktora odbiera ludziom prawo do nie lubienia czegos. Antysemici swego czasu mordowali Zydow , sa tacy ktorzy i dzis nawoluja do ich mordowania i oni rowniez zasluguja na miano antysemitow. Ale dlaczego ja mam sie godzic z tym , ze ktos mnie porownuje do antysemity czy homofoba tylko dlatego ze ich nie lubie? Ta strategia przynosi efekty , bo zamyka usta wszelkim krytykom i stawia Zydow i homoseksualistow na uprzywilejowanych pozycjach. Efekty tego sa takie np , ze w swiadomosci spolecznej na zachodzie utrwalil sie obraz Zydow i homoseksualistow jako jedynych ofiar Drugiej Wojny Swiatowej. A jak zaczyna sie dyskusja (niestety) o prawach malzenstw homoseksulanych do adopcji to przeciwnikow z miejsca mozna okreslic homofobamii .... itp , itd Na chrzescijan mozna sobie pluc do woli , na muzulmanow juz nie tak latwo bo dosc agresywnie bronia swojej religii. Ale powiedz cos zlego na Zyda , albo homoseksuliste ..... z miejsca bedziesz okreslony jako zacofany , nietolerancyjny antysemita lub homofob. Dwa bardzo modne slowa wytrychy , ktore robia na swiecie zawrotna "kariere". Ja mam szacunek do wszytkich ludzi , ale tez jednych lubie bardziej , innych mniej , a jeszcze innych nie lubie. Mam do tego prawo i prosze mnie nie porownywac do jakichs zbrodniarzy i chorych z nienawisci "biedakow". Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 19.11.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 z tego co widzę zadałem Ci pierwszy pytanie, czemu służy Twoje rozdwadnianie (spamowanie) tematu Żydami, nijak nie widzę związku z pedofilia, chyba że Ty widzisz???? 2 gdzie napisałem że pedofil to to samo co homoseksualista??? Napisalem jedynie że pedofile powtarzają drogę homoseksualistów sprzed lat, jeszcze 30-40 lat temu gdy była mowa o prawach dla homoseksualistów było takie same oburzenie nawet w Holandii jak dziś gdy mowa o pedofilii rozmawiać trzeba, ale najbardziej boję się takich spamowiczy którzy i mój temat rozwodnili tak i każda dyskusję utopią..... Pedofilii należy powiedzieć wyraźnie NIE, dlatego niepokojące jest że uczestniczą oni w paradach równości, to szok!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 19.11.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 liberałowie walczą o humanitaryzm dla przestępcy, o prawa dla gwałcicieli, a osoba zgwałcona prezechodzi gehenne.. a każdy kto inaczej uważa jest natychmiast wyśmiewany.... Nie naduzywaj slow liberal/liberalizm jak ich nie rozumiesz Odmieniasz te slowa przez wszystkie przypadki , a rzadko Ci sie zdarza ( albo wcale) uzyc ich wlasciwie. Czyzbys byl pod wplywem pewnego ksiedza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 19.11.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Lewakk - w wątkach politycznych p... jak połamany. A Ty potrafisz tak po prostu bez takich odzywek rozmawiać??? Bo ja sobie nie pozwalam na takie wobec Ciebie... Ale jak czytam Twoje teksty, szczególnie w dyskusji o pedofilii nawijanie o Zydach, albo nie wiem co niby ma znaczyć argument że w rodziny heteroseksualne biją dzieci.... Mały czy Ty po prostu nie jesteś w stanie zrozumieć że mogą istniec ludzie którzy myślą inaczej niż TY??? Czy Ty nie możesz zrozumiec i tolerować innych??? Czy nie rozumiesz że nie lubienie żydów to nie antysemityzm, a nie lubienie pedofili to nie homofobia????? Bo zaczynam uważać że jesteś w tym wątku by p...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.11.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Lewakk - co do pedofilii całkowicie się zgadzamy. Co do reszty nie chcę żebyśmy zaczęli mieszać i czarować jak w innych watkach. Szkoda na to czasu. Ja mam zdanie swoje, Ty swoje i niech tak zostanie. Oboje wiemy że żaden z nas drugiego do swoich racji nie przekona, więc o co bić pianę? Ja Swoje zdanie wyraziłem, Ty swoje też i... jest ok. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 19.11.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Geno - kwestia interpretacji: "Dobry pedofil to pedofil po kastracji jeśli nic innego nie pomaga, podobnie jak homoseksualizm to choroba genetyczna... ". Nie sądzę żeby to było chorobą, zresztą skoro w rodzinie nie ma homoseksualistów to jak mozna mówić o chorobie genetycznej? Co do tekstu Samuela - faktycznie lepiej mieć dwóch gejów lub lesbijki aniżeli pijących ,demoralizujących i bijących własne dzieciaki do nieprzytomności rodziców. Ale to też moje zdanie. Co do pedofilii - dzieci jeszcze nie mają do końca wyrobionego zdania co jest złe, a co dobre, dorośli tak. Dlatego też jest to godne najwyższego potępienia. Byż moe źle sformułowałem- nie jestem medykiem - miałem na myśli to,że obojętnie jak to nazwać jest to jakaś "mutacja" genów, w każdym razie odbiegają od "normalnych" - chyba nikt nie zaprzeczy,że to generalnie naturalne nie jest? Jeśli geje mają adoptować dzieci to j proponuję jeszcze aby kanibale mieli niegraniczony dostęp do pozywnienia... Wyprzedzająco naisze,że nie miałem nigdzie na myśli jakichś szykan wobec środowisk gejowskich ale kolejny raz podkrślę , atoptowanie dzieci przez takie pary jest NIENORMALNE i krzywdzące dla dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts