Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dobry pedofil...

premiumpremium

Recommended Posts

I tak płynnym ruchem, bez zająknięcia, przeszliśmy od pedofilii do homoseksualizmu.

Czekam na ustawę antyaborcyjną, morderców, pijaków, bandytów etc etc etc

Z zająknięciem Nefer bo wg mnie przynajmniej jedyny zarzut wobec homoseksualizmu to bezpodstawne parcie wobec uzyskania możliwości adoptowania dzieci a to jak dla mnie jest chore. Inne sprawy dot. homoseksualistów mnie kompletnie nie interesują i to jest ich prywatna sprawa co wyrabiają.

BTW. Sporo kobiet ma naegatywnę odczucia co do okazywania miłości na ulicy - takie ostentacyjne udowadnianie, natomiast gdy pary gejowskie lub lesbijskie podczas parady dokłądnie tak robią to kobiety juz niekoniecznie są tym zdegustowane - w każdym razie gubię się w gąszczu tych zależności.

Jasne, jasne, tylko jak mniemam miało być o "dobrych pedofilach" a to nijak sie nie ma do homoseksualistów adoptujących dzieci.

I to nie chodzi o to czy jestem za czy nie ( bo nie jestem za) tylko o stawianie tego w jednym rzędzie. Chyba, że zakładamy, że homoseksualiście "biorą sobie dzieci" w celu ... no właśnie...

To zwykła manipulacja.

Nie wiem "co robią kobiety". Mnie nie jest fajnie jak pary hetero się wylizują publicznie, sorry. Więc orientacja nie ma tu nic do rzeczy - to raczej kultura..lub jej brak.

• Odpowiedzi 195
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

I tak płynnym ruchem, bez zająknięcia, przeszliśmy od pedofilii do homoseksualizmu.

Z zająknięciem Nefer bo wg mnie przynajmniej jedyny zarzut wobec homoseksualizmu to bezpodstawne parcie wobec uzyskania możliwości adoptowania dzieci a to jak dla mnie jest chore. Inne sprawy dot. homoseksualistów mnie kompletnie nie interesują i to jest ich prywatna sprawa co wyrabiają.

BTW. Sporo kobiet ma naegatywnę odczucia co do okazywania miłości na ulicy - takie ostentacyjne udowadnianie, natomiast gdy pary gejowskie lub lesbijskie podczas parady dokłądnie tak robią to kobiety juz niekoniecznie są tym zdegustowane - w każdym razie gubię się w gąszczu tych zależności.

Jasne, jasne, tylko jak mniemam miało być o "dobrych pedofilach" a to nijak sie nie ma do homoseksualistów adoptujących dzieci.

I to nie chodzi o to czy jestem za czy nie ( bo nie jestem za) tylko o stawianie tego w jednym rzędzi.

To zwykła manipulacja.

Ja tego tak nie odczułem, oczywiście to są diametralnie inne sprawy, myśle,że większość tu piszących nie uważa,że każdy homoseksualista chciałby świadomie czy nie krzywdzić dzieci, jedynym wspólnym mianownikiem jest los tych dzieci gdzie w przypadku pedofilli bezapelacyjnie takich osobników powinno się w jakiś sposób izolować, nie wyobrażam sobie aby jakiś skryty pedofil był drużynowym harcerzy....Wątek \się rozszerzył dlatego ,że w przypadku pedofilii sprawa jest bezapelacyjnie oceniana negatywnie przez wszystkich, natomiast w przypadku adopcji ku mojemu zdziwieniu nie.

(......) jedynym wspólnym mianownikiem jest los tych dzieci gdzie w przypadku pedofilli bezapelacyjnie takich osobników powinno się w jakiś sposób izolować, nie wyobrażam sobie aby jakiś skryty pedofil był drużynowym harcerzy.....

To żart, prawda ? A Ty myślisz, że pedofil ma napisane na czole ???????/ I siedzi w domu i cierpi, że lubi małe dzieci ?Przecież tacy ludzie głównie kręcą się w środowiskach, gdzie maja dostęp do dzieci, Geeeenooooo ...

(......) jedynym wspólnym mianownikiem jest los tych dzieci gdzie w przypadku pedofilli bezapelacyjnie takich osobników powinno się w jakiś sposób izolować, nie wyobrażam sobie aby jakiś skryty pedofil był drużynowym harcerzy.....

To żart, prawda ? A Ty myślisz, że pedofil ma napisane na czole ???????/ I siedzi w domu i cierpi, że lubi małe dzieci ?Przecież tacy ludzie głównie kręcą się w środowiskach, gdzie maja dostęp do dzieci, Geeeenooooo ...

Źle napisałęm, nie wyobrażam sobie aby tolerowano kogoś wobec kogo istnieja podejrzenia w sprawach skłonności pedofilskich. Nie zrozumieliśmy się. Raczej nie trzeba mi tłumaczyć w jakie zawody próbują się zainstalować. Może jakieś badania psychologiczne? Jeśli policjanta bada się czy moze pracować " z bronią" to może niektórych trzeba badać czy mogą pracować z dziecmi.

Źle napisałęm, nie wyobrażam sobie aby tolerowano kogoś wobec kogo istnieja podejrzenia w sprawach skłonności pedofilskich. Nie zrozumieliśmy się. Raczej nie trzeba mi tłumaczyć w jakie zawody próbują się zainstalować. Może jakieś badania psychologiczne? Jeśli policjanta bada się czy moze pracować " z bronią" to może niektórych trzeba badać czy mogą pracować z dziecmi.

Amen. Tylko nikt tego nie robi. A jak są podejrzenia to się słyszy: "Nie, to niemożliwe, taki z niego spokojny człowiek...Ach te dzieciaki coś zmyślają..."

Osobiście znam alkoholika, który zajmuję się dziećmi w takiej śwuietlicy środowiskowej w najgorszej dzielnicy W-wy. Dzieci przynajmniej przebywają w znanym sobie środowisku...

Podstawowym elementem adopcji dziecka jest cel - JEGO DOBRO

w adopcji przez pary homoseksualne nijak tego się nie da spełnić, z prostego powodu, nie ma szans na przekazanie wzorców...

przy adopcji chłopczyka przez gejów, albo dziewczynki przez lesbijki juz ocieramy się o pewne domysły..... czego zresztą dowodem jest że homoseksualistom nie przeszkadza udział w paradach równości czy jak je tam zwał udział pedofilów, czy tam boyloverów...., bo po prostu jawnie uczestniczą w tych paradach.....

Pedofile idą tą samą drogą zdobywania społecznej akceptacji jak onegdaj homoseksualiści i zapewne także dzięki działaczom po rożnych forach, w mediach te prawa wcześniej czy później uzyskają... choćby obniżenie wieku karalności za kontaksty seksualne z małoletnim z 15 lat do 12, 10, 8 lat????? Oczywiście także tak jak i homoseksualistom tak czy wcześniej czy później pedofile uzyskają prawo do adopcji, tłumaczą to identycznie jak homo miłością, checią posiadania dziecka (bo identycznie jak homo nie mogą mieć) a także zawsze pojawiającymi się tekstami idiotów którzy mówią że przecież w rodzinach heteroseksualnych jest przemoc, alkohol, rozwody itd..... tak jakby przemocy, alkoholu, rozwodów nie było w związkach homo...

Skoro w tejże dyskusji wszyscy są zgodni że pedofilia jest zła, to czemu służy nazywanie kogoś homofobem????

To moje zdani i spadam.... nie zdziwię się jak posłucham jakim to nie jestem oszołomem....

Należy wyraźnie bez rozmywania dyskusji powiedzieć NIE i pedofilii i adopcji dzieci prtzez homoseksualistów!!!

Tak wsadzajac kij w mrowisko - co to za wzorce, ktorych para homoseksualna nie moze przekazac? Czy to te same wzorce, ktorych nie moze przekazac samotna matka lub samotny ojciec? Bo przeciez samotny rodzic to tez nie "normalna", jak Bog przykazal, rodzina.

Swoja droga, jak lesbijka sie uprze, zeby miec dziecko, to niewiele mozna zrobic, aby ja powstrzymac :) I co wtedy? Odebrac dziecko sila i oddac do sierocinca?

Samuel

przy adopcji chłopczyka przez gejów, albo dziewczynki przez lesbijki juz ocieramy się o pewne domysły.....

Strasznei to krzywdząca opinia, wiesz?

:-? :(

Przy takich dyskusjach NIGDY mi takie domysły nie przyszły do głowy :-?

To obrzydliwe, to tak jakby każdego heteroseksualnego ojca podejrzewać o nieczysty stosunek wobec własnej córki :-?

Czy to nie przesada?

Tak wsadzajac kij w mrowisko - co to za wzorce, ktorych para homoseksualna nie moze przekazac? Czy to te same wzorce, ktorych nie moze przekazac samotna matka lub samotny ojciec? Bo przeciez samotny rodzic to tez nie "normalna", jak Bog przykazal, rodzina.

Swoja droga, jak lesbijka sie uprze, zeby miec dziecko, to niewiele mozna zrobic, aby ja powstrzymac :) I co wtedy? Odebrac dziecko sila i oddac do sierocinca?

Tiaaaa - komisyjnie :) Tak jakby homoseksualista nie mógł opiekować się swoim dzieckiem z "normalnego" związku - tez trzeba zabierać.

Czym innym jest zezwolenie na ADOPCJĘ przez pary homo- i tu nie jestem za.

Ale stawianie w jednym rzędzie wszystkich patologii z homoseksualizmem to przesada.

Mam dwóch synów - i nie wiem co życie przyniesie. Nawet gdyby się tak zdarzyło, że któryś będzie miał takie a nie inne skłonności - sorry - nie będę go przez to mniej kochać.

Ale się burza rozpętała :)

Ja osobiście nie popieram adoptowania dzieci przez pary homoseksualne. Poza tym, ze to nie są dobre wzorce (pomijając rodziny patologiczne itp), to jakoś nie potrafię sobie wyobrazić sytuacji, że na Dzień Matki do przedszkola, na przedstawienie przychodzi dwóch tatusiów... Przepraszam, ze tak spłycam, ale wtedy właśnie okaże się, jak bardzo jesteśmy nietolerancyjni, że inni rodzice nie chcą, aby ich dziecko bawiło się z owym dwu-tatusiowym, bo to grzech i zgorszenie.

Niech oni sobie będą, niech robią co chcą, niech sobie robią te Marsze Równości, mi nie przeszkadzają-dopóki nie będą domagali się praw, jak zwykła "normalna" rodzina.

A co do pedofilii - ja tego nie rozumiem, nie toleruję, szykanuję i nie mogę sobie tego wyobrazić. I uważam, ze żadne terapie im nie pomagają - dlatego, że nasze więzienia są przepełnione, nie ma mowy o jakiejkolwiek resocjalizacji, a co dopiero o resocjalizacji pedofilii.

Ten artykuł, który zacytowałam, po prostu mną wstrząsnął. I jest mi niedobrze na samą myśl o nim.

Samuel

A jak się 2 facetów uprze to co???

A ja odpowiem inaczej, a jakie wzorce przekaże para homoseksualna dziecku??

Juz tu było na wątku......, dla syna to że jeden z facetów ma się w kieckę przebierać wieczorem, jakie wzorce lesbijki przekazą córce - nienawiśc do facetów... no i do tego identycznie statystycznie zdarzają się przemoc, bicie dziecka, rozwody, zdrady.......

po za tym jak słysze że dwóch panów zaadoptuje chłopca, albo dwie panie dziewczynke odnajduję w sobie wewnętrzne tfujjj.... choćby dlatego że organizacje homoseksualne nie robią nic by w paradach równości nie uczestniczyli pedofile i boylowerzy...

oczywiście wiem że jestem oszołomem z średniowiecza i zapewne uda się społeczeństwu wmówić że dobrem dziecka jest adoptowanie ich przez homoseksualistów i pedofilii..... a tylko czekać że wiek inicjacji seksualnej niekaralnej będzie np 6

osobiście nie lubię homosi i pedofilii, ale nie mam nic przeciwko że dwóch dorosłych facetów się kocha ich sprawa... ale oczywiście w tym kraju gdzie nie ma tolerancji, jestem homofobem, bo przecież powinienem piać w peany o homo a każda krytyka i nie uleganie kolejnym żądaniom czy homoseksualistów czy pedofilów to homofobia

:o :o :o :o :o :o

że też zawsze są osoby które ważne tematy skierują na żydów, antysemityzm, aborcję, pijaków... bo w ogóle nie wiem co to ma za związek z pedofilią???

Podstawowym elementem adopcji dziecka jest cel - JEGO DOBRO

w adopcji przez pary homoseksualne nijak tego się nie da spełnić, z prostego powodu, nie ma szans na przekazanie wzorców...

przy adopcji chłopczyka przez gejów, albo dziewczynki przez lesbijki juz ocieramy się o pewne domysły..... czego zresztą dowodem jest że homoseksualistom nie przeszkadza udział w paradach równości czy jak je tam zwał udział pedofilów, czy tam boyloverów...., bo po prostu jawnie uczestniczą w tych paradach.....

Pedofile idą tą samą drogą zdobywania społecznej akceptacji jak onegdaj homoseksualiści i zapewne także dzięki działaczom po rożnych forach, w mediach te prawa wcześniej czy później uzyskają... choćby obniżenie wieku karalności za kontaksty seksualne z małoletnim z 15 lat do 12, 10, 8 lat????? Oczywiście także tak jak i homoseksualistom tak czy wcześniej czy później pedofile uzyskają prawo do adopcji, tłumaczą to identycznie jak homo miłością, checią posiadania dziecka (bo identycznie jak homo nie mogą mieć) a także zawsze pojawiającymi się tekstami idiotów którzy mówią że przecież w rodzinach heteroseksualnych jest przemoc, alkohol, rozwody itd..... tak jakby przemocy, alkoholu, rozwodów nie było w związkach homo...

Skoro w tejże dyskusji wszyscy są zgodni że pedofilia jest zła, to czemu służy nazywanie kogoś homofobem????

To moje zdani i spadam.... nie zdziwię się jak posłucham jakim to nie jestem oszołomem....

Należy wyraźnie bez rozmywania dyskusji powiedzieć NIE i pedofilii i adopcji dzieci prtzez homoseksualistów!!!

"Homofobia (od słów "homoseksualizm" i "fobia") - lęk przed zetknięciem się z osobami o orientacji homoseksualnej, wstręt, niechęć, nienawiœć wobec osób o orientacji homoseksualnej lub potępianie takich osób.

Termin w konotacji zbliżonej do obecnej zaczšł funkcjonować w języku angielskim od 1969 roku, kiedy to został użyty przez amerykański tygodnik Time.

Parlament Europejski 18 stycznia 2006 w rezolucji "w sprawie homofobii w Europie" zdefiniował homofobię jako "nieuzasadniony lęk i niechęć wobec homoseksualizmu oraz osób homoseksualnych, biseksualnych i transseksualnych, oparte na uprzedzeniach podobnie jak rasizm, ksenofobia, antysemityzm i seksizm" (Patrz: Homofobia w Europie"

No właœnie...miało byc o pedofilii , a zeszło na homoseksualizm...

"Homofobia (od słów "homoseksualizm" i "fobia") - lęk przed zetknięciem się z osobami o orientacji homoseksualnej, wstręt, niechęć, nienawiœć wobec osób o orientacji homoseksualnej lub potępianie takich osób.

Termin w konotacji zbliżonej do obecnej zaczšł funkcjonować w języku

Parlament Europejski 18 stycznia 2006 w rezolucji "w sprawie homofobii w Europie" zdefiniował homofobię jako "nieuzasadniony lęk i niechęć wobec homoseksualizmu oraz osób homoseksualnych, biseksualnych i transseksualnych, oparte na uprzedzeniach podobnie jak rasizm, ksenofobia, antysemityzm i seksizm"

No to nieźle, odnosze wrażenie że 95% osób które używają słowo "homofobia" nie zna jego znaczenia....., przecież wystarczy powiedzieć że nie lubię gejów, albo nie zgadzam się by mieli prawo do adopcji, albo uważam że parady są głupie, bo seks to sprawa prywatna, albo że nie chcę by do szkół chodzili homosie i uczyli dzieci jaka jest norma.... a od razu ktoś na nas także jak w tym wątku nakrzyczy że jest się "homofobem"......, wystarczy o zgorozo zająknąc się że się pedofili nie lubi a można już zostać "homofobem"... w Polsce wystarczy powiedzieć że nie kocham Izraela a jest się parszywym antysemitą równym conajmniej Hitlerowi jak nie gorszym.....

Nie mam ani wstrętu, ani nienawiści, ani niechęci... po prostu nie lubię homoseksualistów, nie akceptuje ich walkiu o prawa np do adopcji, uważam że wiele praw o które walczą mogą spokojnie korzystać z obecnego prawa.... i tu jest zagwozdka w kraju ciągle ludzie którzy nierozumieją tolerancji nazywają mnie homofobem....., szok

chyba mam prawo nie lubieć homosi.. tak jak nielubię sąsiada, czy już jestem zmuszony (w kraju gdzie jest się oszołomem) do kochania homoseksualistów????

No właśnie skoro wszyscy zgodnie uważają że pedofilia jest złem to dlaczego tak twierdzących określa się "homofob"????

Skoro wszyscy się właściwie zgadzają co do oceny pedofilii nie rozumiem tego że 2-3 osoby ma jakieś problemy..... niby są przeciwko pedofilii ale..., dziwne...

....

Skoro wszyscy się właściwie zgadzają co do oceny pedofilii nie rozumiem tego że 2-3 osoby ma jakieś problemy..... niby są przeciwko pedofilii ale..., dziwne...

A któreż to osoby są tylko "niby" przeciwko? Bo czytam watek od poczatku i jakoś w tej sprawie moim zdaniem wszyscy zgodni.

Dałbys lewakk vel cos tam, spokój.

A w sprawie homo polecam dzisiejszy artykuł z Rzepy

ROCCO BUTTIGLIONE......W Europie panuje terror politycznej poprawności i karykatura tolerancji, która ma wymusić całkowitą akceptację działań i zachowań, których tradycyjna moralność nie uznaje.

Spór dotyczący publicznej aktywności homoseksualistów należy rozpocząć od odpowiedzi na zasadnicze pytanie: czego oni naprawdę się domagają? Czy celem ich manifestacji, parad i innych tego typu działań rzeczywiście jest walka o tolerancję? Czy jest nim raczej promowanie pewnej ideologii, która jest całkowicie sprzeczna z tradycyjną moralnością?

Nie można zaprzeczyć, że niektórzy homoseksualiści naprawdę domagają się szacunku i poszanowania swoich praw, w rozumieniu praw człowieka. Nie można jednak nie dostrzegać, że znaczna ich część wciela się w rolę koryfeuszy ideologii wyzwolenia seksualnego. Zakłada ona, że seksualność jest siłą, która powinna być akceptowana bezwarunkowo, bez żadnych ograniczeń moralnych.

. ....

całośc