Mały 19.11.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Geno - kwestia interpretacji: "Dobry pedofil to pedofil po kastracji jeśli nic innego nie pomaga, podobnie jak homoseksualizm to choroba genetyczna... ". Nie sądzę żeby to było chorobą, zresztą skoro w rodzinie nie ma homoseksualistów to jak mozna mówić o chorobie genetycznej? Co do tekstu Samuela - faktycznie lepiej mieć dwóch gejów lub lesbijki aniżeli pijących ,demoralizujących i bijących własne dzieciaki do nieprzytomności rodziców. Ale to też moje zdanie. Co do pedofilii - dzieci jeszcze nie mają do końca wyrobionego zdania co jest złe, a co dobre, dorośli tak. Dlatego też jest to godne najwyższego potępienia. Byż moe źle sformułowałem- nie jestem medykiem - miałem na myśli to,że obojętnie jak to nazwać jest to jakaś "mutacja" genów, w każdym razie odbiegają od "normalnych" - chyba nikt nie zaprzeczy,że to generalnie naturalne nie jest? Jeśli geje mają adoptować dzieci to j proponuję jeszcze aby kanibale mieli niegraniczony dostęp do pozywnienia... Wyprzedzająco naisze,że nie miałem nigdzie na myśli jakichś szykan wobec środowisk gejowskich ale kolejny raz podkrślę , atoptowanie dzieci przez takie pary jest NIENORMALNE i krzywdzące dla dzieci. Jesteś całkowicie pewien? Przeczytaj wyżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 19.11.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 ..... A wytłumacz mi proszę różnicę między pedofilem , a homoseksualistą. ...... Homoseksualizm - dwóch osobników tej samej płci , przy pełnej, wspólnej aprobacie uprawia seks oraz wzajemnnie się sobą fascynuje (miłość). Pedofilia - osobnik dorosły (ponad 18 lat) wykorzystuje seksualnie i uczuciowo osob małoletnią (poniżej lat 16). Ja różnice widzę ...a Ty? Ale przyznasz chyba , ze ta roznica nie jest juz taka oczywista jak porownamy dwoch homoseksualistow wychowujacych dziecko i "boylovera" pieprzacego cos o dobru jakim chce obdarzyc chlopczyka. A z faktu , ze pedofile podpinaja sie czesto pod parady , demonstrcaje , konferencje homoseksualistow , ze stosuja podobne metody manipulacji i zmiekczania , mozna wysnuc kolejne podobienstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 19.11.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Geno - kwestia interpretacji: "Dobry pedofil to pedofil po kastracji jeśli nic innego nie pomaga, podobnie jak homoseksualizm to choroba genetyczna... ". Nie sądzę żeby to było chorobą, zresztą skoro w rodzinie nie ma homoseksualistów to jak mozna mówić o chorobie genetycznej? Co do tekstu Samuela - faktycznie lepiej mieć dwóch gejów lub lesbijki aniżeli pijących ,demoralizujących i bijących własne dzieciaki do nieprzytomności rodziców. Ale to też moje zdanie. Co do pedofilii - dzieci jeszcze nie mają do końca wyrobionego zdania co jest złe, a co dobre, dorośli tak. Dlatego też jest to godne najwyższego potępienia. Byż moe źle sformułowałem- nie jestem medykiem - miałem na myśli to,że obojętnie jak to nazwać jest to jakaś "mutacja" genów, w każdym razie odbiegają od "normalnych" - chyba nikt nie zaprzeczy,że to generalnie naturalne nie jest? Jeśli geje mają adoptować dzieci to j proponuję jeszcze aby kanibale mieli niegraniczony dostęp do pozywnienia... Wyprzedzająco naisze,że nie miałem nigdzie na myśli jakichś szykan wobec środowisk gejowskich ale kolejny raz podkrślę , atoptowanie dzieci przez takie pary jest NIENORMALNE i krzywdzące dla dzieci. Jesteś całkowicie pewien? Przeczytaj wyżej... Nie wiem czego mam byc pewien wiem ,że (już pisałem) jak mam słąby wzrok nie oztanę pilotem, jak "pauka" z matematyki nie zostanę inżynierem a jak jestem gejem/lesbijką nie powinienem mieć prawa do adopcji. Nie ma żadnych odczuc ani negatywnych ani pozytywnych wobec gejó natomiast są pewne granice ,których przekraczać nie wolno, nie będę powtarzał stary slogan o miejscu w którym kończy się wolność człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 19.11.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Geno - kwestia interpretacji: "Dobry pedofil to pedofil po kastracji jeśli nic innego nie pomaga, podobnie jak homoseksualizm to choroba genetyczna... ". Nie sądzę żeby to było chorobą, zresztą skoro w rodzinie nie ma homoseksualistów to jak mozna mówić o chorobie genetycznej? Co do tekstu Samuela - faktycznie lepiej mieć dwóch gejów lub lesbijki aniżeli pijących ,demoralizujących i bijących własne dzieciaki do nieprzytomności rodziców. Ale to też moje zdanie. Co do pedofilii - dzieci jeszcze nie mają do końca wyrobionego zdania co jest złe, a co dobre, dorośli tak. Dlatego też jest to godne najwyższego potępienia. Byż moe źle sformułowałem- nie jestem medykiem - miałem na myśli to,że obojętnie jak to nazwać jest to jakaś "mutacja" genów, w każdym razie odbiegają od "normalnych" - chyba nikt nie zaprzeczy,że to generalnie naturalne nie jest? Jeśli geje mają adoptować dzieci to j proponuję jeszcze aby kanibale mieli niegraniczony dostęp do pozywnienia... Wyprzedzająco naisze,że nie miałem nigdzie na myśli jakichś szykan wobec środowisk gejowskich ale kolejny raz podkrślę , atoptowanie dzieci przez takie pary jest NIENORMALNE i krzywdzące dla dzieci. No co Ty nie uważasz że adopcja chłopczyka przez dwóch panów z których jeden wieczorem ubiera się w kieckę nie jest normalna??? JUż Ci panowie otoczą chłopczyka szczegolna miłością, zwłaszcza miłością, nie bedą go bić jak Ci z rodzin hetero....i w tejże rodzinie nie będzie zdrad ani rozwodów, no i chłopczyk będzie miał przekazany normalny obraz rodziny, gdzie mama się goli......, a facet ubiera sukienkę, o i dla synusia sukienkę na 14 urodziny i tenże chłopczyk będzie miał obraz jak w przyszłości ma założyć rodzinę.... Toż to NORMA!!! Zasadniczo skoro dano prawa homoseksualistom dlaczego nie dac praw nekrofilom, kanibalom etc..... p.s. Mały skoro wyrażasz swoje zdanie to zachowaj umiar i pokaż że szanujesz zdanie innych a nie stwierdzaj że jak ktoś a inne zdanie jak ty to "p..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.11.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 ..... A wytłumacz mi proszę różnicę między pedofilem , a homoseksualistą. ...... Homoseksualizm - dwóch osobników tej samej płci , przy pełnej, wspólnej aprobacie uprawia seks oraz wzajemnnie się sobą fascynuje (miłość). Pedofilia - osobnik dorosły (ponad 18 lat) wykorzystuje seksualnie i uczuciowo osob małoletnią (poniżej lat 16). Ja różnice widzę ...a Ty? Ale przyznasz chyba , ze ta roznica nie jest juz taka oczywista jak porownamy dwoch homoseksualistow wychowujacych dziecko i "boylovera" pieprzacego cos o dobru jakim chce obdarzyc chlopczyka. A z faktu , ze pedofile podpinaja sie czesto pod parady , demonstrcaje , konferencje homoseksualistow , ze stosuja podobne metody manipulacji i zmiekczania , mozna wysnuc kolejne podobienstwa. Wysnuć to można wszystko. Tylko czy każdy "homoś" bzyka dzieci??? Tu jest różnica. Możesz być hetero i to robić. No tak czy nie? Cały czas próbujesz nawiązać do powiązania homoseksualizmu z pedofilią, a nie bardzo wiem czemu ma to służyć. Przeciez to są dwie bardzo odrębne sprawy. Równie dobrze mozna powiedzieć że każdy facet hetero ma równiez cos wspólnego z pedofilem bo...wsadza. A tak przecież nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 19.11.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 ..... A wytłumacz mi proszę różnicę między pedofilem , a homoseksualistą. ...... Homoseksualizm - dwóch osobników tej samej płci , przy pełnej, wspólnej aprobacie uprawia seks oraz wzajemnnie się sobą fascynuje (miłość). Pedofilia - osobnik dorosły (ponad 18 lat) wykorzystuje seksualnie i uczuciowo osob małoletnią (poniżej lat 16). Ja różnice widzę ...a Ty? Ale przyznasz chyba , ze ta roznica nie jest juz taka oczywista jak porownamy dwoch homoseksualistow wychowujacych dziecko i "boylovera" pieprzacego cos o dobru jakim chce obdarzyc chlopczyka. A z faktu , ze pedofile podpinaja sie czesto pod parady , demonstrcaje , konferencje homoseksualistow , ze stosuja podobne metody manipulacji i zmiekczania , mozna wysnuc kolejne podobienstwa. Dokładnie uważam tak samo i az dziwne że nie którzy nie widzą tego, albo raczej nie chcą zauważyć..... Te same metody, ta sama droga.... oburzające jest że właśnie takiej "proocji" te parady także służą, a kto ma inne zdanie to od razu słowo wytrych jest homofob.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 19.11.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Geno - kwestia interpretacji: "Dobry pedofil to pedofil po kastracji jeśli nic innego nie pomaga, podobnie jak homoseksualizm to choroba genetyczna... ". Nie sądzę żeby to było chorobą, zresztą skoro w rodzinie nie ma homoseksualistów to jak mozna mówić o chorobie genetycznej? Co do tekstu Samuela - faktycznie lepiej mieć dwóch gejów lub lesbijki aniżeli pijących ,demoralizujących i bijących własne dzieciaki do nieprzytomności rodziców. Ale to też moje zdanie. Co do pedofilii - dzieci jeszcze nie mają do końca wyrobionego zdania co jest złe, a co dobre, dorośli tak. Dlatego też jest to godne najwyższego potępienia. Byż moe źle sformułowałem- nie jestem medykiem - miałem na myśli to,że obojętnie jak to nazwać jest to jakaś "mutacja" genów, w każdym razie odbiegają od "normalnych" - chyba nikt nie zaprzeczy,że to generalnie naturalne nie jest? Jeśli geje mają adoptować dzieci to j proponuję jeszcze aby kanibale mieli niegraniczony dostęp do pozywnienia... Wyprzedzająco naisze,że nie miałem nigdzie na myśli jakichś szykan wobec środowisk gejowskich ale kolejny raz podkrślę , atoptowanie dzieci przez takie pary jest NIENORMALNE i krzywdzące dla dzieci. Generalnie to jest tak , ze genetycznie dziedziczone sa pewne sklonnosci. Zas w rozwoju kazdego dziecka bardzo duze znaczenie ma wychowanie i pewne wzorce wartosci , ktore sie mu przekazuje. A tak do konca to nie wiadomo jaka jest korelacja pomiedzy homoseksualizmem , genami i wychowaniem. Uproszczajac , mozna powiedziec ze dziecko rodzi sie jako taka niezapisana karta i albo z niego wyrosnie zlodziej , albo ksiadz , albo homosesksualista albo ........ wszystko zalezy od wychowania ale tez i zestawu genow ktore odziedziczyl po rodzicach. Byc moze juz za jakis czas bedziemy w stanie okreslic czy nowo narodzone dziecko ma sklonnosci do pedofilii np. I co wtedy? Poddamy je eutanazji? A moze oddamy dwom homoseksualistom na wychowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 19.11.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Małżeństwo pań feministek i lesbijek zapewne nauczy swą adoptowaną córeczkę szacunku i miłości do mężczyzn i przekaże co to wg nich "normalność"...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 19.11.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Ktos sie ze mna nie zgadza? Ktos mnie nie lubi? To lepiej niech milczy i sie wstydzi swej nietolerancji , zacofania i gonimniepeletonofobii!!!!! A tak w ogole to niech sie nie pokazuje na salonach bo od dzis antygonimniepeletonizm jest juz passe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.11.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 czy Ty sobie nie pochlebiasz GMP ? lansujacy trendy... Maly sie z Toba nie zgodzil powyzej . I to w dobrym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 19.11.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 czy Ty sobie nie pochlebiasz GMP ? lansujacy trendy... Maly sie z Toba nie zgodzil powyzej . I to w dobrym stylu Odpuszczam , nie bede lansowal tych trendow , choc pewnie gdyby zastostosowac techniki manipulacyjne , ktore wylansowaly slowa "antysemityzm" i "homofobia" to pewnie za jakis czas na tym forum mozna by dostac bana za nie zgadzanie sie ze mna lub nie darzenie mnie sympatia. Chcialem tylko uswiadomic pewne fakty i przywrocic normalny sens niektorym slowom. Oczywiscie moze sie ktos ze mna zgadzac lub nie. Pozdrawiam Malego z ktorym sie w pewnych sprawach nie zgadzam Pozdrawiam nawet homoseksualistow , choc zaznaczam ze nie darze ich sympatia. Moze sie uciesza Na ksiezyc i do gazu wyslac nie chce i nie pozwole nikogo .... nawet faszystow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 19.11.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Jestem dumny z tego, kim jestem. Jestem pedofilem - tak reklamuje się w linkowanym przez autorkę wątku artykule pewien 30-latek. Morderca, bandyta, oszust, inny zbrodniarz może o sobie powiedzieć tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 19.11.2006 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Jestem dumny z tego, kim jestem. Jestem pedofilem - tak reklamuje się w linkowanym przez autorkę wątku artykule pewien 30-latek. Morderca, bandyta, oszust, inny zbrodniarz może o sobie powiedzieć tak samo Już mówił tak o sobie Rudolf Hess - komendant KL Aushwitz... Widzę, że moje słowa z lekka co poniektórych wstrząsnęły, no cóż. Na usprawiedliwienie dodam, że jak na wigilię karpia muszę dziabnąć, to jakoś tak sucho mi w gardle, ale jak coraz częściej czytam internetowe informacje z kraju i nie tylko, to wierzcie mi, że oprócz satysfakcji, nie czułbym nic, ucinając takiemu pedofilowi jaja i to w dodatku jednorazowym nożem do pieczonych kiełbasek... Przepraszam, że to mówię, ale mnie obchodzi los dzieci, nie tylko moich własnych!!! Nawet zwierzęta odizolowują od stada osobniki niebezpieczne, chore, czy nadpobudliwe... Zwierzęta mają tylko instynkt, my zaś kierujemy się czymś więcej - rozumem! Może i krzyczę, że obciąłbym coś tam pedofilowi, ale tak naprawdę, problem tkwi gdzie indziej, musimy uświadomić sobie i całemu społeczeństwu, że rolą dorosłych, jest dbanie o dobro naszego potomstwa, a nie wykorzystywanie go do zaspokajania swoich prymitywnych rządz i potrzeb. Jak pedał lubi "to" robić z innym pedałem - ich sprawa, ale ja nie muszę tego tolerować, ba ja nie chcę o tym nawet wiedzieć, bo się tym brzydzę. Szanuję i widzę w każdym człowieka: w Żydzie, Arabie, geju, transwestycie, nawet w pedofilu, ale co innego szacunek dla człowieka, jako istoty rozumnej, zdolnej do czynienia dobra, itp., a co innego tolerancja, czy jej brak dla czynów powszechnie uznawanych za amoralne, zbrodnicze, czy choćby odrażające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 20.11.2006 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Dobry pedofil to martwy pedofil.W wersji lajtowej : wykastrowany.Wara od dzieci!One są naszym szczęściem i przyszłością.Jak je wychowamy, tak będziemy mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 20.11.2006 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Tedii jestes nastepnym po Gryfpc-u , ktory przysluzyl sie w tym watku wszelkim "kochajacym inaczej".Bo przeciw czemu oni tak ochoczo demonstruja , wlasnie przeciwko takim postawa jakie Wy dwaj prezentujecie tutaj. Najlepiej jak przeciw ich paradom zorganizuje sie jakas kontrmanifestacje lysych wszechdebili i moherzystow , ktorzy rzuca w nich kamieniem albo krzykna "pedaly do gazu".Swietna sprawa zaprezentowac swoj spokoj , opanowanie i "przyjacielskie" poglady w odniesieniu do takiej tepej agresji. Ludzie maja skolonnosc do brania w obrone slabszych i ucisnionych.I to jest wlasnie jedna z technik manipulacyjnych i wyjasnienie dzialania na zasadzie prowokacji. Wiecie juz dlaczego homo- prostestowali kiedys w Krakowie w dniu Bozego Ciala?Druga to taka , ze podpina sie takie agresywne postawy wszystkim ktorzy sie z nimi nie zgadzaja.Przyklad w tym watku.Ja nigdzie nie napisalem , ze mam zamiar wyslac homoseksualistow chocby na ksiezyc , ale moglem juz przeczytac ze uleglem jakiejs homofobii.No kurcze, niech mi ktos pokaze gdzie ja napisalem cos "homofobicznego". I za takie kretactwa i mieszanie pojec nie lubie homoseksualistow.Bo to co sobie tam jeden z drugim robia pod koldra to nie moja sprawa.I zapytam przy okazji homofobow prawdziwych jak zamierzaja kontrolowac takie rzeczy. Moze jestescie jakimis zakamuflowanymi podgladaczami? Przy okazji takiej propagandy homoseksualizmu , relatywizuje sie pedofilie. I jesli przyznamy prawo do adopcji homoseksualistom , to zblizymy sie do tego aby zaaprobowac jakas miekka forme pedofilii .... nawet nie chce sobie wyobrazic co moze byc nastepnego. Najlepiej sie przed tym bronic wyjasniajac sobie jeszcze raz co oznaczaja slowa : homofobia , tolerancja , odmiennosc , wolnosc ........Przywrocmy tym slowom wlasciwy sens. Mały , a w czym Ty sie ze mna nie zgadzasz?Masz odwage napisac , ze jestes za przyznaniem homoseksualistom prawa do adopcji dzieci , czy dalej bedziesz tak tu macil w wodzie wyzywajac od homofobow? Czy gdyby sie okazalo w momencie urodzenia , ze Wasze dziecko ma sklonnosci do homoseksualizmu , wychowywalibyscie je w duchu "tolerancji" promowanej przez srodowiska gejowskie?Ja wolalbym , zeby moj dzieciak (gdyby sie taki urodzil) raczej nie musial ogladac na ulicy calujacych sie facetow , "marszow rownosci" .... nie wspominajac o "tolerancyjnej" papce w tv. ...PS Gryfpc , Rudolf Hess nie byl komendantem KL AUSCHWITZ , pomyliles Rudolfow. Rudolf Hess byl zastepca Hitlera i od 1941 roku siedzial w brytyjskim wiezieniu. Bardzo ciekawa i tajemnicza historia z tym Hessem..... ponoc sie powiesil w 1987 w niemieckim wiezieniu, a Rudolfa Hoessa (wlasciwiej bez oe , a z "o z dwoma kreseczkami") komendanta obozu powieszono po wojnie w Oswiecimiu. PS2Wg Miedzynarodowej klasyfikacji chorob i problemow zdrowotnych ICD-10homoseksualizm chroba nie jest.Wczesniejsza klasyfikacja inaczej traktowala ta preferencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 20.11.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Widzę,że poglądami chyba najbliżej mi do Niedoścignionego vel GMP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.11.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 I tak płynnym ruchem, bez zająknięcia, przeszliśmy od pedofilii do homoseksualizmu.Czekam na ustawę antyaborcyjną, morderców, pijaków, bandytów etc etc etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.11.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Pytasz o jedno a gadają o drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.11.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Pytasz o jedno a gadają o drugim Dla niektórych to jedno i to samo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 20.11.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 I tak płynnym ruchem, bez zająknięcia, przeszliśmy od pedofilii do homoseksualizmu. Czekam na ustawę antyaborcyjną, morderców, pijaków, bandytów etc etc etc Z zająknięciem Nefer bo wg mnie przynajmniej jedyny zarzut wobec homoseksualizmu to bezpodstawne parcie wobec uzyskania możliwości adoptowania dzieci a to jak dla mnie jest chore. Inne sprawy dot. homoseksualistów mnie kompletnie nie interesują i to jest ich prywatna sprawa co wyrabiają. BTW. Sporo kobiet ma naegatywnę odczucia co do okazywania miłości na ulicy - takie ostentacyjne udowadnianie, natomiast gdy pary gejowskie lub lesbijskie podczas parady dokłądnie tak robią to kobiety juz niekoniecznie są tym zdegustowane - w każdym razie gubię się w gąszczu tych zależności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts